Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • egykori

    őstag

    válasz King Unique #121197 üzenetére

    Még mindig a Samsung SSD 840 series van használatban. Sajnos, még 2-3 hétig nem tudok átállni a 850 EVO-ra, mert meg kell őriznem a gép biztonságos működését. Csak arra gondoltam, ha kiveszem az említett helyről a pipát, akkor fél perccel beljebb lennék bekapcsoláskor. És azért kérdezek, mert nem szeretnék meggondolatlanul most pl. egy pipát kivenni valahonnan úgy, hogy nem tudom, milyen következménye lesz.
    Egyébként az egyik korábbi javaslatra lefuttattam egy olvasó tesztet a HDS-ben, ami nem egész fél percet javított az indulási időn (nem tudom, mit csinált vagy mit javított). Az SSD a HDS teljesítménye (100%) és kondíciója (93%) is kiváló, tehát nem szabadna ilyen indulási időnek lennie. A Samsung legutolsó javított firmware-e van rajta.
    Köszönöm, hogy van még türelmed hozzám! :R

    jokeph: Amint most írtam, nem rossz, nem hibás, de valamivel mégis eltölti az időt induláskor. Ha ilyen apró, nem veszélyes módosítások segítenek, azt megcsinálom, de ha nem segít, akkor majd a 850-esre váltok vissza (csak az jelenleg a 1909 nagyfrissítés következtében folyamatos kékhalállal küzd, így használhatatlan).

Új hozzászólás Aktív témák