Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • válasz Steelmanus #25168 üzenetére

    Hali!

    Amúgy a W7-hez próbáld ki Te is a korábban említett progit ha van kedved ([link]), még béta, de eddig pár kisebb hibát találtam csak benne, amit el is küldtem javításra.

    A VLite Vista-hoz készült, alapvető dolgokat el lehet végezni vele, de összetettebb feladatoknál hibázik, a W7 WAIK-al vannak gondjai. Pl azt a feladatot "elrontotta", hogy egy jogtiszta szoftvert úgy telepítsen fel, hogy "regisztrációhoz" szükséges egyéb műveleteket elvégezze. A Vista WAIK-al simán megcsinálta, de W7-essel nem...

    Amúgy abban egyetértünk, hogy ha valaki pontosan tudja, hogy mit csinál, annak nagy segítség ezek a segédprogik, és lényegesen egyszerűbben oldhat meg pl integrálásokat, mint a WAIK-al önmagában. Van hozzá részletes doksi, de ez angol nyelvű, és bizonyos "szakmai alap" azért szükséges ahhoz, hogy ha megérti is az angol nyelvet, akkor is tudja miről is van szó.
    Személy szerint a W7 "herélgetésének" nem vagyok híve, ha valakinek szüksége van/használja a csoportházirendet(amiről említést tettél vagy olyan szolgáltatásokat, amik a magasabb verziókban érhetők el), az valószínűleg ért is valamilyen fokon hozzá, ergó Pro vagy Ultimate változatot fog venni magának.

    De ez nagyon szubjektív dolog, én nem vagyok ellene NLite/VLite és s fenti progi használatának, csak gyakran a hozzáértést hiányolom, ezért van tele olyan herélt változatokkal a net is, amik lehet hogy egy adott gépen mennek, de csak azon az egyen, a többin meg röpködnek a BSOD-k... :DDD

    Fire.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák