Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz arcitec #135230 üzenetére

    Ne haragudj de te amúgy most mégis miről beszélsz? :D
    Egyrészt 20H2 verzióról volt szó, ami még támogatott 2022 májusig a Home és Pro kiadásoknál és arra csak választható frissítés jelenleg a 21H1. A 2004 valóban nemrég lett EOL, de csak Home és Pro kiadásoknál, Education és Enterprise esetén továbbra is támogatott.
    Másrészt nem világos hol volt olyan említve, hogy a végtelenségig halasztható a build upgrade, a funkciófrissítés, meg amikor nem is volt szó célirányosan most arról? :F Arról volt szó, hogy nem kötelező 20H2-nél jelenleg 21H1-re váltani, használható a támogatása végéig is akár, ahol szükség esetén lehet külön halasztani a funkciófrissítést, valamint a funkciófrissítés célverzióját beállítani, stb. Szóval ha már ferdítést emlegetsz, akkor lehet először a saját irományoddal kellene kezdeni... :B

    Igen, nem igazán értem miért írogatsz most ilyen butaságokat, ahol egyrészt a félkész verziókkal leginkább az Insider programban résztvevők találkoznak tesztelési célra, nem kellene keverni a nagyközönség számára elérhetővé tett kész verziókkal. Másrészt ha esetleg nem lenne meg ez az információ, akkor már a Windows 10 megjelenésénél adott volt a gyakoribb verzióváltás ténye az LTSB/LTSC kiadások kivételével, de még így is 18/30 hónap egy-egy "normál" verzió és kiadás életciklusa és nem feltétlen kötelező félévente újabb verzióra váltani. Harmadrészt ha számodra annyira nem felel meg a mostani frissítési modell, akkor használj esetleg W8.1-et, támogatott még 2023-ig, vagy ha az sem és ennyire derogál mindennemű frissítés telepítése, akkor meg EOL W7-et, aztán arra majd nem jönnek frissítések. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák