- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #19454 üzenetére
Mi a manó...nálad most jött csak elő? Erre anno még frissítés is jött.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
válasz FireKeeper #19455 üzenetére
konkrétan semmi nem indult el rajta
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
no1r
őstag
válasz mukibuci #19451 üzenetére
LOL 820-assal nekem ugyanez volt. de a slide gesture-t érezte, lockscreeent feloldottam... plusz volt olyan app ami elindult ha sokszor ráböktem egymás után
erről a hibáról most hallottam / tapasztaltam előszöra gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
@matthew@
őstag
Ma aktiválták a mobilnetem, reggel gyorsan be is jelentkeztem FB accommal a e-mail fiókoknál és akkor tudtam is rajta chat-en beszélgetni, de most pár órával később senki ismerőst nem ír ki h elérhető lenne, üzeneteket sem küldi el, pedig ennek a funkciónak elvileg mennie kéne, mert nem az FB app-ot használom, hanem össze van szinkronizálva a teló. Mi lehet a gond szerintetek, vagy ez is ilyen egyszer működő, egyszer nem funkció?
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
-
Mr X
veterán
Urak, WP7.8 alatt a beépített üzenetküldő kezeli még a WLM üzeneteket? Ebuddy-val megy a protokoll, de nem tudom, telefonon is működik-e. Ha valakinek van infója, szívesen fogadnám.
-
macika69
tag
-
Lall
veterán
válasz szőröscica #19470 üzenetére
Ugyan úgy, ahogy 1500-nál. Megkérdezi a Windows 7 névjegyzék az importalasnal, hogy a vcf-bol az adott mezőt, melyik mezőbe importálja. Itt a "rádiótelefon" mezőt kell választani, hogy a tel számok a megfelelő helyre kerüljenek.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
legiaap
félisten
Na augusztusban jön UK-ba az EOS.
-
legiaap
félisten
Az új név Lumia 909 lesz úgy néz ki.
-
Zaja2
senior tag
válasz legiaap #19492 üzenetére
Az tök jó. És a dizájnon mikor akarnak már változtatni? Lumia 800 óta kezd egy kicsit már unalmassá válni számomra. Lehet csak Én tekintek a szemem sarkából rá,de azért belevihetnének már egy kis extrémet is. Elég a letisztult formákból!
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
savoo
addikt
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz macika69 #19480 üzenetére
Ne haragudj, de miért kevered ide az asztali oprendszert? Ott ha várni kell, vagy akad, azt mondják az emberek, hogy sebaj, lassu a gép, elfogadom ilyennek. A telefonon nem. Ha itt várni kell valamire 0,0002 mp-et, akkor az már lassú, akadozik, szar. A Win7 az XP rendszerkövetelményein elindul, és fut normálisan?
A Windows XP Home Edition minimális hardverkövetelményei:
Pentium 233 MHz vagy gyorsabb processzor (300 MHz javasolt)
Legalább 64 MB memória (128 MB javasolt)
Legalább 1,5 GB rendelkezésre álló merevlemez-területWindows 7 rendszerkövetelmények
1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor
1 gigabájt (GB) RAM (32 bites) vagy 2 GB RAM (64 bites)
16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites) szabad lemezterületNa akkor most miről beszélünk? Szerinted normális használati módban elfut 64 MB RAM-os gépen a Windows 7? Szerintem fel sem tudod telepiteni.
Mi van akkor, ha valami ritka csoda folytán olyan számítógéped van, amiben bele van forrasztva a 64 MB RAM, és nincs bővítőhely? Hogy rakod rá a windows 7-et? Sehogy. Na mivel a telefonban sem tudsz hardvert cserélni, igy ezért nem megy fel a WP7 telókra a WP8. Mivel a WP8-ban alapkövetelmény a 2 mag:
WP8 alapkövetelmények:
Qualcomm Snapdragon S4 két magos CPURemélem segitettem tisztázni ezt a kérdést számodra.
-
Zaja2
senior tag
+ Korrekt!
Szerintem már nem sok kell,és telefonokban is jöhet a hardver - bővíthetőség. Sőt,már biztos már valahol tesztelik is. Cserélhető GPU,CPU,Memória.
Vajon lesz/lehet ilyen?[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest