- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz zsoltzsolt #90400 üzenetére
én csak a quiet hours miatt
más funkcióját nem nagyon használom...
nekem mondjuk tökmindegy mert így is úgyis angol nyelven használok minden telefont de akinek ez nem járható út annak sajnos nincs quiet hours se és ez valóban elég idegesítő...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Partyface007 #90401 üzenetére
Köszi! Nem is tudom, hogy a többi funkciója mennyire hasznos vajon.
-
Švejk
őstag
válasz zsoltzsolt #90402 üzenetére
Igazából kis hazánkban tök haszontalan, nem tudsz hozzá magyarul beszélni sem, a térképes adatbázis nem olyan kiterjedt, mint mondjuk az USA-ban. Továbbá, a Windowsos Cortana béna, lassú és ronda.
Én a Quiet Hours miatt, illetve az egészen korrekt zenefelismerő miatt használom. -
Vegha
senior tag
Volt valami frissítés az elmúlt napokban ? Ma reggelre a csempeim mintha feltamadtak volna. A Binges Translator pl. gyorsan két napi 'word of the day'-t is lebegtetett.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz zsoltzsolt #90400 üzenetére
Quiet hours-t használom leginkább,de figyeli vagy megtanulja hol laksz, dolgozol, hova szoktál járni, s ha valamerre jársz, s az adatbázisban is szerepel, akkor felajánl egy helyet a közelben (étterem,cukrászda,stb). Ha van fitnesz karórád, akkor nézi az aktivitásodat is. Sajnos leginkább ezt a funkciót azusa-ban lehet használni...
[ Szerkesztve ]
-
Takvan
tag
Én L730 -on (W10M) nem találok hívás és sms szűrés menüpontot sem a beállításokban, sem az extrákban.
Hívás listából, illetve üzenetekből a kiválasztott számot, partnert tudom blokkolni, de külön a menüpontot nem találom. A rejtet számokat így hogy lehet letiltani?
Nálatok W10M -en (és főleg L730-on) van hívás és sms szűrés menüpont? Ha igen, hol? -
T. I.
senior tag
Ha már hívások: bejövő hívások átirányítása foglalt/kikapcsolt állapot esetére az hol állítható be? L1020, WP8.1
-
this is life
Ármester
Nem tudjatok melyik fitnessz karperec,okos ora tudja megjeleniteni,jelezni a bejovo hivasokat,uzeneteket...stb w10m-en ?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #90412 üzenetére
Nekem ez a pár ezresbe kerülő ezt megoldotta, sőt ha telefonáltam, akkor jelezte a közben bejövő hívást is.
-
Partyface007
őstag
válasz zsoltzsolt #90413 üzenetére
Bezzeg a Garmin ezt nem tudja megoldani, állítólag majd rs2-n működni fog
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Partyface007 #90414 üzenetére
Cset üzenetek nem jelez, de mintha a kétlépcsős belépés kódját, mintha bemondta volna az óra, nem is értettem először, hogy honnan jön a hang
-
this is life
Ármester
Koszi a tippet felveszem a jeloltek koze , eddig ezt nezegettem [link] ,esetleg ez [link] s vegul ez [link] csak hat ezeknel pont az ertesitesek atvitele ketseges...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
bcl
senior tag
Szerk: elfelejtettem frissíteni az oldalt; már megvan a válasz, tárgytalan...
[ Szerkesztve ]
-
Drag77
senior tag
válasz zsoltzsolt #90402 üzenetére
Én még az asztali géppel synkelem az üzeneteket, a telefonról, pl. Sms-ek, nem fogadott hívások ...stb.
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
starr
őstag
Sziasztok!
Van valaki, akinek 640 és 650 is van a birtokában W10-el?
Melyik a gyorsabb? -
this is life
Ármester
Akit érint a Shazam is elbúcsúzott a platformtól....
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #90423 üzenetére
Nagyon remek, de jó hír
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Bogyó bá'
nagyúr
Shazam, shazam, the mindenem...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Ricardo
titán
Úgy tűnik, szépen lassan mindenki elhagyja a platformot.
-
Drag77
senior tag
válasz zsoltzsolt #90419 üzenetére
Nem insider. W10 enterprise az asztali. Uk regioval mindkető.
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
scyllarus
veterán
Nekem nem sikerül életre keltenem a Cortanát (L550, 14393.726).
Ezen most próbálom először, a régi 532-őn be tudtam kapcsolni ugyanígy. Régió, nyelv átállítva, mit akar még?"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
MasterMark
titán
Azt hogy lehet megcsinalni, hogy asztali gepen/surface-en, lassam a mobil ertesiteseit?
Switch Tax
-
Partyface007
őstag
válasz MasterMark #90441 üzenetére
mindkét eszközön ugyanazzal a fiókkal vagy bejelentkezve?
-
MasterMark
titán
-
zsamiatt
őstag
válasz turbulencia8 #90420 üzenetére
még nem kezdtük meg a beszerzést. De használni fogjuk. Vékony kliens lesz belőle terv szerint. Bár egyenlőre még nem látom tisztán, hogy mi van bejövő hívásnál. Miracastnál megy minden frankon de a dokkolót még nem teljesen értem.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
zsamiatt
őstag
-
Tökkentyű
csendes újonc
Segítséget kérek, ha lehet egyáltalán. Az outlook névjegyeim random összekapcsolódnak, 80-100-as csoportokba. Hogy lehet "megakadályozni" ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs