- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
amikor még 930-akat gyűjtött, rajtam akart egy szépet nyerészkedni, és elég sokat nyaggatott vele, és kellemetlenül sokáig nem vette a lapot, hogy nem akarom az amúgy is olcsón meghirdetett telómat még 10000-rel olcsóbban odaadni neki, hogy aztán 20000-rel drágábban visszategye a piacra. nem tűnt akkor sem a legkorrektebb tagnak...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
jr1994
addikt
Sziasztok!
Lumia 530-at használok lassan két éve, elég tré kis telefon hardveres szempontból (gondolom tudjátok, gagyi a kijelző minősége, nincs közelségérzékelő, kevés a RAM), de a szoftvert szeretem. Itt is megkérdezem, szerintetek érdemes Lumia 735-re váltani? Itt az aprón 20-25000 körül lehet kapni.
Csak hogy elnézem, megint le kell vágatnom ehhez a SIM kártyámból, már le van vágva micro-ra, ehhez meg nano kell lassan elfogy a kártyaWoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Továbbra is van egy nagy problémám: frissítettem a 326-os Zyxel NASomat, és windows 10-et raktam fel. Ha pl egy exe-t akarok futtatni a NAS-ról, a windows azt írja ki: nincs jogosultsága, kérjen engedélyt. Mintha írásvédett lenne vagy ha nem lennék rendszergazda.
Pedig korábban ilyen probléma nem volt. Rendszergazda fiókkal vagyok belépve. Mi lehet a baj?
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok!
Kollégának van egy 920-a és most kapott egy 650-et. Szitu a következő:
MS fióknak egy freemailes e-mail címet vett még fel a 920-on, ebben vannak a névjegyei stb. Az Outlook.com-on be is tud vele jelentkezni, ott vannak a névjegyek is, de ha ezt a fiókot megpróbálom felvenni a 650-en mint outlookos fiók akkor 0x85010014 hibára fut a dolog, se névjegyet nem szinkronizál se semmit! Már próbáltam alaphelyzetbe állítani a telefont és újra beállítani, de az eredmény ugyanez. Valakinek esetleg ötlete?Mflex: szomorúan olvasom a történteket
-
-
Pacee87
aktív tag
válasz Pacee87 #86954 üzenetére
Egy kis adalék a storyhoz:
Kolléga hív, hogy egyszer csak megjelentek neki a névjegyek! Ránézek a telefonra, utolsó szinkronizálás 1 órával ezelőtt, de ha manuálisan szinkronizáltatom vele akkor megint ugyanarra a hibára fut! Viszont a kiszolgáló beállítás időközben megváltozott!
Kezdetben m.hotmail.com volt, most eas.outlook.com szerepel! -
btudos
nagyúr
válasz kalapacsolok #86953 üzenetére
Ezt nem egy Windows 10 Mobile topikban érdemes megkérdezni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz jr1994 #86952 üzenetére
A nano-SIM nem csak kisebb, hanem vékonyabb is. Egyébként ha két évnél öregebb, akkor díjtalanul cseréli a szolgáltató (nejem normálból vagdosott 8 éves micro-SIM-jét múlt szombaton cseréltettem a telenornál, ingyen. Egy személyi igazolvány kell hozzá, meg egy aláírás a legvégén.)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
justaview
senior tag
Sziasztok! Segítségre volna szükségem.
Tud valaki olyan backup programot windows mobil telefonra, amely a telefon névjegyeit SD kártyára menti, DE olyan formátumban, amelyet nem csak ő ismer fel, hanem valami elterjedtebb szabványt követ, így jó eséllyel más backup program is felismerhet?
-
GeorgeV
aktív tag
Brutális hiba a Windows Phone 10-ben (igen így nevezi magát, nem pedig Windows Moblie 10-nek, valamint az Edge böngésző is Internet Explorernek mondja magát, ha lekérdezzük, hogy ki vagy te.).
Szóval egy Win 10 Mobile frissítés óta az Outlook Posta alkalmazásban a postafiókok fejlécében (a három vonal mellett jobbra) az eddigi "Outlook" és "GMail" feliratok helyett predátoros kriksz-kraksz szöveg jelenik meg.
Rájöttem, hogy nem bírja kiírni, hogy BEÉRKEZETT ÜZENETEK. Mert túl hosszú a szöveg (ugye az eredeti az INBOX).
Ha elfordítom a telefont lapjára, akkor kifér és kiírja, egyébként a felirat átmegy predátorba.
Na most vagy lehessen rövidebb nevet adni a mappának, vagy oldják meg, hogy ne predátor [-=-=-=-=] szöveg jelenjen meg a BEÉRKEZETT ÜZENETEK helyett.
Kinek lehet ezt jelezni?
-
Cane
őstag
Új frissítés elérhető fast ringen.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
boncser
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
boncser
aktív tag
válasz macika69 #86983 üzenetére
Kár hogy ez a vége. Sajnos azt sem lehet mondani hogy későn kezdték és ezért nem tudták utolérni a többieket, mivel mobil op.rendszerük már 2000 körül volt. Az első igazi pedig a windows mobile 2003-ban jött ki közel 14! éve. Tehát nem elkéstek hanem elb@sztak valamit elég rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
macika69
tag
válasz boncser #86984 üzenetére
Egyszerűen ültek a "semmin". Új készülék nincs mióta, igaz nem is ígérték. Nevetséges. A felhasználók igényeit figyelembe se vették. A WP10 -ről is beszéltek össze vissza. Melyik készülék fogja megkapni. Fele sem kapta meg. Így nem lehet udvari wc-t sem építeni,nem hogy brand-et.
[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
válasz boncser #86982 üzenetére
kíváncsi leszek ezek után mi lesz a mobilstratégia. sajnálom a dolgot, remélem azért nem ülik meg teljesen, de ilyen fekvésben sajnos azt kell mondanom, jól tettem (legalábbis egyelőre) hogy platformváltás miatt döntöttem...
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Drag77
senior tag
válasz boncser #86982 üzenetére
kicsit megvágták :
eredeti: link"Still, Microsoft isn't completely out of the phone business yet — Windows Phone accounts for less than 1 percent of the smartphone market worldwide — and Nadella said that he sees Microsoft's role as one where the company can provide niche value. He referenced the company's Continuum feature, which allows phones with Windows 10 to act as a PC when connected to a display.
"We have devices which are phones today but the place where we are focused on, given where the market is, is what is the unique thing that our phone can do. We have a phone that in fact can replace your PC, the same way we have a tablet that can replace your laptop. Those are the categories that we want to go create."
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
no1r
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Sjkolrd #86990 üzenetére
és ez miért releváns? telekomos 950-ekről volt szó (amik nem voltak függetlenek, az elsők se), meg telenoros 930-akról (amik meg függetlenek voltak).
valaki nézi a MS eventet? ok, hogy nem lesz surface phone, de hátha kapunk valami érdekességet.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz ZavaBalazs #86991 üzenetére
Terveztem nézni, de meg gumisnál vagyok...majd visszanézem vagy olvasom...
-
jaffa 2843
Ármester
válasz ZavaBalazs #86991 üzenetére
Linket kérhetek hozzá?
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
ZavaBalazs
őstag
válasz jaffa 2843 #86994 üzenetére
-
pacsa81
újonc
Hät ez van! Most vettem a nyäron egy független 550est. Most eladnäm de kinek? Nem akar senki ilyet venni Pedig jonak indult a barätsägunk az elsö ket napban. Uänna jöttek a hibäk frissitesek es megint a hibäk.
-
Cane
őstag
válasz zsoltzsolt #86986 üzenetére
Igen. Ma csináltam újraindítást, tehát nekem mai.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
jaffa 2843
Ármester
válasz ZavaBalazs #86995 üzenetére
Bullshit mutató kiugrik itt is.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz jaffa 2843 #86998 üzenetére
Ahhoz mindig is értettek az MS-nél.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs