Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz King Unique #75018 üzenetére

    Dehogy karcsú, bőven elég, nálam telepítve az összes visual c++ (all in one runtime installerrel) bekapcsoltam a net framework 3.5-öt, akár a komplett Office 2016 is elférne de most Libre office-t használok, dedikált vírusírtó, dedikát videókártya drivert.
    Ha nem SSHD hanem teljes értékű SSD akkor simán menni fog vele, lehet olyasmivel trükközni pl. hogy a hibernálás funkciót kikapcsolja helyett alvó mód de menni kell. Nekem egy csomó programmal megáll kb. 24 GB-nál de ebből is simán lehet faragni.

    embe

    Rákerestem a neten is és az jött le, hogy simán megoldható, ne add fel az SSD által nyújtott gyorsaságot. Persze nem árt néha lemezkarbantartót futtatni, és a letöltéseket adatokat minden formában a HDD-n tartani, de simán menni fog. Ha az én rendszerem lenne egy 32 GB-os gépen még akkor is maradna kb. 8 GB szabad hely de neked kevesebb programmal simán lehet akár 10 GB szabad hely is ami bőven elég akár TRIM funkcióhoz stb. (a TRIM funkció olyan az SSD-nek mint a töredezettségmentesítés a HDD-nek)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák