Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ATM_automata

    őstag

    No srácok. Teszteltem a vasat és a TMC-t hosszabb úton, ausztriában. Tapasztalatok.
    Nálam memkártyáról fut minden, fagyás, akadás, problémák eddig nem léptek fel. Tartalék akksikat vettem, de igazából nem kellettek.

    - x820: A készülék rendben volt, igo simán, gond nélkül futott, újratervezésekkel nem volt gond. Útvonalat nem tévesztetett.

    - TMC Magyarország: Elmegy, jelezte, ha volt valami az út magyar szakaszám, sok vizet nem zavart. Pesten volt a legtöbb esemény, de a szerinte jó úton is pont úgy álltunk a dugóban, mint ahol Én szerettem volna menni.

    - TMC Ausztria: A sógoroknak már dereng valami arról, hogy kell TMC-t csinálni. A Készülék mindenféle hangolás nélkül átállt az osztrák adásra és hozta is az eseményeket. Ahol gáz volt, ott jelezte is a rendszer, hogy túrás, lezárás vagy egyéb dolog van. Sokkal kevesebb volt a vakriasztás, mint mondjuk itthon, ahol simán benyögte a rendszer az M1 közepén, hogy torlódás előtted, aztán semmi sehol....

    Ami meglepő volt, hogy odafelé átmentünk egy osztrák falu főutcáján, két nappal később jöttünk ugyan ott vissza és le volt zárva a főutca egy rendezvény miatt. A TMC ismerte az eseményt és kerülte is ahogy kell, pedig egy kis faluról volt szó....

    A TMC tehát jó dolog, kár, hogy itthon még nem az igazi. Az adapter szerintem megéri az árát.

    What else?

Új hozzászólás Aktív témák