Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Kékes525 #80466 üzenetére
Üdv!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha sikerül a gyári driverrel szóra bírni, akkor azonnal telefonálj a Vatikánba, hogy jöjjenek lóhalálába, mert csoda történt. Nekem anno, egy hasonló DAC-om volt, egy NFB-15, csak annyi eltérés volt a Tiedhez képest, hogy az nem tudta kezeni a DSD-t. Nálam, a 2016-os évfordulós frissítés vágta teljesen gallyra a DAC-ot, de úgy, hogy többet nem tudtam megszólaltatni, kénytelen voltam eladni.
Mivel a szomszédvárban, Szegeden lakik a cég hazai képviselője, személyesen is próbálkozott valahogy életre lehelni, még fimware-t is frissített rajta, eredménytelenül. Itt írtogatam erről a DAC-os topikban, bízva a kollektív bölcsességben, de hiába: [link] [link]
[link]Esetleg még abban bízhatsz, hogy az MS 2017-től bevezette a saját, natív USB2-es audio támogatását, így csak egyszerűen csatlakoztasd a DAC-ot, semmit ne telepíts, hátha felrakja az MS, a saját driverét. Valami hasonlót kellene majd látnod, ha működik a dolog: [link]
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest