Keresés

Aktív témák

• moonman

titán

válasz simon7012 #5808 üzenetére

"Ha csak úgy leszedek egy progit a gépről nem hagy sok szemetet maga után?"
    előfordul.

"És te hogy "turod" le kézzel ami marad?"
    három helyen kell megnézni:
    \program files\régi program mappája
    HKCU\software\régi program kulcsai
    HKLM\software\régi program kulcsai
    esetleg még \program files\common files\régi program mappái
    jaigen, kihagytam a \users\usernév\appdata\régi program mappái illetve \users\usernév\appdata\low\régi program mappái helyeket.

"Egy idő után annyi minden szemét lesz a gépen,hogy újra kell rakni nem?"
    nem.

[ Szerkesztve ]

• sfdrakex

nagyúr

Újra rakni? 2 évig simán elvagyok 1 Os el nem lassul be. Nem pakolok fel naponta más és más programokat, ami kell fent van, néha rakok fel valami ujat kiprobálni ha beválik és kell is marad ha nem törlöm. Szemete alatt értem azt ha hagy valamit pl a user/app datában azt kitörlöm kézzel és kész. Általában pár száz kilobájt ami fent marad ami manapság nem mennyiség, és azon kívül hoyg helyet foglal a vinyon kárt nem tesz, ellenben az ilyen okos programok beletudnak nyulni ugy a rendszerbe hogy sürübben rakod te újra a windowst a gépeden mint én.

Registrybe ha muszáj bele tudok nyúlni de sose szoktam, hamarabb van baja azoknak akik "értenek hozzá" jó prgikat hazsnálnak és 3 havonta rakják ujra az OS-t mert szar genya a microsoft.

[ Szerkesztve ]

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

• adequate_cou

senior tag

Ehhez a belassulós dologhoz: Tesóm gépén fél éves XP van, most néztem rá félév után tegnap, az összes elképzelhető dolog fel van rá rakva, 6 féle eszköztárt kellett kikapcsolnom firefoxban, minden program fent van majdnem amit valaha internetre felraktak, napi 16 órában használva van, töredezettségmentesítés utoljára: soha, gyengébb is a gépe mint az enyém, de gyorsabban elindítom a böngészőt és lépek be mail fiókba mint szúz Windows 7-en, ja, és én sem értem miért, de szempillantas alatt bent vagyok.

Aktív témák