Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Árnymester #6562 üzenetére

    "Megjegyzem XP után is fel lehet tenni a 98-at, de az már nem user level progress "
    Ez akkor is igaz, ha két különálló merevlemez egyes particióira rakom fel a Windows XP-t, illetve a 98-at? Jelenleg az a helyzet, hogy telepítve van az XP, és ettől teljesen függetlenül, lehúzva az XP-s vinyót szeretném telepíteni a 98-at. Tehát különálló lenne a két rendszer, de azt is el szeretném érni, hogy akkor se akadjanak össze, és a 98 se csináljon hülyeséget az XP-ben, amikor mindkét merevlemez be van dugva.
    Olvastam a Microsoft honlapján is, hogy a helyes sorrend először a 98, és csak utána az XP, de igaz ez a két külön merevlemezre való telepítés esetén is? Mert a MS honlapja szerint a 98 átírhatja az XP rendszerindítási fájljait, míg ez fordítva nem igaz. Szerintetek??

    Ja, és Árnymester, nagyon köszi a Tweak UI program ajánlását, nagyon hasznos kis progi, nem is tudom, eddig hogyan kerülhettem el... :B Szóval respect. :R
    Viszont ezzel kapcsolatosan is felmerültek problémáim: az automatikus lejátszási listába berakandó programra vonatkozóan nem találtam google-ban sem beírható argumentumokat (Args). Itt a kép róla. Mit lehet írni az "Args" sorba, hogy ne legyen gond?

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák