-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ibituba
aktív tag
helo. van egy toshiba notebook-om eredeti win7-el. de egyszerűen olyan szar hangja van mint az állat. ez a win7 hibája lehet vagy a notebook-omé. egy noname hangkártya van rákötve de lófasz az egész. a 4éves fuji laposomon marha szép hangja van. xp alatt. nem értem mi a bánat köze van egy usb-n csatlakoztatott hangkártyának esetleg a géphez vagy op rendszerhez. pedig ahogy látom van. ha valaki másnak is volt hasonló kínja , hogy oldotta meg?
-
Ibituba
aktív tag
Üdv.
Olyan problémám van hogy a gyárilag telepített win7-es notebookom újra akartam telepíteni rendszerképből. Indító lemezzel elkezdtem, fel is ismerte a külső adattárolót amin van a a rendszerkép, elkezdte telepíteni, de megállt valami hibára hivatkozva. azóta nincs win7em. Honnan tudom ezt pótolni? A volnalkód, termékkulcs kód a gép alján félig meddig látható csak. Hogy tudom igazolni hogy legálisan volt op rendszer a gépen?. Gyári lemez nem volt mert előre telepített volt a rendszer. Újan vásároltam a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- A fénynél gyorsabban
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest