Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sz.balazs.95

    veterán

    válasz premete #1972 üzenetére

    Értem amit mondasz, de itt arról van szó, hogy a mobiltelefon egy alapvető tulajdonsága, hogy mindig elérhető a segítségével az ember, emiatt a Microsoft így készítette el a WP-t, hogy töltéskor bekapcsoljon, ami logikus, mert ha lemerül, és kikapcsol a mobil, akkor az ember mihamarabb újra használatba szeretné venni.

    Ilyen szempontból a példáid mind sántítanak, mivel direkt olyan példákat írtál, amiknél épeszű ember nem várja el azt, hogy folyamatosan üzemeljenek, hiszen elektromos fogkefével ritkán fogad hívásokat az ember. :N

    Nekem érdekes módon még sosem okozott fejfájást ez a feature. :U

    Az már teljes mértékben a te döntésed, hogy mit akarsz venni; ha az Apple cuccok közelebb állnak hozzád, mint a Microsoft-osak, akkor vegyél olyat, és használd egészséggel. :K Senki nem kötelez arra, hogy Ms terméket használj. :)

    (#1973) King Unique: Olvastam róla, és valóban ígéretes dolog. Csak sajnos a régi játékokkal való kompatibilitást nem valószínű, hogy elősegíti. :( Mondjuk érthető, mert nem sok cég érdekelt benne. Ami viszont nekem a fő problémám, ugyanis a 2005-6-nál újabb játékok mind hiba nélkül futnak, csak a régebbiekkel van gond. Pl. a Far Cry 2 csodaszépen megy, de az 1 fekete képernyőt ad.

    [ Szerkesztve ]

    Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

Új hozzászólás Aktív témák