-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
Sziasztok! Az a gondom, hogy a gyári böngésző (ie)nem jegyzi meg a jelszavaimat, pedig beállítottam minden oldalon hogy jegyezze meg. Mi lehet a gomd?
-
Воланд
titán
válasz matyi012345 #17601 üzenetére
semmi. az ie nem jegyzi meg a jelszavakat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz matyi012345 #17606 üzenetére
lumiad van?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
xperiasigi
őstag
ha veszek egy 520-at akkor(és azért tőletek kérdezem mert ti jobban ismeritek az árakat sztem) 1-2 hónap után menyiért tudom elpasszolni? nagyon meghalta a 620-am meg kell csináltatnom vagy valami de most nincs pénzem egy ativra se. szóval ajhh
Iphone 6s
-
MODERÁTOR
válasz xperiasigi #17611 üzenetére
nem az lenne a legolcsóbb, ha a 620at csináltatnád meg
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Psychonaut
veterán
válasz xperiasigi #17611 üzenetére
Garanciás még? Én tudok várni három hetet, elcserélheted egy Omnia W-re 1:1-ben.
-
xperiasigi
őstag
-
Psychonaut
veterán
válasz xperiasigi #17615 üzenetére
Hát figyelj, kettőnk közül jelenleg nekem van működő telefonom.
-
xperiasigi
őstag
válasz Psychonaut #17616 üzenetére
nekem is működik csak egy két cirkuszi mutatvánnyal lehet feloldani meg ilyenek
Iphone 6s
-
Lall
veterán
válasz xperiasigi #17613 üzenetére
Vegyél egy first gen. wp-t 20 körül míg megcsinálják a 620-at. Ugyan annyiért el is tudod adni pár hét múlva.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz xperiasigi #17619 üzenetére
Az korrekt ajánlat.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
xperiasigi
őstag
lehet veszek egy L520-at és egy ipodot és mind2 szerelmem meglesz ma a kis régi ájfonomat kellett használnom és kicsit hiányzik de a wp-t se hagynám itt mert megszerettem..
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
=WiNTeR=
senior tag
már 78k itt a HAP-on az új Ativ S. Brutálisan zuhan az ára
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Lalllerrr
tag
Miért van az, hogy a beépített fb chatben sokszor a teló az ékezetes betűk helyett kérdőjelet ír? Nekem a telón ékezetet mutat, viszont a Facebook appban és gépen is kérdőjelek jelennek meg.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi83
csendes tag
-
szőröscica
addikt
Mit lehet csinálni azzal a hülye htc hubbal, hogy frissítse is az időjárást a live tile-on? Background taskok között engedélyezve van, de mégis csak akkor frissül, ha megnyitom.
Vagy esetleg tudtok hasonlóan szép, teljes méretű, de működőképes weather live tile-t?
HTC HD7, WP7.8-al. -
Chappy
tag
Sziasztok!
Új telefont vennék, és nézegettem sokat, jelenleg android és win phone 8 között vacillálok. A Lumia 820 ráadásul nagyon tetszik, sőt, az árát bőven megéri szerintem (gyors, nagyon jó, és még LTE is). (Ja, iphone ki van zárva...)
Ami kérdésem lenne:
-gmail, google calendar támogatás jól megoldott? azt is tudnia kéne, hogy több naptáram van és azokat is megjeleníti (nem csak egyet). Sajnos nem tudo teljesen hotmail/live-re áttérni (és nem is akarok).
-androidon van a lehúzható felső sáv és azon wifi/3g kapcsoló. Lumia 820-on ez megoldható? Vagy ott csak menübe bemászással megy, mint mondjuk ios-en?Valahol egyébként adnak 1-2 napra kölcsön ilyen telefont? (próbáltam a t-nél, de arra azért nagyon telepíteni nem lehet, raktam fel visual studiohoz emulátort, de a telepítést arra se nagyon szereti...)
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
-
pzstm
titán
válasz Chappy #17630 üzenetére
gmail nézhetsz rajta(leveleket), calendar viszont annyira nem okés tudtommal (sőt tán most már új eszköznél nem is syncel, viszont nyáron várható frissítés WP8-ra, ami cardav és caldav supportot is elhozza)
nincs lehúzható felsős sáv,viszont van kirakható csempeikon ami azonnal a wifi/3G kapcsolásához visz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
xperiasigi
őstag
a halkitó gombon túl nem lehet valahogy lejjebb halkitani a telefont?akkor halt be a halkito mikor maxon volt
Iphone 6s
-
pushalias
addikt
válasz xperiasigi #17632 üzenetére
Nope.
-
MasterMark
titán
-
xperiasigi
őstag
válasz MasterMark #17634 üzenetére
azt tettem de rezgőn is űvölt pl egy viber értesitő miatt.
Iphone 6s
-
CyberPunk666
senior tag
A lumia 520-szal van valakinek tapasztalata? Meddig bírja az aksija?
-
őstag
Freemailes fiók hogyan adható hozzá a telefonhoz? 'Más fiók'-> e-mail, jelszó beírva, de nem jó.
-
-
madd dogg
senior tag
-
madd dogg
senior tag
válasz szőröscica #17629 üzenetére
-
pzstm
titán
Sziasztok!
m4a kiterjesztésű fájlokat képes lejátszani a telefon? (most nem tudom kipróbálni, de gondoltam hátha Ti kapásból tudnátok rá válaszolni )iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
közben ki is tudtam próbálni, simán megy. Appon belül látszik a borító is de lockscreenen nem...no sebaj...jó lesz így is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz btudos #17648 üzenetére
jah sorry, szóval azt akartam írni, hogy albumborító van, de előadó képe nincs. Tudom, hogy lockscreenre és tile-ra az kerül.
(amúgy James Arthur 2012-es UK X-faktor győztesről van szó, nagyon bejönnek a feldolgozásai)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest