Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _DiEGO_

    őstag

    Segítséget szeretnék kérni , és remélem van valami mágus aki tudja a megoldást.

    Win7 Prof X64 volt a gépen SSD-n , ment is szuperül , minden okés volt, de egyszer csak az jött ( 2-3hete) hogy xy program nem indul el , mert sérült a net keretrendszer 4-es verzió , frissítsem , stb blabla.
    Mondom kellene a proggi amit használok , de : net keretrendszert sem ftissíteni sem eltávolítani nem lehet :F na mondon király. Sem online sem offline sem semmi. Na mondom ez újrahúzás lesz , no para úgyis vagy 2 éves a rendszer, kap újat. Minden fontos lement, elment és leszedtem a legutolsó olyan Win7 telepítőt amit ellehet érni frissítésileg: Windows.7.SP1.AIO.x64.Integrated.February.2019.IE11.Hungarian-Kori.iso ez tartalmazza a szukséges USB 3.0-s illesztőt , szóval simán fel is ment , elkezdtem visszarakni a szokásos dolgaim ... aztán mikor kész . no akkor jöhet a frissítés rá ---- és itt fogadott e meglepetés :

    Mit lehet , mit tudnék csinálni ? Szükséges a Win7 . Nem , nem kall mondani, egy másik SSD-n ott a Win 10 .
    De nekem nagy szükségem van a Win 7 -re . Ha valaki tudna ilyan Win 7 telepítőt , ami májusi netán júniusi frissítéseket is tartalmazza , vagy egyéb tuti megoldást tud adni, hogy frissítések továbbra is jöjjenek mert kellene. :R ezt a nem támogatottságot meg nem is értem :U :F

Új hozzászólás Aktív témák