- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
frisco
aktív tag
Megint kaptam a MS-tól telepítőlemezeket (32 és 64-bit) cserébe a kitöltött survey-ért és a feedback-ekért.
Ez annyiban tér el az előzőleg kapottaktól, hogy tartalmazza az "Anytime Upgrade" opciót.
KÉP
Ez Vista Ultimate esetén mit jelent, lehetséges W7-re "upgrade"-elni"?
Nem találtam erre vonatkozólag forrást, biztos az én hibám. -
Morden24
nagyúr
válasz molnarpeter #24801 üzenetére
Még csak nem is látszik úgy.
Felesleges dolgokért akarsz belebarmolni a rendszerbe...Sectumsempra - For Enemies
-
pzstm
titán
válasz frisco #24802 üzenetére
izé...nekem már a múltkor is ilyen volt juteszembe....akkor lehet én most emiatt nem kaptam?
Amúgy Vista SP1 vagy "frisebb" rendszer esetében van lehetőség upgrade-re.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Ace Ventura
addikt
Van valakinek kölcsönbe 32 bites win7 ultimate telepítőlemeze kölcsönbe?
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
pzstm
titán
válasz molnarpeter #24805 üzenetére
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
válasz frisco #24802 üzenetére
Hali!
Nem. Csak a Vista egyik változatáról frissíthetsz egy másikra, pl Home Premiumról Ultimate-re...
(Ez W7 esetében egészen biztosan így van, mellesleg hivatalosan már el sem érhető a Vista Anytime Upgrade...)Természetesen Vista-ról frissíthetsz W7-re, de az már más téma.
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
McKane
senior tag
válasz Ace Ventura #24807 üzenetére
végülis neked elég csak egy telepítőlemez, ami 32 bites szoftvert tartalmaz. mert az az egy lemez tartalmazza az összes verziót, és te illetve a kulcsod dönti el melyik verzió települ..
javítsatok ki,ha rosszul emlékeznék. -
frisco
aktív tag
pzstm:
Köszi, akkor elviekben működik a Vista Ultimate > W7 XXX upgrade.
Fire/Soul/CD
Én pont a Vista > W7 upgrade opciót kérdeztem, hisz Vista Ultimate lévén ezt már nincs hová "upgrade-lni" a Vista családon belül.
McKane:
1-2 hónapja jött egy kérdőív, szerintem ezt annak kitöltéséért kaptam.
W7 feedback-ekért már kaptam közel fél éve.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz frisco #24812 üzenetére
Upgrading from Windows Vista to Windows 7
Hivatalos, MS közlemény
-
törölt tag
Ez a csoda miért nem települ két meglévő partíció mellé? Van 70 giga szabad hely, kézzel létre tudok hozni két elsődleges partíciót, de a telepítő sír, hogy ő nem tud rendszerpartíciót. Meg én se tudok, mert a telepítőben nincs ilyen opció.
-
félisten
válasz frisco #24812 üzenetére
Hali!
Szerintem félreértjük egymást.. Én erről beszéltem: Igaz, ez W7, de a Vista-nál is ez volt
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
pzstm
titán
válasz Fire/SOUL/CD #24816 üzenetére
jogos..kicsit én is félreértettem. Az amit én mondtam nem anytime upgrade, csak simán Upgrade
-
nagyúr
válasz molnarpeter #24801 üzenetére
Ja jó... Akkor csináld meg és majd egy kis idő múlva gyere vissza hogy megállt a rendszer és sz@r, valami lett vele...
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Morden24
nagyúr
válasz molnarpeter #24820 üzenetére
Mert általában ha van valami, amit gyárilag nem lehet megoldani, akkor a kedves delikvens elkezd vadul szörcsölni a neten, és szinte garantáltan rá fog találni egy igazi fasza gányolásra, ami a lehető legtrógerebb módon fog megoldani egy olyan problémát, ami nem is állna fent, ha a tisztelt júzer rendet tenne a fejében.
Na, hát ezért
Sectumsempra - For Enemies
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Van egy bajom. A gépemmel felcsatlakozok egy routerre ahonnan a netet szedem. Ugyebár vezeték nélkül. A gépem hálózatba van kötve egy switchen keresztül. Na most az én gépemen van net ez ugye evidens, de viszont a többiekén nincs. Hogyan lehetne a többi gépre is netet varázsolni? A gépen win7 van. Valahogy meg tudnám osztani a vezetékes hálózaton?
üdv: mraco
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
-
atti_2010
nagyúr
Sziasztok! Win7 home premium, hogyan lehetne a felhasználók mappát áthelyezni a D meghajtóra? Előre is köszi.
mracoJobb egérgomb a hálózati kapcsolatra majd megosztás.[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Fekete a hátterem és nem tudok semmilyen képet se be tenni háttérnek,mert fekete marad. Nem járt le a Windows-om,legális is(MSDNA)
Valami ötlet?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
-
csokad
senior tag
sziasztok. eddig nem foglalkoztam vele de most egyre kiváncsibbá tesz. 64bit-es win7 prof van fent. van egy "Program Files" mappa és egy "Programfájlok(x86)" van program amit az egyikbe van amit a másikba akar telepíteni. miért van 2? mia kül köztük? az x86 tudtommal 32bit-et jelent, ez hogy jön a 64bit-hez?
-
aclandiae
senior tag
A Windows 7 (Ultim.x64) hol tárolja a biztonsági mentést - esetemben a C-meghajtóét?
Nero7-el bootolható .iso képfájlt tudok a bizt. mentésből készíteni?
(adat cd-image recoder-majd ezt kiírni)
A biztonsági mentés működik cd/dvd-ről is? -
Morden24
nagyúr
válasz csokad #24834 üzenetére
Igen, mivel ez egy tájékoztató jellegű dolog: ami a simában van, az natív 64 bites, és nem rendelkezik 32 bites komponensekkel. Ami az (x86)-ba kerül, az 32 bites app, vagy rendelkezik 32 bites komponensekkel.
A működést nem befolyásolja, hogy hová telepíted.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
nagyúr
válasz vagamo #24837 üzenetére
A képre jobb gomb, tulajdonságok, és ott add meg, hogy mivel nyissa meg. Open with:...
Magyarban nem tudom hogy van.A másik módszer meg az, hogy a vezérlőpultban, az Alapértelmezett programok menü alatt, a Fájl típusnál meg a kívánt kiterjesztésnél megadod hogy melyik programmal nyissa meg.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
papus016
csendes tag
Sziasztok
Windows 7 Ultimate x64 et használok
CPU AMD Phenom II 965BE
Videókártya Ati Radeon HD 5770Jelenleg a 10,6 os Catalyst van fenn...
A gondom a következő.
TCUP(Total Commander Ultima Prime) 5.0 t használok. Előző telepitésemnél is ugyanezt használta ugyanigy csakhogy amikor TCUP n belül egy filmre nyomok egy F3 at (nézőke) és elinditja a TheKMPlayert akkor az Aero eltűnik.:S
Próbáltam rendszergazdai módban inditani a TCUP t és a TheKMPlayert is nem segitett.
Napló neve: Application
Forrás: Desktop Window Manager
Dátum: 2010.07.06. 12:05:05
Eseményazonosító:9010
Feladatkategóriaincs
Szint: Információ
Kulcsszavak: Klasszikus
Felhasználó: n.a.
Számítógép: -ClubOne--PC
Leírás:
A(z) The KMPlayer folyamat az Asztalablak-kezelő letiltását kérte
Esemény XML:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Desktop Window Manager" />
<EventID Qualifiers="16384">9010</EventID>
<Level>4</Level>
<Task>0</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2010-07-06T10:05:05.000000000Z" />
<EventRecordID>543</EventRecordID>
<Channel>Application</Channel>
<Computer>-ClubOne--PC</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>The KMPlayer</Data>
</EventData>
</Event>Az eseménynapló szerint The KMPlayer folyamat az Asztalablak-kezelő letiltását kérte. rGo a kmPlayer beállitásaival van gond de nem találtam meg hogy hol. Ha valaki tudja a megoldást kérem jelezze Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz papus016 #24842 üzenetére
gondolom a kmplayer régi és nem támogatja az Aerot. állítsd át a nézőkét egy másik lejátszóra, pl media player classic - home cinema, vagy vlc player
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
papus016
csendes tag
Köszönöm Letöltöttem a KMPlayer 2.9.4.1437-t átállitottam a nézőkét és mostmár jó. Köszönöm a segítséget.
-
Snowy_owl
őstag
válasz Snowy_owl #24823 üzenetére
#24826 atti_2010
Én is ezt csináltam.#24825 molnarpeter
Sehogy sem tudnak netezni. Sem akkor ha netezek sem akkor ha nem. Egyébként találtam olyan lehetőséget az adaptertulajdonságoknál, hogy az internet megosztása, de ha bepipálom a megosztást akkor sem történik semmi.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
pzstm
titán
válasz Snowy_owl #24848 üzenetére
ettől azért bonyolultabb a wifi megosztás úgymond.....
Virtual Wifi a Windows7-beniPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
rezme
tag
hy!
egy olyan problémába ütköztem hogy ha belövöm az árfolyam vagy időjárás minialkalmazást az asztalra akkor egyszerűen kiírja hogy "nem lehet kapcsódni a szolgáltatáshoz".
sokszor feltettem már a win 7et de eddig mindig elsőre működött.
ha valakinek van ötlete megköszönném!
üdv!Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest