Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Ringman #14650 üzenetére

    Biztos nem veszi vissza az órajelet, feszültséget, stb. Rég volt már mobility radeon-om, de és megpróbálnám a következőt::
    1. a mostani a driver-t leszedni, és windows 7 kompatibilitási móddal rendszergazdaként futtatva indítani a telepítő .exe-t. (Ez nekem annó bevált, bár még a 7-esnél, és régebbi gépen, de ugyanez volt a hibajelenség. A Kakalist ott sem indult el.
    2. talán egy omega driver felmenne.

    Én mobility HD2600-ra és egy 9600XT-re fogom majd feltolni, szerintem mennie kellene mind a háromnak, attól, mert nem mai darab hw-ek.

    Más.:
    A rendszer alaphelyzetben állító a gépházban oda rak vissza, hogy nincsenek fent a programok sem? Gondolom igen, és akkor csak 20 percet nyernék egy 3. újratelepítéshez képest. Nincs olyan lehetőség, hogy mindent a gyári beállításra tesz, de ne kellene újra feltenni azt a 15-20 programot, amit használok?

    Túl sok már a bug, és már így is egyszer újrahúztam a kereső hibája miatt. Belépéskor ott a jelszónak a mező, mikor nincs is jelszóm. Nem mindig jön be minden beállítási ablak, van, hogy csak felvillan, és hibaüzenet nélkül eltűnik.

Új hozzászólás Aktív témák