Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni. Már nem vagyok a fiatal korosztály ezért ha lehet akkor úgy, hogy megértsem.
    Adott egy gép, három hetes és gyárilag feltelepített Windows 8.1 van rajta. Eredetileg nem volt rajta semmilyen vírusirtó és fel lett telepítve az ESS próba verziója. (nem az én gépem, de segíteni szeretnék és nem tudom hogyan)
    Tegnap amikor el akartuk távolítani az ESS-t (Revo Uninstalerrel) akkor a Revo nem találta, nem látta az ESS-t. Az ESET saját eltávolítója lett futtatva és elvileg leszedte. Felment helyette az AVG Free, gond nélkül települt. Viszont utána következett a probléma ami miatt a segítség kellene. Fe akartunk telepíteni egy önálló tűzfalat, a Comodo-t de azt írta ki a telepítés elkezdése után szinte azonnal, hogy kilép a telepítőből mert van másik tűzfal telepítve és előtte azt távolítsam el. Pedig az ESET uninstaller elvileg mindent leszedett. Megpróbálkoztunk másik tűzfallal is, hátha csak a Comod rigolyás, (PrivateFirewall és ZoneAlarm Free) de ezek sem akarnak felmenni mert szerintük is van másik tűzfal még a gépen. Valami biztosan bent maradhatott az ESS-ből és ezért van ez.
    Hol tudnám megnézni hogy mi maradt még bent? Ccleaner és a Registrar Registry Manager is takarított. Utóbbi talált egy rakás ESET/NOD bejegyzést amit kitöröltünk de ezek után sem akar felmenni egyik tűzfalas szoftver sem. A rejtett mappákat azt hogyan tudom láthatóvá tenni? (XP-n nőttem fel és ez a 8.1 egyelőre kicsit még ismeretlen a számomra)
    Valakinek van ötlete mit tegyek?

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák