Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1user

    újonc

    Sziasztok! :)
    Nem biztos, hogy jó helyen kérdezem, de nem tudjátok, hogy miért van az, hogy ha leállítom a notebook-om (eredeti Windows10Pro tiszta van rajta, tehát nem a felfrissített) és bekapcsolom, akkor az induló képernyőn alul nem jeleníti meg azt a szöveget, hogy F2-t nyomj a BIOSba való belépéshez, vagy F12-t a boot menübe lépéshez, ráadásul ilyenkor nagyon lassan tölt be a Win10Pro.
    VISZONT! Hogyha újraindítom, akkor utána már tökéletesen működik, tök gyors és az indulási képernyőn is kiírja már azt, hogy F2 a BIOShoz és F12 a boot menühöz.
    Tehát csak akkor lassú, ha leállított állapotból kapcsolom be a gépet, viszont ha újraindítom, akkor minden pöpecül és gyorsan működik. Nem értem mi baja van akkor, amikor a leállított gépet kapcsolom be és miért van az, hogy csak egy újraindítás kell neki és tökéletesen működik utána.
    Frissítéssel próbálkozik leállításból indulva, vagy min akad fent ha leállításból indítom a gépet?
    FSC Launch Manager alkalmazás van telepítve és az működteti a Wi-Fi funkciógombját a notebook-on, viszont a Wi-Fi csak akkor tud csatlakozni, ha a Windows már betöltődött. Lehet az a baja, hogy nem csatlakozik korábban a Wi-Fi hálózathoz és még a rendszerbetöltés előtt próbál hálózathoz csatlakozni a frissítésekért? Vagy elment korábbi folyamatokat leállításkor és azt próbálja bekapcsoláskor visszakeresgélni és azért lassú? Nem értem :(

Új hozzászólás Aktív témák