-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz Greenebola #58593 üzenetére
az volt az
kösziCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
félisten
-
pinnacle
nagyúr
Szeretnék egy programot telepíteni, de ezt az üzenetet kapom. Mi lehet a gond? Mást is tettem már fel gond nélkül. Win8 magyar, a program angol.
[ Szerkesztve ]
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Ez a gép: [link]
Ezt az Op. rendszert vettem hozzá: [link]
A Microsoft oldalán a Windows 8.1 verzióinál ([link]) az látom, hogy a Fizikai processzorok számánál 1 szerepel.Ez pontosan mit takar?
A Windows 8.1 Pro 64 bit-es verziót kellett volna vennem? (ott a fizikai processzorok számánál is csak 2 szerepel...)Üdv,
GBoy -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Aki otthon van a Win8.1-ben megkérem, hogy segítsen nekem.
Win 8.1-et használok. Találtam egy ilyet a Program fájlok között [link]. AskPartnerNetwork néven. Ez szükséges a windowshoz vagy valami kéretlen dolog ami feltelepült. Törölhető? Ha igen akkor nem fog hiányozni a windowsnak? Nehogy letöröljem és gond legyen utána. (elnézést ha hüléket kérdezek de nagyon alap felhasználó vagyok és nem szeretnék akaratlanul rosszat tenni)[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
pzstm
titán
sikerült az ASK toolbar nevű szemetet felraknod. Programok telepítése és törlése részben keresd meg az Ask toolbart, és bezárt böngésző mellett uninstalláld.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
válasz gameresboy #58607 üzenetére
A fizikai processzor azt jelenti hány db processzort tud kezelni. Egy processzoron belül vannak a magok. A laptopodban egy darab processzor van és több mag, jót vettél.
-
Воланд
titán
válasz gameresboy #58607 üzenetére
a tobb fizikai processzor az itt kezdodik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
törölt tag
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Win 8.1-et telepítenék majd UEFI+GPT módban a gépemre ma este, de egy frissítésekkel kibővített 8.1-et raknék fel (x64 kizárólag), amit a rufus nem enged felrakni a pendrive-omra (Transcend 32GB) FAT32 módban. Van erre valami megoldás / workaround?
Gondolom: másik telepítő image használata... de ezen kívül bármi más?
Vagy írjam ki DL DVD-re? De abban az esetben nem vagyok biztos hogy UEFI módban telepedne...
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
félisten
-
mcmike
őstag
válasz szabonagyur #58623 üzenetére
Köszi! Ezek szerint a lehetőségek tárháza nem túl széles...
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok mik ezek a frissítések?
Az egyik elég nagy méretben. Én mindig fel szoktam tenni minden frissítést a fontos és nem kötelezőket is. Most egy kicsit úgy vagyok vele, hogy érdekel mik ezek. Illetve mikor több frissítés jön a fontosok között van, olyan ami előtt nincs bent automatikusan a pipa. Miért? Azt mért kell nekem külön bepipálni? ez a x64 based systems meg aztán nem mond semmit mit takar hiába nézem a tudásbázisát. Valaki világosítson fel. Köszi
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #58629 üzenetére
Az az Update 3.
-
Sanyi19
őstag
válasz #41133696 #58626 üzenetére
Nálam sem jelentkezett ilyen pedig én is Omegát használok, futtasd le a malwarebytes-t.[link] Rengeteg idegesítő "apróságot" leszedett már.
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
törölt tag
válasz Sanyi19 #58631 üzenetére
Nálam állandóan fut, magától is vizsgál, mivel régi Lifetime licensz verzióm van:
Volt már Norton 360 karbantartás is, CCleaner, minden Nem mintha utóbbiaktól reméltem volna a megoldást igazán
Viszont ebben az a rejtélyes, hogy a Process Explorer és a G15 LCD kijelzőjén kívül más nem mutatja. A Windows 8.1 Feladatkezelője szerint minden a legnagyobb rendben. Az Erőforrás-figyelő szerint szintén, egyik sem mutat olyasmit, hogy az egyik processzormag agyon lenne használva, és tegnap estig nem is volt. Lehet a Chipset driver kavart be, ami szintén AMD-s 14.12-es, ehhez az alaplaphoz kell:
ASUS M4A785D-M PRO AMD® 785G / SB710 lapkakészlet
Közben azért elindítottam újból az MBAM Premium mélyvizsgálatát.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz #41133696 #58633 üzenetére
Szia!
Én mint alap és még gyakorlatkan user vélhetően figyelmetlen voltam és engedtem feltelepülni az ASK toolbart. Beírta magát a FF-ba, a Chrome-ba és az IE-be is. Látszott, hogy valamiért van plusz processzor használat. Ez okozta. MBAM Pro nem talált semmit!
Itt a fórumban javasolták az AdwCleaner futtatását. Ez megtalálta Egy próbát megér szerintem , de mielőtt futtatod zárj be minden alkalmazást mert a végén (ha talál valamit) akkor újraindítást kér.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
félisten
-
törölt tag
9-én, még minden rendben volt:
Ma:
Azóta volt a Windows Update, meg a 14.12... nem szokásom telepítgetni figyelmetlenül, illetve Norton 360 védi a gépet, valamint MBAM Premium, és nem is rendszergazdaként Internetezek. Ezt az általad javasolt keresőt majd felteszem, bár egy portable változatnak jobban örülnék. 2 éves lesz e hó utolsó napján a Windows 8.x telepítésem, és emiatt azért nem húznám újra Viszont ezt a 14.12-es drivert közel állok hozzá, hogy leszedjem.
-
rgeorge
addikt
válasz #41133696 #58625 üzenetére
A net tele van azzal, hogy ezt a drivert nem tudták telepíteni a mondott update miatt, kipróbáltad az update leszedése után újratelepíteni a Catalyst-et? Az az update elég sokaknak elég sok gondot okozott, Nálad is pont azóta van gond, ez talán nem lehet véletlen.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
TIT
veterán
A KB2994290 update mindig sikertelen,képtelen feltenni,de most már leszedni is a netről(40 perce 5% jött le.)
-
lsc
nagyúr
Üdv
Holnap kapom vissza a notimat garanciából, win 8 van rajta gyárilag vinyón. Eddig win7 ssd párossal használtam, de mivel lassan letelik a gari a win8-at akarom használni rajta. Mivel tudom "átmásolni" a win8-at az ssd-re úgy hogy a végén csak kicserélem a vinyót ssd-re és működjön? Ha csinált valaki ilyet akkor az nem gond hogy az ssd-nek ahci módban kellene futni de a 8 valószínűleg nem így volt telepítve?
A másik megoldás hogy a 8-at le lehet-e valamivel "menteni" és kiírni dvd-re majd onnan telepíteni ssd-re? Vagy ez így hülyeség?Az élet kegyetlen .
-
félisten
-
törölt tag
válasz rgeorge #58637 üzenetére
Most a következő a helyzet. Leszedtem az AMD Clean Uninstall Utility 1.4 (6.13Mb ) -vel az összes AMD-s drivert, természetesen újraindítottam a rendszert. Tényleg leszedte a drivert, ezt igazolja a "csodálatos felbontás" is. Aztán leszedtem a KB3004394-et is, nem kért újraindítást, de magától értetődően újraindítottam. Ennek ellenére azt az egy magot pörgeti.
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #58612 üzenetére
Program készítői a Cache törlését javasolták, illetve direkt linket adtak a programhoz. Nem tudom melyik segített, de már működik.
-
lsc
nagyúr
válasz szabonagyur #58640 üzenetére
Köszi.
Még egy kérdés, a win8-hoz nincs telepítő, azt is ezzel a programmal tudom csinálni, a win8 "serialt" a bioszból hogy tudom "kinyerni"?Az élet kegyetlen .
-
félisten
Win8 telepítőt így nem tudod. Legegyszerűbb dolog: Media Creation Tool ez leszedi neked a 8.1-et, de azt a verziót (pro vagy sima) szedd le ami van a 8-nál. Aztán ez RWeverything kinyeri a BIOS-ból a telepítési kulcsodat. A Win8.1 telepítése során a 8.0 kulcsát nem fogja elfogadni, de keresel gugliban generic kulcsot, ezt megadod telepítéskor, majd ha kész a windows akkor a gépházban az aktiválás résznél megadod a 8.0 kulcsodat. Verziókra minden esetben figyelni kell.
-
lsc
nagyúr
válasz szabonagyur #58644 üzenetére
Köszi, nem lesz egyszerű de remélem összejön. Akkor jól látom hogy az a legegyszerűbb ha előbb csinálok egy 8,1 telepítőt majd csere a vinyó ssd-re a megfelelő beállítással majd egy friss telepítés már az ssd-re?
Az élet kegyetlen .
-
félisten
Hát gyorsabb a friss telepítés mint a 8.0-ról frissítés 8.1 U1/2/3 nem tudom melyikre frissülne aztán azt felfrissíteni, illetve nem tudom mennyire van tele a gyári rendszer trial cuccokkal, azokat is rossz lefele szedni.
Nem bonyolultabb, de a kulcsod legyen meg mindenképpen meg jó verziókat szedj le, onnantól baj nincs.
-
lsc
nagyúr
-
Uher
aktív tag
udv.
adott egy samsung laptop(uefi), gyarilag telepitett (hivatalos) win8 (mostmar 8.1).
szeretnek ra win7-et, egy masik merevlemezre telepitve. kicserelve a lemezt, kiirja, hogy nem a megszokott
lemez van benne, es nem indul.meg lehet oldani amit szeretnek(ugy hogy megmaradjon a hivatalos win 8)?
-
v.attis
őstag
Windows 8.1 64 bit és Internet Explorer. UPC kábelnet 30 Mbit/s.
Többször észrevettem, hogy nincs netem néhány másodpercre. Semmi ikon, vagy üzenet nem jelenik meg, de megnyitnék néhány oldalt egymás után és egyik sem nyílik meg, majd az újabb próbánál meg mind simán.
Nem vettetek észre ilyesmit? Most ez akkor a rendszer, vagy a UPC hibája lehet?
Elég sűrű jelenség, ma délután többször is előfordult, de már néhány napja is feltűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest