- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Napfénysüti #4152 üzenetére
Azért írtam amit mert lassan amiota megjelent a játék játszom... Csak mint többen lecsesztek már miatta :forgácsolom a karim kezdek egyet kihuzom ruckykat tier 4 végéig elunom , kezdek egyet (újjon) amcsikal detto.... nincs gép (kivéve prémek) amiket a csavarosok közül ne repültem volna már
egyedül amcsikat nem érdemes ab-re használni mert t3 vége fele mindenki 20mm+ al repked szinte és a 6db 12.3-asal nem megy az ember semmire....
AB-ben persze vannak jó mecsek , de ahohy haladsz előre t2 ,t3 csak az agyfasz lesz kill steal , rammerek , head on..... Én eluntam át szoktam RB-re olyan szinten , hogy lassan ott is csak joy-al repkedek és nem is rosszul
más: a chaika egy Op chíter gép a szintjében fordul , maszív , gyors , erős (gyorsak a megymagjai) RB-re ajánlott , a következő hozzá hasónlo majd az ishak lesz , chaikából és ishakból is van 20mm-es verzió azok is elég jók.
szrk: rb-n pl németeknek van gyújtó lőszere a He-112b0-ba , na azzal szinte minden gépet kigyujtasz....
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Colos1
őstag
válasz Napfénysüti #4149 üzenetére
Ha van Joy -od, akkor az SB -t se hagyd ki!
Eleinte fura lesz, hogy még reálisabb a gép, és nincs megjelölve az ellenfél, de hangulatban mindent visz.Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
nagyúr
Nincs joy-om csak billentyűzet meg egér. Eleve laptopon játszom.
RB-ben csak 1 géppel lehet menni az ütközetekben? Illetve az mitől függ hogy a gépeim közül melyiket választhatom ki? Eddigi 2 RB csatámban csak 1-1 repülőt választhattam a meglévők közül.
Més que un club!
-
RG4L
őstag
válasz Micsurin #4155 üzenetére
Azért az I-15 és I-16 nem volt annyira nagy cucc gép a korában... mint ahogy a játékban.
"The first Zeros (pre-series A6M2) went into operation in July 1940. On 13 September 1940, the Zeros scored their first air-to-air victories when 13 A6M2s led by Lieutenant Saburo Shindo attacked 27 Soviet-built Polikarpov I-15s and I-16s of the Chinese Nationalist Air Force, shooting down all the fighters without loss to themselves."
(#4157) Napfénysüti: igen, csak egy géppel mehetsz, és azzal, amelyik slot éppen aktív.
[ Szerkesztve ]
War Thunder: Gelesztaa
-
erikke17
őstag
Csak érdekes mert ezelőtt nem szokott felmelegedni ennyire... No de mindegy
Más:
Tankokra ha osztom a crew pontokat azok elúsznak majd? Vagy visszakapom őket?||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Fel
addikt
válasz nemeth989 #4161 üzenetére
Azért nem minden megy a levesbe:
Tanks Repaired with Silver Lions - No refund.
Tank Purchases with SIlver Lions will be refunded automatically.
Tank Module purchases with Silver Lions will be refunded automatically.
Earned Silver Lions via tank play will remain credited to player.
Premium tank purchases should not be active.
Tank Module unlocks with Golden Eagles should not be active.
Camouflage and Decal purchase with Golden Eagles should not be active.
*Tank Crew training with Golden Eagles - No refund.*
Research Point Conversion with Golden Eagles for Ground Force trees should not be active.*Az elköltött legénység xp viszont valószínű tényleg kárba vész, mivel ott még a ráköltött aranyat sem térítik vissza.
Eredeti hír[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
Hi!
Ehhez nem kell a mérnöki diplomám, hogy megállapítsam, mérnök Úr, meghajlok a tudás előtt!
Köszönjük!
Egy kérdés még, ha pl. egy orosz bombázóval vagyok SB-1 RB-ben és a 4 darab bombám ledobtam, akkor visszamehetek a repteremre és feltöltik a bombarekeszeket újra?
Köszi,
A -
Fel
addikt
válasz anytime #4163 üzenetére
Igen. Feltöltenek (üzemanyag, lőszer, bomba, stb.), megjavítanak, és még talán a halott lövészeket is felélesztik. Full extrás szolgáltatást nyújtanak.
Még azt is meg lehet csinálni ha már megjavítottak, hogy a 'J'-t nyomva tartva "kilépsz" a gépből és újraoszthatod, hogy milyen bombákat, mennyi üzemanyagot vinnél. Ugyanúgy mintha most kezdenéd a csatát (csak arra kell figyelni, hogy ha egyedül maradsz, akkor folyamatosan csökken a ticket szint, míg kint vagy).
[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
Az xp-ről tudtam, de azt hittem, hogy a lion is kárba vész, végül is, nem olyan nagy költségek vannak benne, Egy tigris is 23K lion, 1 rendes RB repcsis csata alatt megvan simán, vagy 2 béna. De ennek azért örülök, hogy azt a keveset is vissza kapom.
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
anytime
őstag
Köszönöm!
Így is volt, kipróbáltam
Szeretném még megkérdezni, hogy ha a bombaterhet ledobtam, utána mire vagyok még esélyes földi célpontok tekintetében? Pl.: páncélozott járművek, AA-k?
Amit még szeretnék tudni az orosz fejlesztéssel kapcsolatban. Bombázók esetében mi az ász? Tudom, hogy az IL2 inkább attacker, de azt mindenképpen szeretném kipróbálni
Ja és több fejlesztési pontot mi hozhat és vadásszal gyilkolgatni avagy egy támadóval / bombázóval aprítani a földi célpontokat?
Köszi,
AAzt látom, hogy az én ügyességi szintemhez most a bombázó(k) nagyon passzolnak, sőt ezt most nagyon tudnám vinni SNB-n még joy-al is A vadászok nem mennek joy-al
-
superecneB
őstag
Sziasztok! Most ismerkedem a játékkal.
Tudnátok kezdőknek valami taktikai tippet adni?
Gyakran veszítek ha elkezdek harcolni az ellenséges gépekkel, hiába szedek ki 5-6-ot bukjuk a meccset, mert a földi célpontjainkat beszedik.
Ha a földi célpontokra megyek akkor pedig rám repül egy pár gép és kapom lentről fentről az áldást, kiszedek 3-4 földi egységet max és kipurcanok.Németekkel kezdtem, de ugyan ezen panasz miatt, olvasgattam és az orosz gépeket ajánlják a kezdőknek így elkezdtem most az oroszokkal játszani. Valóban könnyebb kiszedni velük az ellenséges gépeket, viszont ettől még simán elbukom a meccset.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz superecneB #4168 üzenetére
Itt sokkal jobban rá vagy utalva egy jobb csapatra, bár egy 2 személyes squad RB módban csodákat tud tenni.
-
RG4L
őstag
válasz anytime #4166 üzenetére
Nyomsz egy F6-ot és a gunnerekkel a célpontok: AAA, Howitzer, Artillery, Armored Car, Vehicle, Light AA Gun.
szerk: illetva ha pl. egy Su-2-essel mész, akkor nem is kell a gunnert használni, hiszen te is tudsz lőni a géppel saját magával.
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
BreeZeRr! Az első, hogy el tudtam törni a Ki-84-es szárnyát, meg is lepődtem, pedig semmi extrát nem csináltam!
(Speed limi exceeded 760km/h )superecneB: ha szeretnél majd RB-t játszani és nyerni, maradj a németeknél. eleinte szenvedős, de a későbbi vadászaik nagyon jók.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
minden rucky gépre rá erősitetek a valosághozz képest.... a p51 meg butitoták....
napfénysüti: azzal mérsz rb-re amin akkor voltál (az volt "ki tolva a hangárból " eléd) .
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
-
RG4L
őstag
válasz Napfénysüti #4175 üzenetére
Ha véget ér a csata, megkapod a jutalmakat. Fel is ugrik egy kis ablak, hogy vége lett a meccsnek, ahonnan kiléptél, aztán a csatajelentések között meg tudod nézni miből mennyit is kaptál valójában.
-
Máté94
addikt
válasz superecneB #4170 üzenetére
Elsőre biztos AB és néha RB-re benézni, ha már elég gyakorlottnak érzed magad én nem kapsz agyvérzést, amikor egyből kilőnek az elején.
-
superecneB
őstag
Az mitől van, hogy 6-7... találat után sem szedem le az adott gépet?
Kiírja, hogy Critical hit és még 3 találatot adok rá, majd mielőtt még szitává lőném beszed 3 hajónkat/artilleryt.
Én meg van hogy 2-3 hitbe szétrobbanok, leszakad a szárnyam irányíthatatlanul belezuhanok valami tereptárgyba, vagy 1 találatból kiszedik a motorját a repülőmnek és tehetetlenül repülök...Hova célozzak (Mármint a gépen belül)? Milyen lőszert használjak?
-
Micsurin
nagyúr
Más már válaszolt mind 1...
Ha kilépsz a pénzt elszámolja (nem tudom mi allapján de valamennyit elszámol , de a csata végén a teljes jelentés ott lesz az üzeneteknél majd , az rp-t viszont csakha vége a mecsnek. És itt ha kilépsz amecsből pl a p47-el akkor utána nem kell várnod mint a wowp/wot-ban , hogy vége legyen a mecsnekmert a p47-el azzonal mehetsz új mecsre.
Más: F.L.Y 5-ösöm van , ahol a rúd a talpra csatlakozik a gyári kenés "felszivodot" , wd40 mehet neki ? esetleg kontakt spré ? Vagy mivel kenjem be ? Mert ott műanyag csúszik műanyagon , előre is köszi.
(#4180)
Esetleg tracerel lősz ? Milyen gépel lőttél milyenre ? a géped kivan fejlesztve maxosra ???(#4174) RG4L :
tudom erre ennyit: NO COMMENT. free game nem sírok , nem is fizetek , repkedek
torz on borz : ha csak abból indulunk ki , hogy az a sztálin fa milyen maszív is itt.....(i185 volt talán a repülő kopórso vagy a lagg-ok ? nem tudom most melyiknek volt a beceneve...)
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
válasz superecneB #4180 üzenetére
Hát ha megmondod milyen géppel repülsz és mit lőttél, ami nem akart beledögleni, akkor tudunk segíteni, hogy milyen lőszerrel lőjj, de így nem.
(#4181) Micsurin: azért tisztázzuk, hogy igen, a tracer lövedék nem igazán sebez, de a páncéltörő tracer már igen, stb. illetve ha csak T lőszert lőne, akkor nyílván nem írná ki a rendszer, hogy critical hit, ahogy az le lett írva.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Sima tracerel is lőttemmár 1-2szer criticalt... ha motora célzól lehet , hogy kapsz csak nem egy életbiztósitás
-
Colos1
őstag
válasz superecneB #4185 üzenetére
A vadászokhoz a robbanó lövedék a leghatásosabb, ez az Air Target nevű heveder. A bombázókhoz az Armored targets -et célszerű berakni, de vigyázz, mert a bombázónak hátul is van szeme Ami nem lenne baj, de gépágyú is van ott, amivel darabokra szed.
(#4183) Micsurin: A sima tracer nem mindig sima tracer, asszem a japánoknál láttam, hogy AP-T, AP-T, AP-T, AP-T, IT, amit azért nem mondanék annyira gyengének.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
RG4L
őstag
Hú, ez mennyire faja!
Érdemes a többit részt is nézegetni.War Thunder: Gelesztaa
-
anytime
őstag
Egy rövid összefoglalót kérhetek, hogy melyik lőszer a Default helyett, mire való?
Oroszokkal vagyok, első szint.
Nagyon köszönöm!UI: bevonzott a játék
Szerk:
Azt mi alapjan donti el a gep, hogy milyen ellenfeleket kapok? Az alapjan rak ossze, hogy milyen gepallomannyal (tier) rendelkezem, amikor bemegyek pl. egy AB csataba?
Ha igy van, akkor nyilvan celszerubb az adott tier tetejen levo gepeket kimaxolva bevinni, gondolom en?
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz anytime #4189 üzenetére
BF-109 es FW-190-es szerianal, meg ugy atlagban a nemeteknek a cannonban Stealth Attack, a geppuskaban Tracer verziot hasznalok, eleg hatasosak. Japanoknal a Tracers eleg utosnek tunik. Az USA-nal Tracert hasznalok geppuskaban /nem is repulok mar cannonos geppel USA-nal.../. Briteknel szinten olyannal megyek, mint a nemeteknel, cannon Stealth Attack, MG pedig Tracers. A Briteknel es nemeteknel a Stealth Attack befuzesu Cannon lovedekekben van gyujto, azert hasznalom azt. Oroszoknak csak a geppuskat varialom. Nekem igy vannak.
Tegyuk hozza, hogy RB-zek, AB-t nem nagyon preferalom, kiabrandultam belole. Meg ha belejossz az RB-be, tobbet is kaszalhatsz. RB-ben pl a P-51D 6 x 12,7 mm-es geppuskai szaggatnak rendesen, mig AB-ben nem er tul sokat...
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Szőrös
veterán
Első hsz-be be kéne tenni ezt a kis összefoglalót. Szerintem elég hasznos.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Kotomicuki
senior tag
Büntetés nincs, viszont arra számíts, hogy magasabb fokozatokon nem csak a jutalom szorzódik fel 2x, vagy 4x-esére, hanem a javítási költség és -idő is!
A közepes csatafokozatot én a stock gépeim fejlesztésére használom: van 10 ingyen és azonnali javítás, miközben a jutalom 2x, így hamarabb jönnek rá a modulok és a legénység is jobban fejlődik.
AB csatákban a gépek BR értéke szerint kapsz egy átlagpontot, eszerint sorsol össze a MM.
A 3 legmagasabb BR-ű géped számít, a többi lényegtelen, ha csak nem hárommal, vagy kevesebbel repülsz, de ekkor - és ha a gépek közötti BR különbség nagyobb 1.0-nél - a nagy duplán számít (nehéz összehozni, hogy egy túl OP géppel mészárold a kicsiket; tier-besorolás nem számít)!...
#4192:
Ott már pár adat nem helytálló: pl. rombolót 250 Kg-os bombával is elsüllyesztesz...
[ Szerkesztve ]
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
RG4L
őstag
válasz Francia91 #4191 üzenetére
Fú ebben nagyok sok hülyeség volt! Nem mondhatod csak így, hogy a japán tracer elég ütősnek tűnik? Igen? Type 89 vagy type 97 mg, type 99mk2 cannon, Ho-5 vagy Ho 155 cannon stb... Melyiken?
USA tracer? Te komolyan felteszed a P-40 Kittyhawk-ra a tracer lövedéket?Feltűnt hogy a náci gépeken, most pl. a Bf 109 G-2-t néztem meg, az összes cannon lőszerfűzés tartalmaz gyújtó lövdekét? Az angol cannonról meg csak annyit, hogy szerintem nem egy okos dolog az, hogy stealthet teszel a cannon lőszernek, mert a 20mm-es Hispano mellet csak 7.7mm-es lőszered van eleinte, és ez a két lőszertípus totál más karakterisztikával rendelkezik, tehát nem árt ha egyszer egyszer látod hova lősz. Attól hogy pl. a 7.7mm-es lőszer betalál, a cannon egyáltalán nem biztos, és ha már csak egy maroknyi lőszerrel van felszerelve a géped, akkor ne lődd már mellé az összeset azért, mert te neked mindenáron stealth kell.
-
RG4L
őstag
válasz anytime #4189 üzenetére
Szerintem, ismétlem szerintem:
7.62mm PV-1: tracer
7.62mm ShKAS: tracer
12.7mm Berezin UB: szinte mindegy, de szerintem ne a stealth-et (speciel én szerintem tracert tennék rá)
20mm ShVAK: itt szinte mindegy szerintem, nagyon hasonlóak a lőszerek, egyikbe több a HEF vagy van benne FI, a másikban több az AP, szóval ahogy érzed.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Jo, eleg nagyvonalakban irtam le, leven hogy telefonrol vagyok. Pontosabban irtam volna, ha elottem lenne a jatek, meg tudnam lesni. Japanoknal Zerokon hasznalok Tracer befuzest, Ki-61-nel pedig Stealth-ot.
Hasonlo a Yak-9K temahoz. Neked nem jon be, nekem igen
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Jo, epp azt fejlesztem kifelé, mert jonak tunik
Par meccs, es meglesz. Most a BF-109 G6-ost, es a P-51D-t elem nagyon, jo gepek azok is.Te meg egyszer probald ki a Yak-9K-t, hogy milyen vele amcsi bombazokat szedegetni vele . Vagy a Ki-102, na az sem gyenge allat
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
válasz Francia91 #4198 üzenetére
Jaja, elég pöpec a Ki-84, bár nekem az N1K-ra jobban fáj a fogam!
Én is nemsokára a Bf 109 G-6-ot fejlesztem, csak még egy-két Me 410-es hátra van, várta a franc, hogy abból 6 különböző fajta is van.
P-51 Mustanggal vigyázz RB-ben, mert az új patch óta hihetetlen könnyen töri a szárnyát, akkor, amikor egyáltalán nem kéne neki. Szinte alkalmatlan lett BnZ taktikára.Megvan a Yak 9T és Yak 9K is a hangáromban, de egyikkel se fogok menni sose RB-t, épp elég volt az, hogy kipróbáltam az I-185-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest