Hirdetés

Aktív témák

  • Pano

    addikt

    Sziasztok!

    Lenne egy problémám, amire eddig nem találtam megoldást (lehet, hogy mert amit akarok nem is létezik? :( )

    Windows 7 U, 64 bit.

    Van egy alkalmazás, ami valami oknál fogva összeakad az asztali ablakkezelővel és a dwm.exe-nek 70-80%-os processzorterhelést okoz, valamint maga a program is belassul.

    Akkor nincsen gond, ha a kompatibilitási beállításokban az "asztal összeállítás letiltás"ával minden futtatáskor kikapcsoltatom az aero felületetet (más komp beállítások nem segítenek a helyzeten, csak ez). Akkor minden tökéletessé válik: nem terhelődik a proci és a program is gyors.

    A kérdésem az lenne, hogy meg lehet oldani azt, hogy minden indításkor csak az adott programnál kapcsoljon ki az aero (tehát, csak azon az egy ablakon) és ne a teljes rendszeren?
    Más program esetében még hasonlóval sem találkoztam, így nekem ez új. Magát ezt a programot meg sajnos nem tudom semmivel se helyettesíteni és nagyon sokat kell használnom, munkát elősegítő alkalmazás. Jeleztem a fejlesztő felé ezt a gondot, de ő csak annyit mondott, hogy ilyen hibára még senki se panaszkodott, használjak XP-t, azon megy rendesen. Hát kösz, ezzel nem is lenne gond mert szeretem az XP-t, de 4 magos procival és 4 giga rammal szentségtörés XP-t használni, a gépem "naftája" meg kell.

    Tud valaki javasolni valamit?

    Szerk: esetlegesen még azt a megoldást is el tudnám "viselni", hogy kiiktatva a dwm.exe-t (tehát az ablakkezelőt) használjam a windows 7-et. Viszont csak akkor, ha az XP kinézetét vissza lehet valahogy varázsolni nélküle, mert a basic valami ritka ocsmány és idegesítő.

    Üdv,
    Pano

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák