- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
afgk2012
tag
Az miért is kellene nekem? Az asztali gépemen sem használom. A LibreOffice tökéletesen kielégítő számomra. Meggyőzhető vagyok, csak kissé értetlen. Ami nekem most hiányzik az Androidból, azt a Mikrosoft sem teszi bele, de ad olyat amit úgysem használok? Ez így elég karcsúnak tűnik egy relatíve magasabb bekerülési összegért cserébe. Szóval akkor miért választanám? Beszéljetek rá, ha kérhetem. (Vagy le róla, ha egyáltalán egy ilyen topikban ez lehetséges lenne.)
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Pocok256 #15699 üzenetére
oktober 26-tol lesz elerheto a frissites, egyelore egy 40 dollaros arat lehet tudni (ez online), valoszinuleg ez 40 euronak megfelelo forint lesz nalunk. ezen kivul szakuzletekben lehet majd kapni ilyeneket, nyilvan dragabban, mint a letoltos megoldas.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Boonen007
őstag
válasz afgk2012 #15701 üzenetére
Szerintem nem kell neked Windows 8 csak húzzál már innen a hülyeségeiddel... Miért beszélnénk rá/le? Nekünk szerintem teljesen mindegy, hogy te mit használ vagy nem használsz. Nekünk jó neked nem egyéni probléma. Attól én nem leszek boldogabb, hogy egy ilyen mindenbe belekötő személyt rábeszélek vagy sem. Tőlem almát is vehetsz.....
Azt mondjuk jó a csempés felület mert informatívabb egy sima desktopnál erre lefikázol mindent. Gyorsabb mint a Windows 7 nem elég már önmagában is?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz afgk2012 #15703 üzenetére
ize, emlekeim szerint eddig akarhanyszor ide irtal mindig az lett a vege, hogy igazabol neked jo a linux* is es tok mindegy volt, hogy ki és mit irt neked ebben a topicban. ezek utan en nem csodalkoznek azon, hogy ha valaki rovidre akarja zarni veled a win8-rol szolo kommunikaciot.
*megj.: nem, nincs semmi bajom a linux alapu rendszerekkel, hasznaltam kozulok egy parat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
válasz afgk2012 #15708 üzenetére
mi az ami Neked kellene egy Tabletbe? Nekem az egységes ökoszisztéma, a Cloud, a doksijaim szerkesztése már épp elég. (Libreoffice-al és Google docs-al is szenvedtem, maradok a wep appsnál, ami mára már két lépéssel ezek előtt jár, a desktop verzióról nem is beszélve)
Ha már tablet és mindenre kell akkor nem csak RT-s hibrid megoldások lesznek hanem Win8 Pro is. Azok közül is választhatsz hamarosan
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
válasz afgk2012 #15710 üzenetére
az rt-s tabletek is 700-800 dollar korul indulnak es akkor abban tudtommal meg semmi kiegeszito sincs. plusz csak a metros kornyezet hasznalhato kulso programok futtatasara.
-
veterán
Lényeg: A Storeból az egész appot újra kellett húznom, mert valami leszedte. Mikor szórakozott a Store, az All appsnál sem volt ott, tehát nem lehetett installálni, de mostmár jó
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
valaki nem jár majd éppen New York felé 25-e környékén?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
-
veterán
-
Воланд
titán
válasz afgk2012 #15718 üzenetére
nezd meg, hogy az idei ifa-n milyen eszkozoket mutattak be. a legtobbnek nincs bejelentett ara, de pl a az asus vivo tab rt dokkolo nelkul 600 dollar (hivatalosan meg ez sincs megerositve), a lenovonak is van egy rt-s tabletje, az 800 dollarol indul. a surface meg hiaba lesz amerikaban olcso (ha az lesz), mire ideer xy kereskedon keresztul szvsz minimum a masfelszerese lesz az ara az eredetinek.
-
motacilo
aktív tag
Üdv! Kérdésem lenne: hogyan lehet a csempék méretét változtatni, hogy ne kelljen görgetni a képernyőt, ha "telecsempézem". (Hozzáteszem nem vagyok hidegburkoló. )
-
beteg
őstag
Volt már róla szó?
Az OEM Windows 8-akat már az új, 3.0 számú aktivációs modell szerint kell majd aktiválni.
Az OEM szoftverrel nem fog kulcs érkezni, azt a Microsoft-tól online kell majd lekérni. A folyamat az lesz, hogy az oprendszer a gép konfigurációját megvizsgálva képez egy HASH számot, ami teljesen egyedi, csak az adott gépre jellemző és konfiguráció függő. Ezt elküldi a az MS-nek, amiért cserébe kap egy egyedi, személyre szabott kulcsot, amit így sem más gépen nem lehet beaktiválni, sem az adott gépen, ha abban változik a hardver.Csak futni kell!
-
Hege1234
addikt
sziasztok!
most telepítettem a rendszert és egyből mindenhova rendszergazda hozzáférést kér
a gond az hogy az utorrentnek ez nem teccik nemtalálja a fájljaimat
(azt írja rendszergazda vagyok) -
pzstm
titán
válasz Hege1234 #15726 üzenetére
ne a C meghajtóra akarjál torrentezni....vagy ha már oda akkor az utorrentet indítsd adminként, bár ezt nem javasolnám semmiképp....
-
pzstm
titán
-
Hisztogram
tag
Lekérdezed az aktivációs állapotot(sajátgép->tulajdonságok), de ne aggódj, megteszi ezt helyetted a Windows, hogy azután óránként lelője a gépet, amennyiben hamisnak találja.
OEM esetében a windows kulcsot egyrészt a biosban megtalálhatod másrészt gondolom odaadják. Külön vásárolt windows esetén gondolom emailben kapod a kulcsot ( ha nem dobozos verziót veszel).
Az újdonság az, hogy a kulcsok már a gyárban össze lesznek kötve egy, az alkatrészek sorozatszámából képzett egyedi kóddal.
[ Szerkesztve ]
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Genius Speed Wheel 5 Pro-m van és 64 bites Windows 8 (Pro) alól nem akarja az igazát driver tekintetben. Illetve a Win7es drivert felteszi, mivel az a legközelebb álló és legrfissebb, de a rezgő/vibráló ff erőhatás egyáltalán nem működik. Mikor az eszközöknél megnyitom a kormány beállítsait és rémegyek a "effect' fülre, ahol a visszahatóerőt lehet tesztelni, egyszerűen dll hibával leáll a cucc. Már próbáltam ezer meg egy módszert, kopmpatibilitási mod stb.. de hiába.
Csak azt ne mondjátok, hogy most vissza kéne raknom a Win7-et ahhoz, hogy bírjam használni a kormányt.
-
Ribi
nagyúr
válasz Hisztogram #15733 üzenetére
Ahh így érthető.
Csak lehetett venni bótban is "OEM" licenset.
Emiatt nem értettem hogy aktiválódik ha nincs semmi kulcs megadva.
Csak az volt a gondom, hogy ha nincs kulcsod akkor nem tudod bizonyítani, hogy te megvettél valamit. Mert ugye azt mindig a kulccsal bizonyítod. -
beteg
őstag
Igazából most sem a kulccsal kell/lehet bizonyítani. Az OEM esetében egy birtokba kerülést igazoló irat kell és a matrica.
A matricán egyébként a telepítő kulcs mellett most is van egy egyedi azonosító. Ezt érdemes felírni, vagy még inkább lefényképezni, mert ha netán elveszne, akkor a számlával + ennek az egyedi azonosítónak a birtokában lehet pótoltatni néhány dollárért a matricát.
Amire Te gondolsz, hogy technikailag hogy bizonyítod, miért cserébe kapsz kulcsot: szerintem az egyedi azonosítót kell majd megadni.
A brand gépek biosába égetett cucc más vonal.amúgy már látszanak a win8 árak, csak szerintem még nda!?
[ Szerkesztve ]
Csak futni kell!
-
-
headhunter86
senior tag
Jó ideje az van nálam hogy nem indul el egy-két progi indításkor. Pl. Trillian, utorrent, Xfire.
Pedig be van állítva mindegyikben hogy induljon a win-nel, mégsem.
Pl. STEAM indul. Mitől van ez? Nem találkozott valaki ilyen gonddal? Mert elég zavaró hogy minden nap el kell őket külön indítanom. -
MODERÁTOR
Napi találós kérdés:
Konfig adatlapomon, ez egy TV-hez kötve monitor gyanánt. Netezek, zenét hallgatok. Majd XBMC indít, filmet indít, erre azt veszem észre, hogy rohadt halk. Hangerő csúszkákat megnézem mindenhol, stimmelnek. Hát egye fene, rossz a hangsáv, fogtam és felnyomtam a hangerőt az 5.1-en(sima analóg csatlakozás). Aztán kimentem egy 5 percre, addig megállítottam a filmet, minek következtében lekapcsolta 5 perc után a monitorkimenetet(így van beállítva).
Eddig minden stimm, de. Visszajöttem, indítom a filmet, és üvöltve indul el. Visszahalkítva a hangrendszert, most már a normál hangerővel szól. Érdekes..
Napi találós kérdésünket hallották.
Everybody lies.
-
Bali27
addikt
Ennyi mazochistát mint ami itt van
-
Marci__
tag
válasz headhunter86 #15740 üzenetére
Meg kéne nézned pl. Autoruns-szal, hogy tényleg bekerültek-e a registrybe a kérdéses programok. Ha nem, akkor neked kell megcsinálni, én a Total Commander Startup Guard pluginjával szoktam. Tweakelő progik szokták még ezt tudni, de ilyeneket egyelőre nem kéne felrakni szerintem.
De először próbáld adminisztrátorként futtatni a programot, pl utorrentet, csak amíg beállítod, hátha úgy bekerül a registrybe.
Ha sehogyse megy, akkor még mindig ott van a Task Scheduler.
-
headhunter86
senior tag
válasz Marci__ #15745 üzenetére
TuneUp Utilities 2013-mat használom elég régóta, kb. 2011-es verzió óta. Azt írja a kérdéses programoknál hogy indul a winnel, szóval nem értem a problémát. Sőt Autoruns szerint is.
De mikor anno feltettem a win8-at még indultak, aztán egyszercsak nem, de nem tudom mi váltotta ki.[ Szerkesztve ]
-
Marci__
tag
válasz headhunter86 #15746 üzenetére
Hát ez rendben van pedig. Újratelepítés?
-
Hunork
veterán
válasz Bali27 #15748 üzenetére
Hát igen...bár nálam rém egyszerű: minden megy, semmi gond, minden program, játék elindul...lehet, szerencsém van, nem tudom... (egyedül az ASMedia driver-el vannak gondjaim, de végül az Intel működik, tehát csak fél-gond...)
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest