- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
betegphiu
senior tag
FELTÁMADUNK
-
betegphiu
senior tag
Ugyanitt eladó 86-ért ,alig használt
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz betegphiu #97607 üzenetére
Mivel használhatatlan a rendszer számomra szinte már elég régóta mindenre, inkább a végéről a nullát levéve az, amit ez az készülék manapság ér(het). Furcsa ez az egész, vajon honnan került elő ez a 4 éve gyártott telefon? Nem csodálkoznék, ha ez a mobil eddig valakié volt az EZRED UTCAI edigi-ből és berak(at)ta a többi közé, hátha megtalálja az aktuális iqlájt vásárlót szinte már vagyonokért árulva...
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Az Ezred utcai Edigi valami szerviz lehet, vagy a szerelt/visszaküldött cuccok oda kerülnek vagy nem tudom, de a bontott, használt készülékek ott dekkolnak és onnan küldik másik boltba/vevőhöz.
Én is vettem egy ebook olvasóm és egy telefont. Hibátlanok és a teljes garit megkaptam, mert csak bontottak voltak. (A másik két opcióval csak 1 év gari jár.) Mindkettőt az Ezred utcából küldték.
De azért egy S8 árban adni egy 950XL telefont... mondom, a felét sem! -
Cane
őstag
Google hírek dobott csokorba kb. 2-3 forrást (tudomány és technológia témakörben) de kb. szarok rá melyik pártlapcsaládé. Elég befordult hozzáállás ha egy tech hír mögött valaki a politikai vagy egyéb hater/fanboy világnézetét hozza fel érvnek.
-
Cane
őstag
A leveleket duplán érkezteti az outlook gmail fiókja. Erre tud valaki megoldást? (Nincs több fiók kapcsolva, pl freemail-gmail)
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
No akkor nézzük csak. Valamit elpiszkáltak az amúgy sem fényesen teljesítő - éppen hogy facebookként működő alkalmazás szerűségben. (kivették pár hete a "legutóbbiak" gomb funkciót, így egy elbaszott algoritmus szerint tolja a pofámba a posztokat, de az időrendet el lehet felejteni ).
Most viszont még valamit buherálhattak, pár napja van egy csomó dolog ,ami telfonon nem, de az asztali gépen megjelenik.
Sebaj, mondom, mindig ott a jó öreg SlimSocial, felteszem. Hát sajnos az is érdekesen működik.
Fogtam magam és Edgen keresztül mentem fel a facere. Na ott meg nem mutatja a képeket, továbbá az idővonal ott is rommá van hullva.Kérdés.
Használ-e valaki valamilyen alkalmazást, ami hellyel közel jól működik és reklámmentes. ?
Rohadjanak meg ,hogy decemberig nem hagyták már úgy, ahogy van...Köszönöm.
-
Cane
őstag
[ Szerkesztve ]
-
wenkman
tag
Üdv!
A Térképek alkalmazás másodpercek alatt megtalálja a pozícióm, a futóprogramom (Catchme) meg 22 perc alatt sem - a margitszigeten... Edzésem dokumentálásának fele ment is a levesbe... Ha valaki látott ma délután egy káromkodó embert az északi kanyarnál, az én voltam. :-) Letöltöttem a másik bejáratott progit (Run the map), az mintha gyorsabban találna jelet, de majd még tesztelem.
Szóval ennyire függ a szoftvertől a jel-stabilitás? Azt hittem csak a hardver a felelős érte....Másik probléma, hogy egyik futóprogi sem akar kapcsolódni a OneDrive-hoz. Sem export, sem import, a művelet sikertelen...
Tud valaki teljesen működö edzőprogramot?
-
turbulencia8
őstag
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a naptár jó, de az idő késik 1-2 órát?
-
janeszgol
félisten
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz timelord1987 #97634 üzenetére
Vírusírtó?
Ilyesmi akkor sem kellett rá, mikor még foglalkoztak vele és nem volt a pöcegödörben az egész rendszer. -
törölt tag
Nem érdemes.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #77646080 #97636 üzenetére
Van egyáltalán rá? Mert ha lenne, az csak valami kamu, hogy lásd csinál valamit. Ilyenből az androidon rengeteg van, mármint kamu vírusirtók. Szép felület, frankó animáció, hogy dolgozik, mint az állat, de nem csinál azt l..szt sem, a sok hülye xarrá csillagozza, hogy fú de mijen (sic!) jó!
-
Vtwo
senior tag
Felesleges.
-
Vegha
senior tag
Úgy tűnik hogy már nekem is kifelé áll a rúd a táborból.
Tudom, hogy offtopic és többször meg lett már említve, de nem tudok rákeresni: milyen launcher-t és alkalmazásokat kéne beszerezni droidra ha a jól megszokott W10M ökoszisztémát szeretném továbbra is látni/használni ? -
Vtwo
senior tag
Jött frissítés(2019-05B).
[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
Launcher 10 ami nekem bejött, meg is vettem, hogy később is működjenek a csempék. HTC U11 life lett az új telefonom, teljesen jól használható készüléknek tartom,
[ Szerkesztve ]
-
zolee001
őstag
válasz Chuck Norris #97647 üzenetére
+1
Én is ezt használom -
betegphiu
senior tag
Squer Home 3 is nagyon jó, már mondanám,hogy jobban testre szabható és patentabbul néz ki.
Viszont ha a Launcher 10-et megveszed, akkor élőcsempék is vannak.
Mindkét launcherhez ajánlott a "Whicons Icon Pack" telepítése.[ Szerkesztve ]
-
zolee001
őstag
Az április csoda update óta az akksi látványosan rosszabb,gondoltam a tegnapi updateben javitják..hát nem
Kb éjfél óta 100% töltöttségröl reggel 9 kor 81%-ra zuhant az akksi értelemszerüen 0 használat mellett,eddig kb 4-6 % volt amit merült
Több készülékröl van szó
Csak gratulálni tudok itt is a WU Teamnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest