- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
Pár perce arra lettem figyelmes, hogy a kijelzőn megjelent a kikapcsoláskor szokásos "Ne feledje..." szöveg. Gondoltam magamban, hogy f@sza, még le is meríti magát (ma reggel töltöttem fel), erre elkezdett fogaskerekezni. Szóval nekilátott magától felrakni az áprilisi frissítést. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
cal84
tag
-
pikszel
addikt
-
pikszel
addikt
válasz betegphiu #97556 üzenetére
Mint írtam is, elértem a beállításokat, így alaphelyzetbe állítottam, ami kb. fél óra volt. Azért durva, hogy előtte nem sok, de inkább semmi gondom nem volt a készülékkel. A márciusi kumulatív frissítés vágta haza.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
wenkman
tag
válasz turbulencia8 #97563 üzenetére
1-2 hónapja.
-
Vegha
senior tag
Ez a nyomorult W10M már megint be-cachelte az elmúlt egy évben sikeresen blokkolt frissítés-nek egy jó részét. Most meg siránkozik, hogy nincs elég helye a maradék 70MB-ot letölteni.
Már rohadtul unom hogy folyton kénye-kedve szerint sakkozik a szabad tárhellyel. Valakinek van valami step-by-step guide-ja hogyan lehet interoppal - vagy bármi más, hatékonyabb módon - blokkolni végérvényesen az update-eket ? Nagyon hálás lennék érte ! -
Sztyepadzso
őstag
Most épp megint nem vagyok benn a registrízésben, de így felrakod(lehet, hogy valamennyit változott közben, több frissítés volt, hogy működjön, és újabb dolgokat kapjon). Nem garantálok semmit, nem saját tapasztalat.
Interop Unlock
[link].Itt megtalálod a bootloader nyitást, a registry átírást, stb.
Disable update:
Első válasz:[link]
És kap rá egy frappáns választ:
For stop downloading set your time 100 years later .
It will simply fails, reboot and do this regedit :
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Win dowsStore\WindowsUpdate
AutoDownload
set it to 5.Második válasz:
Registriben módosítod ezt:
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\wuauserv
Ennek az értéke elvileg "Start". Változtasd 4-re.Harmadik válasz:
[link]
HWIDs módosítása, azt írják, hogy bármely dual sim-es modeléra, mert az 160-en marad(a kérdezőnek 640xl van, neked nem tudom)/igen, ugyanaz a thread, mint az első válasznál/
Nyilván itt le kell mindent menteni, majd wdrt, utána meg registry edit, mert a wdrt/HR visszapakolja a HWID-t.
-
Vegha
senior tag
válasz Sztyepadzso #97566 üzenetére
koszi. Nem mondom hogy vilagos, de ha hazaertem kiprobalom : )
-
-szabi-
őstag
Hi
Körülbelül egy hete nem tudom email elküldeni a "run the map" alkalmazással rögzített gpx fájlt email-ben.
Érdekelne ha van itt aki használja mit tapasztalt?
Windows8+Nokia 735.üdv
szabi -
Vegha
senior tag
válasz Sztyepadzso #97566 üzenetére
No, megcsináltam az első két opciót. Hogy működik-e azt még nem ellenőriztem.
Viszont ugyanennek a problémának egy másik ágára találtam egy hihetetlen hotfixet: ha valakit ugyanúgy szivatnak a beragadt update-k mint engem (csak foglalják, foglalják az egyébként sem túl bőséges tárhelyet), elég a telefon beállításai között a dátumot néhány héttel előre állítani (én 1 hónapot mentem előre). Restart+10-15 perc után gyakorlatilag felszabadította az összes temporary update file-ok által foglalt területet. Heuréka !!! : )[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Ud
Windows phone rendszeru telefonon hohy tudnám megmérni a toltoaramot?
Androidra van ilyen app hogy ampere
Windows phone ra is van?
Vagy egyeb mód ami kiitja hogy hány miliamperrel töltök -
őstag
-
zolee001
őstag
Az utolsó update (április) óta látványosan és gyorsan merülnek a készülékek,950XL,640XL
Más valaki nem tapasztalta ezt az uj "feature-t"? -
Cane
őstag
Tényleg gyorsabban merül.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
zolee001
őstag
Sajnálatosan ma reggel 38% töltöttségnél kikapcsolt a telefon (950XL)
Update elött semmi ilyen probléma nem volt,csókoltatom a WU teamet -
janeszgol
félisten
-
-szabi-
őstag
válasz EQMontoya #97589 üzenetére
A hibaüzenet: "Művelet sikertelen! Az útvonal küldése közben hiba történt. Ellenőrizze az internetkapcsolatot és próbálja újra."
Esetleg kipróbálnád vagy valaki, hogy valóban máshol sem megy vagy nálam van a hiba (run the map).
Pár hete van gond előtte több mint egy évig rendben ment.
Azt sem tudom, az email küldés a program saját szolgáltatása vagy a telefon email szolgáltatásának adja át ilyenkor az elküldendő fájlt? -
Vegha
senior tag
válasz janeszgol #97587 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem, milyen kikapcsolós dologra gondolsz ?
Más:
nyilván köze van a dátummal való kavarásomnak hozzá, de Nektek volt már olyan, hogy az Outlook Calendar csempéje beakadt egy bizonyos naptári napon ? Azóta csak azt a napot hajlandó kiírni és semmi mást. A Glance screen-en természetesen a helyes dátum jelenik meg, ha belépek a Calendarba akkor is azonnal a pontos dátumot mutatja, egyszerűen csak a csempe rekedt meg azon a napon. Próbáltam az Unpin/repin-t is, de semmi. A reinstallt nem fogom választani, mert a jelenlegi Outlook verzióval egész jól kijövünk, a Storeból meg nyilván már csak a legújabbat tudnám letölteni amit köszönök szépen de inkább nem.
Szóval ha valakinek van rá valami mestertrükkje akkor légyszi ne tartsa magában : ) -
Cane
őstag
Merül a teló de legalább találtam 950xl-hez tuti jó akksit az e-bay-en. Azt nyúzom egy hete.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
betegphiu
senior tag
Mindenki nyomkodja ki magát FB-on, messengeren és Instán, mert elvileg ma éjfélkor páfó lesz mindegyiknek.
-
Spet
addikt
Gond nélkül üzemelt a messenger, nem kell aggódni. Cikk elején is a support megvonást említik (mintha eddig is foglalkoztak volna vele, lol), aztán mentek el a sötétebb képbe, hogy teljes lelövés.
Mind1 birják ki fizetésig, aztán váltás.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest