- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa138
csendes tag
kelzsoca
Most már indíthatom a Q8 mod.exe-t,
4 pont 5-1 Gb particionálást?Még mielőtt belaknánk a készüléket....
-
btz
addikt
Lehet hogy láma kérdés de van egy ilyen program, hogy MTK Droid Tools. Ezzel tudok csinálni teljes mentést a tabletről, mielőtt bármi mókolásnak (Recovery csere, ROOT, Particionálás) neki állnék? Tehát egy 3e-s rootolatlan particionálatlan rendszert teljes egészében kimenteni és később ugyan ezzel a programmal visszalehet e állítani.
UP: Tanultam valamit, (azt hiszem ). A visszaállítást az SP Flashtool-lal kell csinálni (Ugye?)
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
kelzsoca
félisten
MTK Droid Tools. Ezzel tudok csinálni teljes mentést a tabletről, mielőtt bármi mókolásnak (Recovery csere, ROOT, Particionálás) neki állnék?
Ennél a készüléknél igen, mivel adb felől alapból rootolt.
A visszaállítást az SP Flashtool-lal kell csinálni
Igen, de ez fokozottan veszélyes.
-
btz
addikt
válasz kelzsoca #1756 üzenetére
Ok. Köszi.
Közben okosodtam sokat a témában.
Tehát akkor a rootolássos művelettel nem kell már foglalkoznom csak BACKUP és Scratter fájl készítés cappa leírása szerint.A veszély alatt azt érted, hogy ha visszaállítás alatt mondjuk jön egy áramszünet a PC-n akkor tégla lesz? Vagy van még más veszély is?
ⓑⓣⓩ
-
kelzsoca
félisten
-
Hurkafej
aktív tag
Hello. Érdeklődnék, hogy mennyire acélos a tablet wifije? Vannak esetleg típushibák, amikre külön figyelni kell_?
-
-
Hurkafej
aktív tag
Épp most veszek egy kétantennás routert majd.
Mitől nyiffant ki? -
btz
addikt
válasz Hurkafej #1767 üzenetére
Hogy mitől nyiffant ki hát azt magam sem tudom.
Particionáltam, Rootoltam, Aztán valami nem stimmelt a roottal, aztán 3e recovery alatt benyomkodtam az összes wipe lehetőséget és onnantól kezdve csak a logófeliratig jutottam. Aztán megint wipe aztán megint csak a logófelirat. Ennyi kb a történet.Nekem nem kétantenna van hanem két router mert nagy a ház alapterülete, plusz az udvar.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
affli
tag
December elején vettem egy 8Q-t az E.D.-nél, nagyon meg vagyok vele elégedve. Egyből megcsináltam a particionálást #kelzsoca leírása alapján, minden probléma nélkül sikerült, utólag is köszönöm!
Hibák amiket észleltem:
- akku töltöttség kijelzésének a hibája
- rádió recsegése a kijelző kikapcsolódása esetén (elvileg erre lesz szoftveres megoldás)
- FUSO alkalmazás problémája annyiban változott, hogy a "bejelentkezés vendégként" feliratnál áll meg az élet..
- WAYTEQ táblamagazint nagyon szeretem, de mióta frissítettem (hozzáteszem manuálisan), random "sajnos az alkalmazás leállt" hibaüzeneteket kapok..
- a hangszóró iszonyat halk, pláne egy rosszul lekódolt divx filmnél semmit nem hallani max. hangerőn.. muszály voltam venni egy JAM Classic-ot [link], ezt viszont mindenkinek ajánlom, hihetetlen szépen szól és a hangerő is brutál
- a töltő eléggé zúg, ha be van dugva és nincs rácsatlakoztatva a tab. (ezt nem lenne nehéz megoldani, de nem akarom szétgányolni a töltőt).Egyébként szerencsésnek érzem magam, hogy még sikerült vennem egy ilyen készüléket, az említett problémákon kívül első tabnak nagyon jó vétel volt
Peace
[ Szerkesztve ]
Retro RULZ:)
-
affli
tag
Hoppá, most olvasom, hogy a FUSO-nak annyi, nem kis büntetést kaptak (gondolom a tonna ingyen film miatt), állítólag más néven fog újraindulni az alkamazás... majd egyszer..
-
btz
addikt
válasz gyurkikrisz #1776 üzenetére
Igen. A töltő szokta befolyásolni a működést. Ez minden telónál, tabletnél előszokott jönni. Főleg ha nem a sajátjával töltik vagy 2 amperessel.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
Ferenczi Áko
addikt
Aki esetleg akar egy ilyen gépet, keressen meg priviben, kihasználatlanság miatt eladom, másfél hónapos, kiterjesztett garival.. [link]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
Elkelt a gép! Minden jót kívánok mindenkinek! Örülö, hogy egy jó csapat tagja lehettem!
-
kelzsoca
félisten
Akkor mondom másképp, én személy szerint sajnálom ami történt, de ez így ebben a formában sajnos nem garanciális, a touch panel cserét a szerviz csak fizetősként tudja elvégezni.
(#1783) Ferenczi Áko
Köszönjük hogy itt voltál, szerintem futunk még össze a jövőben.
[ Szerkesztve ]
-
LSiki
tag
válasz kelzsoca #1786 üzenetére
Akkor ha jól kombinálok nekem csak a linkelt Touch Panel Digitizer kell (bár a külső üveg részen nincs sérülés) , mert az LCD panelen nincs látható torzulás, hiba.
Touch Panel Digitizer: If the top touch panel or glass top is cracked or broken but the image under it is fine,then you only need the Touch Panel
LCD Display Only: If the image under the glass is broken and the touch panel is NOT then you only need an LCD display
Complete Screen with Touch Panel and LCD: If the top touch panel is broken and the lcd image is either black liquid or cracked you need a complete screenAmi viszont érdekes hogy a FEHÉR? keretes panel 29$, a fekete amilyen van rajt az 5$-ral több.
[ Szerkesztve ]
Ha kérdeznek, válaszolok.
-
affli
tag
Nem üthetted oda valahova, csak nem vetted észre? Vagy lehet, hogy azért, mert a melegből kivitted a hidegbe és nem bírta... Végül is már mindegy..
Nekem meg egy olyan probléma jött elő, ha játszok a Godus nevű játékkal és ki van küldve a hang a bluetooth hangszóróra, akkor nem kicsit szaggatnak a hangok.. eddig csak ennél a játéknál jött elő. Mintha nagyon lefogná a tabot a bluetooth.. nem tudom mitől lehet..
-
LSiki
tag
válasz kelzsoca #1789 üzenetére
Azt megköszönném, mert azért 9K az csak 9K. Potyára nem szeretném kidobni (mint ahogy tabletet sem).
affli : Sajnos valóban mindegy, mert 99% ahogy Kelzsoca is írta ezt nem szervízelik garanciában. Hogy ezt kiderítsem nincs plusz 3-500Ft hogy hátha. Ha meg hozzá adjuk a 18K+ÁFA-ért a kijelzőt, akkor ott vagyok 27K-nál.
[ Szerkesztve ]
Ha kérdeznek, válaszolok.
-
affli
tag
Haver múltkor szaladt a busz után, elesett és egy 200ezres teló kijelzője tört pókhálósra, plusz az alaplap is sérült, mivel előfizetéses és volt rá biztosítás 25k-ért kap egy új telót...
Ez a hátulütője a nagy kijelzőnek és a hordozhatóságnak, sajna ha valami baj éri a készüléket, egy kisebb vagyon a javíttatása...
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #1783 üzenetére
Hűű ez gyors volt!
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
affli
tag
válasz Ferenczi Áko #1783 üzenetére
Kapós volt
(#1777) btz : na ezt is jó tudni.. habár nem szoktam használni a tabot, ha töltés alatt van, eléggé melegszik.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Biluxzsolt #1796 üzenetére
Egy itteni fórumtárs vette meg, majd segítsétek őt is, ahogyan mindekit!
-
Flayer
senior tag
Üdv all!
Na én vettem meg Ferenczi Ákos tabját!
Ebben a témában még teljesen hülye vagyok így előre is elnézést majd a láma kérdésekért!
Annyi lenne majd a kérésem,hogy ha felteszek egy mások számára már evidens kérdést ne az legyen a válasz,hogy:Google a barátod,olvass vissza...stb!
Előre is köszönöm!Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest