Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barnaa

    csendes tag

    válasz Bog #4112 üzenetére

    Bog! :R
    Nem lett volna elegánsabb így?

    A Wayteq Europe hivatalos állásfoglalása

    A navigációs fórumokon ezekben a napokban megjelent téves információkra a Wayteq európai képviselete, a gyártó cég és a tervező cég közösen a következő állásfoglalást teszik közzé Partnerei és a Tisztelt Fogyasztók számára:

    A memória modulokat szállító, és az operációs rendszert a készülékekre feltöltő YF International Ltd visszautasítja az állítást, mi szerint fejlesztéseit Microsoft licensz nélkül szállítja megrendelőinek. A YF Int. Ltd. a Microsoft Gold Partner-e!

    A Wayteq termékeket gyártó, és azokat nemzetközileg sikerrel forgalmazó, a helyi állami távközlési vállalat tulajdonában lévő WayteQ Technology Co. Ltd. visszautasítja azt állítást, mi szerint a készülékekben "lopott ROM"-ok (értsd alapprogram) vannak. A WayteQ és a YF évek óta szorosan együttműködve forgalmazzák világszerte közös fejlesztésű termékeiket!

    A WayteQ márkát egész Európában képviselő generálimportőr Wayteq Europe Kft. visszautasítja azt az állítást, mi szerint törvénybe ütköző módon, az Artisjusnak a szükséges díjakat nem fizeti meg. A jelenlegi törvényi szabályozás és az Artisjus mai állásfoglalása szerint a GPS készülékek jelenleg nem esnek a díjköteles termékek kategóriájába, azok után senkinek sem kell díjat fizetnie!

    A WayteQ termékek megbízható minőségű, teljesen legálisan forgalmazott navigációs eszközök, melyek versenyképes ára hozta meg a márka számára a vezető pozíciót.

    A WayteQ Europe Kft. a mai napon megtette a szükséges jogi lépéseket többrendbeli hitelrontás és rágalmazás ügyében, mely a Ptk., Tpvt., valamint Btk.-ba ütköző, valótlan hírek állításával okozott súlyos anyagi kár, jó hírnév rontása, valamint tisztességtelen piaci magatartásban merült ki.

    Budapest, 2009. október 15.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák