- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
W8 x64 alatt (meg úgy általában x64-es OS-ek alatt) annyi nyügje van, hogy a telepítő által létrehozott parancsikonnal nem indul el. Egyszerű orvosolni mert az abevjava.jar-al kell indítani.
Már fent van egy ideje nálam, kifogástalanul működik.(Azt sajnos nem tudom, hogy W8 x86 alatt van-e valami "ennél súlyosabb" nyűgje, de szvsz nincs.)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sz.j
nagyúr
Én egyértelműen Macrium Reflet-el csinálnám a klónozást.
(Régebben voltak gondok az Easus Todo klónozásával, ami lehet, hogy mára már megszűnt ...)
Ha érdekel itt találsz leírást a Macrium Reflect használatához.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
SharpSA
veterán
Ha egy partíció van csak a 320GB-os HDD-n, akkor én kimenteném onnan a nagy fájlokat (filmek, képek, zenék, stb.) és a Windows 8.1-ben levő lemezkép létrehozását használnám. Helyreállító lemezzel meg vissza lehet állítani másik eszközre (pl. SSD-re) a mentett rendszert. És akkor így legalább van egy aktuális mentés is.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest