Hirdetés

Hirdetés

  • A Lian Li Strimer kábel mókolása.

    lo Értelmetlenül állok az egész előtt, hogy a Lian Li minden cuccából ad ki fekete/fehér verziót csak pont a Strimer...

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

Új hozzászólás Aktív témák

  • old_artist

    addikt

    válasz subidubidú #14095 üzenetére

    Üdv!

    Háááát igen, a "jó kis öreg EIZO", mint mindig a "képbe" kerül!
    Szvsz ha LCD-TFT-ben gondolkodsz (hasonló (!?!) tudásban mint a jelenlegi EIZO CRT-d), játékra és grafikára egyaránt alkalmasat vennél, akkor minden képpen IPS panelesben gondolkodj, mivel a PVA panelesektől nem várható el még olyan Input-lag és utánhúzás sem, mint a már eléggé kiváló szintre fejlesztett IPS monitoroktól!
    Ami PVA-ban kiváló lenne, azt a pénztárcád nem bírná (150e-3millió), amit meg a pénztárcád "bírna", azokat az IPS-eket már megveheted 80-150e között, sőt ami játékra, filmre és 3D-s felhasználásokhoz is kiváló lenne!
    Az említett Iiyama ProLite B2409HDS-B1 csak TN paneles, és bizony egy EIZO CRT-vel szemben sok-sok csalódás érne, ha megvennéd, de ez bármely TN panelesre is értendő! :K - bár játékokra még elmegy, de grafikai alkalmazásokra szvsz már nem!
    Ha megírnád, hogy mennyit is áldoznál rá max. (és fontos-e a 24"-os), akkor jobban tudnánk ajánlatod/tippet adni a kérdésedre!

Új hozzászólás Aktív témák