Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomboy0013

    veterán

    válasz Bazsee71 #71743 üzenetére

    Nem, nem elvárható, hogy egy béta rendszer jól működjön, azért béta :U A Windows Insider alkalmazás nem mindenkinek készült, értelmesen le lett írva az is, hogy elsődleges telefonon nem javasolt kipróbálni.
    A Microsoft mikor állított olyat, hogy a W10-hez elég lesz 512 RAM? Az már igen régen lehetett, nem a W10-nél. És még 8.1-en sincs gond a rendszer sebességével 520-on sem mint említettem. A Leon-ra kíváncsi lennék pár hónap után, mennyire lenne gyors. A droid tele szemeteli magát, lehet hogy először jó képet mutat, vagy egy HR után, de biztos lehetsz benne 1-2 hónap aktív használat is meglátszik már csak a rendszersebességen is. WP marad rendszersebességben olyan amilyen egy HR után.
    Jut eszembe, 8.1-re frissítés után csináltál HR-t? Haverom panaszkodott az 520-ra milyen szar mikor elkértem tőle. Ő sosem csinált HR-t, frissítés után sem. Én újra húztam Recovery toll-lal és egyből patent az üzemidő meg a sebesség is. És innentől kezdve ez nem fog romlani sem ezt már az eddigi tapasztalataim alapján tudom. Fő verzió frissítés után kell egyedül alaphelyzetbe állítani vagy újra húzni az új rendszert.
    És az is köztudott hogy mínuszos volt a mobilgyártó részleg, szóval jelenleg szeretetszolgálatként is tekinthetsz a mobilos részlegre mert még így is elkényeztetnek frissítésekkel. Fő verzióval is!

    És mint említettem nem WP10, hanem W10M. A WP a 8.1-gyel megszűnik.

Új hozzászólás Aktív témák