Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pakriksz

    őstag

    nincs telepítve chipset driver, mert minek, úgy is alapból van, vagy ha nincs update-ről jön.
    Nem is akarok átváltani (ahci módban van), csak szeretném visszarakni prociújítás óta fiókban heverő 2 ram modulomat, a bentlévő 2 mellé, ugyanis akkor ha 4 volt benn állandóan kékhalál volt vagy boot közben, vagy betöltés után pár percen belül.

    És mivel az alaplapom biosa "minőségi" (asus), volt egy olyan dilije régen, hogy ha lekapcsoltam sata kontrollert biosban(mivel nem volt használva mert csak IDE eszközök voltak akkor még a gépben) akkor random sűrű kékhalálozás volt, bekapcsolva meg nem.
    Mivel a memóriák külön külön működnek, és hiba sincs rajtuk több órányi memtest szerint, na meg a régi procival gond nélkül mind a 4, valószínűleg alaplap dili miatt nem megy mostan, ezért ha be próbálom rakni, és megint szórakozik, akkor előélet alapján a satás dolgokat is fogom kapcsolgatni, hátha ez is olyan bug.

    Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

Új hozzászólás Aktív témák