- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Köszi a válaszokat, akkor kénytelen leszek meglenni nélküle
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
-
janeszgol
félisten
válasz Dzsekó #97056 üzenetére
Én a Vodánál a havi 3 ezres csirke előfizuhoz most hoztam ki egy Huawei P Smartot havi kettőezer forintért. De a Telenornál is vannak talán még jó akciók. Ott a J4+ volt egy húszas, plusz havi 500 forint a szintén legolcsóbb előfizuhoz (nálam ez a csirke kategória, bár a nővéremnek (ő használja majd az előfizum) elég lesz a 100 perc és 1 giga net, nekem van céges). De drágább csomagnál lehet ár előny, bár ebben pl a Voda nem nagyon remekel. Értsd: ugyan olyan, néha drágább a telefon egy magasabb csomagban, mint a legolcsóbban.
Érdemes szétnézni.De az biztos, hogy a Lumia nálam örök. Viszont csak azt használni kompromisszumos, de ha az ember megköti ezeket (és később egyre többet), akkor használhatók. Ha kinövöm ezt a netezős korszakom, akkor egy tényleg alaptelefonnak (hívás, sms, kamera) teljesen okésak lesznek még később is.
[ Szerkesztve ]
-
wenkman
tag
válasz Chuck Norris #97055 üzenetére
Dec 22-én vettem használtan (de szinte karc nélkül) 13ért...
A "méltán híres" Krüger&Matz lengyel cég MOVE4 win8.1-es telefonja egyre jobban idegesített 2 év után. (Érintésérzékelés romlása, lassulás...)
Olyan telót kerestem, ami legalább ugyanilyen hardverrel van (4-5 col közötti kijelző, 1Gb RAM, 8 Gb tárhely).
Sok-sok szűrés után a 735 és az 550 maradt. Aztán a 735 mellett döntöttem a jobb hardver és az átjárhatóság (8.1 <-> 10) miatt...
Még csak ismerkedem vele, mert dec 22 óta már vagy 10szer hard reseteltem és próbálkoztam egyéb trükkökkel.
Egyelőre az időjárást leszámítva jól működik, bár lassabb mint 8.1-es korában...
Csak legyen whatsapp és viber... addig nem váltok, mert feláll a szőr a hátamon a droid-tól... Igazából inkább emocionális mint racionális dolog ez....Egyébként meg tudod nézni az Időjárás verzióját? 4.0.2.0?
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz wenkman #97058 üzenetére
Nem hard reset kell, hanem WDRT.
Állj vissza 8.1-re.
Frissíts le mindent (legfrissebb 8.1 illetve rendszer alkalmazások), de ne telepíts semmit se pluszba!
Távolíts el minden olyan alkalmazást ami nem kell. (mert lesz olyan ami 10 alatt beragadva megmarad)
Töltsd le a frissítési tanácsadót a Store-ból, és indítsd el.
Vedd elő a hideg élelmet, és menj el túrázni.
Miután visszatértél a túrázásról, hagyd, hogy a telefon lefrissítse magát (rendszer+alkalmazások)
Lakd be.Volt 735-m (imádtam is), de így működött a rendszer jól.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
wenkman
tag
Szerintem ez is megvolt! :-)
Sőt, azt is megtettem, hogy WDRT után letöröltem a 8.1-ről az Időjárást, majd utána tettem fel a 10-est.... És ez sem működött...
De azért lehet megteszem újra...
"legfrissebb 8.1 illetve rendszer alkalmazások"
A rendszer alkalmazások alatt mit értesz? Az előre telepített appokat (is)? Azokat engedjem frissíteni az Áruházból? Vagy az Áruházból semmit ne engedjek a telóra? -
wenkman
tag
Itt lesz a bibi...
Nekem az Áruházban 4.0.2.0. számot mutat.
Úgy hogy a windows is és az összes program up to date.Chateltem egyet a B2X-szel , mivel a MS magyar ügyfélszolgálata azt mondta, nem foglalkoznak telefonokkal, ezért elküldték a B2X linkjét.
Rövid chat után azt ajánlotta a b2x, hogy keressem a MS-t, mert ő nem tud segíteni...
"we would recommend you to contact the Microsoft support team as you are facing issue with only this application however device is perfectly fine and updated"
Zsír! -
wenkman
tag
válasz wenkman #97063 üzenetére
Most megnéztem a másik el nem induló program (MSN Hírek) verziószámát. Az is 4.0.2.0 !
De azt meg tudtam oldani, mert engedte törölni és újratelepíteni. Most már elindul a progi. 3.1.6.0. lett a verziószám....
Ez biztos jelent valamit, de ezen még gondolkodnom kell! :-D
Feleségem már inkább vesz nekem egy vadiúj telót, csak hagyjam a francba az egészet.... :-)
-
Dzsekó
addikt
válasz janeszgol #97057 üzenetére
Három legfontosabb dolog nálam:
- Jobb fényképező, mint a 830. Vicces, de még mindig keresni kell ilyen telefont. Huawei P10 rosszabb képeket lő ugyanarról a témáról nappal. Este nem használom annyira, de ott a 830 se jó.
- Always on, megszoktam, hogy fekete képernyőre kiírja az infóimat, amit naptárba beírogatok
- Hátlapi Qi töltés, szinte csak így töltöm a telóm.
- Ne legyen bazi nagy
- Fém váz előny, akku cserélhetősége előny, de nem feltétel.Szóval várom a Nokia 9-et.
-
Dzsekó
addikt
válasz btudos #97067 üzenetére
Miért drágább sok helyen az S8 az S9-nél? Jobb az S8?
Igazából nem is tudom mi a különbség a kettő között.
Ez már csak kukacoskodás: A Samsungnál is át lehet rakni bal oldalra a vissza nyilat, mint a Huaweinél?
Engem baromira idegesít, hogy jobb oldalon van a vissza, hüvelykujj görcsöt kapok tőle. -
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
WP 8.1 alól hogyan tudnám átmásolni az sms-eket androidos telefonra?
Let the Zone take me if I am.
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Nem biztos, de egy ötlet.
Ha emlékem nem csal, az "Adatátvitel" alkalmazást le kell tölteni hozzá (bár MS de nincs rajta, ha igen, akkor tévedtem). Azt megnyitva a ... menüre kell kattintani, és ott megjelenik az "exportálás sd-kártyára". Itt lehet kiválasztani, a névjegyzék, sms és mms közül mit szeretnél menteni. Ez csv-be ment, azt meg hátha valaki "megeszi" odaát.
Sok sikert, engem is érdekel, ha tudod a megoldást, érdekel. Előre is köszi!Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Dzsekó
addikt
Megtaláltad az első lépést. Második lépés Androidon letöltöd az Import SMS from Windows Phone alkalmazást. Az ingyenes verzióval az SMS-eket, a PRO fizetős verzióval az MMS-eket is le lehet menteni .msg-ből.
-
zolee001
őstag
Akit érdekel:
Windows 10 Mobile January 2019 cumulative updates now available -
Vtwo
senior tag
1703-ra is megjött tegnap a frissítés.
-
EQMontoya
veterán
930-at vajon megeri insiderre vinni, vagy nem ad semmi pluszt a creators update?
Same rules apply!
-
wenkman
tag
Az mitől függ, hogy egy telefon 1607-es vagy 1703-as?
Sajna az én 735-ösöm is 1607-es.És vajon az 550-es? Ezt hol tudom megnézni?Google a barátom!
[ Szerkesztve ]
-
Kavanda_Zs
újonc
Üdv mindenkinek .
Én most jutottam el oda hogy költöznöm kell win 10 mobilról - droidra.
Mindent sikerült átköltöztettem kivéve a viber üzeneteit. Megvannak a képek, videók de az üzeneteket még megjeleníteni se tudom a viberen kívül.
Egyáltalán lehetséges az elmentése, átvitele ?
Legalább a win fájlokat megjeleníthetném, abba lehetne keresni valamit.
Googlében se nagyon található semmi.[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Kavanda_Zs #97085 üzenetére
A vibernek elvileg(most mär droidon vagyok, ott van) van biztonsági mentése(multimédia nélkül).
És miután a telefonszámodhoz van kötve, én egyszerűen biztonsági menteném, majd belépnék a droidon (berakott SIM kártyával), és megnézném, hogy felejánl-e biztonsági mentést. Aztán leszikronizáltatnám.
A képek droidon saját mappában vannak, ez biztos, a telefonon meg utánanaéznék a helyedben, hogy van-e ilyen mappa. De emlékeim szerint a Viber teljes mértékbe kusza, értelmetlen generált neveket ad a fotóknak, ha olyan képet találsz, az 80%, hogy Viber eredetű, és lemented(ezt már bajosabb szinkronizálni)
Most látom, hogy a képeket meglelted
[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
vettem ma egy patika 735-öst, ( le sem írom mennyiért,mert abból még egy üveg viszkit se lehet kapni )
az időjárás app ezen is halott. a másik 735-ön meg megy
ájláv vindóz -
wenkman
tag
válasz betegphiu #97087 üzenetére
Jó (?) tudni! :-D
Egyébként most jó sok eladó 735 lett valamiért.
Karácsony előtt, mikor vettem a enyémet, alig akadt pár darab.735-re rárakni a 1709-et - ehhez kell valami informatikai végzettség, vagy elég a józan paraszti ész...
No meg ez a link:
http://allaboutwindowsphone.com/features/item/23293_How_to_Take_the_Lumia_830_to_F.php
?Mit nyerek vele?
Csak annyit, hogy év végéig még kapom a biztonsági frissítéseket?[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
válasz wenkman #97089 üzenetére
Én már alig várom, hogy meglássak egy 950xl-t és már repülök is rá
Most 950-em van, de kíváncsi lennék a nagytesóra.
Hogy mit nyersz vele ?
Kb semmit. Van a családban 640, 735, 930, 950. (mind win 10)
A 950 rendszeréhez képest semmilyen eltérést nem tapasztalok, ha a többit nyomogatom.
Szerintem már csak átírogatják a számokat.
Mondjuk tegnap jött egy frissítés,majd 20 percig tartott.
Facebook csempe el is kezdett hülyeségeket kiírni -
Vegha
senior tag
Azoknak, akik befagyasztottak a verziot (nekem RS1 vagy RS2, 1607):
Ugye tele van pakolva a belso memoria, de elegendo eppen csak nehany MB-tal kevesebb szabad helyet hagyni, mint amekkora a soron kovetkezo update (nalam ez ~598 MB).
Azt vettem eszre, hogy idonkent bekattan es - annak ellenere, hogy az updatet valoban nem tudja letolteni - hirtelen felzabalja az osszes maradek szabad helyet. Annyira, hogy megfekszik tole pl. az Edge, de van amikor az egesz telefon belassul. Megnezem a tarhelyfoglalast es mit latok ? A temporary filesban ott figyel a pending updatenel a soron kovetkezo update (599 MB).
Ilyenkor kenytelen vagyok torolni valamennyit abbol, amivel feltoltottem korabban, de ez veszelyes lehet, mert volt mar ra pelda, hogy egy ido utan valahogy "elengedte" azt az updatet, hirtelen felszabadul a helye es akkor mar osszessegeben veve tobb ures hely lett, mint amennyi az updatehez kell, vagyis nem sokkal kesobb egyszer csak azt vettem eszre, hogy mar telepitodik is a csomag.Tapasztaltatok mar hasonlot ? Legutobb 1 eve jartam igy, most 1-2 honapja megint befoglalta ezt az 599 MB-ot, de azota hiaba kapcsolgatom ki ejszakankent (hatha vmeyik boot alkalmaval eszhez ter), nem valtozik a szabad hely merete.
Mas miatt nem lenne ra szukseg, de most gondolkodok rajta hogy meg wdrt-zem - megelozve a bajt.
-
-
törölt tag
Sziasztok! Most vettem egy makulátlan állapotú MS 950XL-t, 45 pénzért - itt a hardver aprón. A kérdésem, hogy csak az áruházból (ami halott) lehet appot telepíteni?
1709-nél megállt az élet? Csak, mert az asztali aszem 1809-nél tart...[ Szerkesztve ]
-
Oti86
tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a legújabb frissítés óta minden éjszaka újraindul a 640-es telefonom. Lehet vele valamit kezdeni? Vagy ez a windows ajándéka 2019re. 😄
http://3dfx.oti86.fotoalbum.hu/
-
wenkman
tag
válasz wenkman #97089 üzenetére
Találtam egy magyar oldalt, ami kevesebb lépéssel visz el az FCU-hoz.
https://winsider.hu/2017/08/24/windows-10-mobile-registry-modositasa/Nem tudom, mi az oka, hogy itt egyszerűbb a dolog végigvitele, mint a fentebb említett angol oldalon, de tény, hogy elvileg működik: most tölti le a 1703-at. :-)
Az angol oldal még azt is írja, hogy ne lepődjek meg, ha a 735 belassul, hiszen a hardvere nem az FCU-hoz való. Tapasztalt valaki lassulást?
-
wenkman
tag
válasz wenkman #97097 üzenetére
A 1709 sikeresen telepítődött, és nem várt mellékhatásként megjavult az Időjárás. Végre frissítette az Áruház a 4.28-as verzióra: elindul, működik!
Minden szép és jó.De!
Nem tudom, hogy a 1709 miatt-e, de tegnap még a Térképek csempéje egy stilizált felülnézeti várostérképet mutatott és mozgott, ma meg már csak egy mozdulatlan kis ikon van a kezdőképernyő csempéjén. Továbbá ha jól emlékszem, tegnap még 313MB volt Magyarország offline térképe, ma meg már csak 160. Lehetséges ez?Illetve van még valami, de az - úgy hiszem - már a 1709 telepítés előtt is jelentkezett. A telefon ha töltőre van téve, nem marad meg kikapcsolt állapotban. Azaz ha bekapcsolt állapotban ráteszem 220-ra és kikapcsolom, akkor azonnal újraindul. Ha meg eleve kikapcsolt állapotban dugom rá a telót töltőre, akkor kérdés nélkül elkezd bootolni. Ez másnál is így van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest