Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztlaci

    aktív tag

    Hali!

    Akadozó videó/ Youtube lejátszással kapcsolatban lenne kérdésem.

    Újra kellett raknom egy 2,4 Ghz laptopot. (Telefont nem akarta csatlakozatni USB-n)
    A teljesen gyári recovery után a videók diavetítés szerűen mentek. Nagy nehezen legyalultam a flasplayer legújabb verióját és feltette egy évvel ezelőtti verziót, ekkor úgy ahogy mentek a videók, de néha akadtak és a CPU 100%-on ment. Firefoxs, Crome Opera alatt is.
    Három nap szívás után megpróbáltam a gépen alapban levő IE6-os verziót, amelyet nem engedtem frissíteni, (minden más naprakész a laptopon) mert csak egy szemét a többi, a Firefox letöltésén kívül meg másra nem szoktam használni, de ha mégis ráfanyalodok a leggyorsabb az összes közül.
    Na de a lényeg, természetesen panaszkodott hogy nincs flashplayer, jó legyen töltsd le magadnak, gondoltam, bár már volt fent a gépen. Az érdekesség ekkor jött leakart tölteni egy activex vezérlőt, rosszabb már nem lesz letöltöttem. Láss csodát folyamatosak lettek a videók, és a Youtube is. A CPU ugyan annál az összehasonlításra szánt programnál 48-55%-os terheléssel megy a korábbi egyenes vonalat húzó 100% helyett.
    Az akadozó Youtubra sokan panaszkodtak. Nem tudom melyik activex kiegészítőt telepítette, de most tökéletes.
    Valaki tudja egyébként, hogy melyik ez és, hogy lehet manuálisan telepíteni, mert csak az IE vette észre, hogy hiányzik. Az Adobe nem tud egy normális telepítőt készíteni, amelyik a szükséges sallangokat is telepíti? :W
    Förtelem pld. az Adobe acrobat, nem lehet egy pdf állományt megnézni, hogy ne ?frissítené? magát? Amely percekig tölt és frissít, és nem csinál mást, mint mindig letölti a teljes új verziót, gyalulja az előzőt és újat telepít. Azaz a frissítéshez semmi köze, ez mobilnettes kapcsolat esetén k@rva zavaró, ki sem lehet kapcsolni, hogy ne a netten kutakodjon. :W
    Néha kénytelen vagyok emailt megnézni mobil nettről, de ha a csatolmányban levő pdf anyagot megnézem ez a szemét máris tölti a száz megás telepítését, ott ahol pld alig van nettsebesség, és korlátozott a rendelkezésre álló adatcsomag. Hol lehet letiltani a Adobe acrobat frissítését?

    Bocs kicsit hosszú voltam.

    [ Szerkesztve ]

    Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD

Új hozzászólás Aktív témák