-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Mathiask #94356 üzenetére
Én, ezt már nem tudom kideríteni.
A 950-et leadtam egy "1563 darabos" hibalistával, mondván adják vissza a pénzt, mert az egész családot, romba döntötte a winfónmobájlvagymialófaxanevükmost, de a harmadik leadás után egyrészt elfogyott a thorazine és elvonási tünetek lettek úrrá rajtam, másrészt beleuntam az egészbe, végül kaptam helyette egy 950 XL-t dokkolóval. Amit erre cseréltem le, mert zavart a nagysága. Na, faxa! Mindegy. Ez van.
Beraktuk egy dobozba, majd a szekrényaljába (meg)rohadni, hátha egyszer sokat ér és majd jót nevetünk másokon, hogy csak na, most aztán milyen jó is nekünk, ti meg hülyék vagytok!Egyébként az én 950-es telefonomnak nem volt ilyen baja, egyszerűen újraindult, azt is abból vettem észre, hogy kérte a pin kódot, de bugos lett a rendszer és eltűnt a hármas, ezért elbaxtuk a PIN-t, majd végül
PUKkant az egész.
Kellett másik kártyáért menni, nagyon jó, örültünk. Egy véletlenül menteni próbált telefonszámnál derült ki, hogy a kettes az hármas, de a hármas is hármas, ezért nincs kettes, (érthető? nem? nem baj!) ami kellett volna, mert PIN és a PUK-ban is volt.
Nos, ez volt nálam az utolsó csepp, közel álltam hozzá, hogy keresztben felnyomom valaki seggébe a telefont, de mivel egy MS-hoz tartozó valaki sem volt a közelemben, ezért beadtam szervizbe, pont azelőtt, mikor még élt a care szolgáltatás országszerte, most már az is bedöglött.
-------------Remélem érteni a szarkazmusba szőtt iróniát. Folyamatábrát nincs kedvem rajzolni...
[ Szerkesztve ]
-
zolee001
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest