Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    És hogy mindenki számára világos legyen. Semmi közöm a Wayteq-hez, soha senkit nem ismertem közülük, azt sem tudom hol van a székhelyük. A Wayteq gépeimet (N770BT és N800), melyek már nincsenek meg, kereskedőktől vettem. Mint egyszerű felhasználó. És a BT Azure sincs már meg, azt is kereskedőtől vettem, és ott sem kerültem kapcsolatba a BT gyártójával, importőrével, nagykereskedőjével. Szóval bizony hiába állítanak mást, semmi közöm ezekhez a cégekhez, forgalmazókhoz. Én bizony csak egy technika iránt érdeklődő, egyszerű felhasználó vagyok.

    És mint írtam most egy Samsung i900 Omniám van. Mivel még csak ismerkedem vele még ritkán irogatok az itteni Omnia topikba. Az igazság bajnoka ezt még nem fedezte fel. Persze szerencsétlen módon most felhívtam rá a figyelmet. Bocs fiúk! Mert most már ott is számíthattok rá, hogy a ROM cserék, logók cseréje, és egyéb undorító, üldözendő cselekedetekért Ti is megfogjátok kapni a magatokét.

    Esetleg a Samsungot is feljelentik? Mert ebben a gépben is van 16 GB belső memória. Le tud játszani audiót, videót, sőt GPS vevő is van benne. És természetesen ezt a gépet is legális módon, kereskedőtől vettem. Most forgatom a gépet, és nem találom rajta a jogvédők matricáját. Akkor most mi van? A Samsung is egy hitvány csaló? Nem kellene őket is feljelenteni? Tiszta őrület. Akkor vigyem vissza, és reklamáljak? De ezt majd megbeszéljük az Omnia topikban.

Új hozzászólás Aktív témák