- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz yakuza.tora #5950 üzenetére
Úgy tudom nem akarja megreccsenteni az alaplapját
Én is megtaperoltam a Haverkerben, én méretileg egy cipősdobozhoz hasonlitanám"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Cyberbeni
addikt
izomlázad lett tőle? amúgy az ilyen hűtő csak fekvő házba jó?
-
törölt tag
Basszus, most figyeltem csak fel az arányokra! Első blikkre úgy tűnt, hogy kisebb, mint 12 centis venti van rajta, aztán most nézem a hivatalos oldalt, 14 centis az a légkavaró!
-
fuzik
aktív tag
válasz #72042496 #5953 üzenetére
Beteges egy darab az biztos !
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
yakuza.tora
addikt
válasz Nyugdíjas #5951 üzenetére
+ Cyberbeni + Balika + Fuzik
Na, akkor ugyanazét fogdostuk!
Rettenetes darab! A boltos srác állítja, hogy igen komoly hátlapi merevítő van hozzá, szóval biztonságban van a deszka...Gyárilag 14cm-es ventit adnak hozzá, de 2 db 9cm-est is elvisel!Monitor ügyben még mindig nem tudtam dönteni! A Samu 226BW és a 2493HM között vacillálok. Tudom, hogy mindkettő TN paneles, de elsősorban játékra kellene és az sem utolsó szempont, hogy ne ürüljön le a folyószámlám!
Fuzik: Az! De a legszebb, hogy a japánok mindent miniatürizálnak. Kivéve a cpu hűtőket!
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
-
törölt tag
Valami fejesnek tuti elgurult ott a gyógyszere!
Azt nézem, be sem lehet úgy építeni, hogy a bordák vízszintesen álljanak, mert egyszerűen nincs olyan ház, ahová beférne. Függőleges lamellákkal beszerelve viszont a táp nem fog elszállni a boldogságtól (vagy nem a boldogságtól fog elszállni), ha a CPU hőjét is belenyomja az ember.
Ez bizony zsiráf.
yakuza.tora: Vedd meg egy-két hónap múlva az adataimnál szereplőt. Szerintem elég szutyok, de TN panelesek között még mindig jónak számít. 2 ms, 3000:1 kontraszt.
Amúgy mi lett azzal a múltkor kinézett Lenovoval? Mégsem fér bele a keretbe?[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz yakuza.tora #5955 üzenetére
hát végül is ha bele gondolsz az a 30*24cm-res backplat tényleg komolynak nevezhet A beszerelési útmutató a következő képen néz ki:
Alaplapi tálca rajta a rögzítők erre rá a venti backplatje, csavarozás majd erre rá az alpalap ami csavarozás a backplathez. Kialakított magasítót anyák a venti csavarokhoz majd lehet csavarozni a bordát a cpu fölé
Sima ügy
-
fuzik
aktív tag
válasz #72042496 #5956 üzenetére
Vagy kettőt adtak neki véletlenül.... abból a kreativ izéből.... na mind1 - enyhén túlzás - gigantomán állat. Szerintem zsíír felesleges. Szerintem a hőcsöves megoldásoknál van egy ésszerű határ - bár nem értek az elméletéhez - úgy érzem, hogy ez túl van azon a bizonyos határon.
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
yakuza.tora
addikt
válasz #72042496 #5956 üzenetére
Nyugi! El fog elférni a csoda Lian-Li házadban!
Egy-két hónap??? Na ne! Szerinted én soha nem akarom kipróbálni a 3870x2-t???!!!
A Lenovo ugrott, mert pixelgondok vannak vele! Tudom, hogy jobb a panel, de a francnak sincs kedve bevásárolni egy pixelhibás 22-est...Holnap megnézem az Edigiben a Samu 24'-os Kilimanjaróját, aztán majd meglátjuk![ Szerkesztve ]
-
sK0t
tag
Hmmmm....Pedig ez hasonlít a legjobban rá.
De ahol bemegy a víz ott egy ilyen van, ahol kimegy ott vannak csonkok még, de ahogy néztem 1/2" az is.
Na majd jön a mester úr, és megaszondjaNyugdíjas : Árlista jöhet, ha el tod küldeni!
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #5960 üzenetére
Keress egy helyet, ahol van raktáron, aztán próbáld ki vásárlás előtt. Vagy rendeld meg, aztán nézd meg, próbáld ki. Ha TN paneles, vagy pixelhibás, nem hozod el. Különben is, mi az, hogy megfutamodsz a kihívások elől?
Amúgy nem férne el, útban lenne ez-az, amaz. Ez nem Lian-Li barát. Van a Scythe-nak normális hűtője is, a Mugen pl. abszolút szimpatikus.
sK0t:
Ha egyben kell, akkor inkább ilyet vegyél, ennek nagyobb a belső átmérője. Vagy ilyet, amelyik jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kérdem a kedves vájtfükű kollégákat, hogy milyen 500Gb, vagy felett HDD-nek nincsen hangja? Elsősorban motorhangra gondolok,mert én nemtudom... Vagy elromlott az AAKS WD-m(csak mostanában vettem észre, bár lehet eddig a tápnak tulajdonitottam, de ő ugye most kiesett a zaj-mérkőzésből), vagy én nemtom,de olyan hangos surrogó hangja van, amit leginkbb egy kb. 1000RPM-es rosszabfajta ventihez tudnék hasonlitani
Megőrülök Leghalkabb HDD topicban meg minduntalan 2.5" winyókat akarnak rámbeszélni,de az lassú is,meg nem is való bele a dual box-ba,meg nem 120-as kell nekem, hogy férjek el azon
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kalapáltam egy kicsit a vason ma
Végre vettem a fáradtságot, és bekerül a GTS is a helyére, úgy látszik megy a móka egy radival is, tényleg durva ez a Thermochill
D5 ideiglenesen szivacson hasal,de megszűnt az idegesitő zöreje is egy rotorcsere következményeképpen. Jól gyanitottam, ott volt a bibi. De hogy mi lehetett"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
szacsee
nagyúr
válasz Nyugdíjas #5968 üzenetére
Van 2,5"-os vinyó átalakító kerettel, ami gyors is ám.. Veloci...
Ahogy látom már nem párhuzamos a rencered, hőfokok milyenek? Radi 1 vagy 2 van a "gépben"?Na vazz majdnem megszédültem, mire összeraktam magamban hogyé van a rencered, már látom 1 radival megyen, meg hogy 1 körön. D5 milyen fokozaton megy és mik a tapasztalatok? Böszme radival is meg lehetne lépni eztet?
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
Today is download day!
szerintem jónak tűnik..
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jujj! Tényleg
De még nem gyött ki a 3
shteer: Azért ha beköltözök a házba, biztonságilag szerintem én is eldugok valahova egy kisebb radit. Vagy még egy triplát...
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én nem is tudom ki az, aki még explorert hazsnál Játékoson kivül? Épeszű ember biztosan nem, ő meg a kivétel aki erősiti a szabályt
Najó, talán még moonman
-
Macka
veterán
Miért van mindenki ráesve az új 280GTX-re??? Szerintem 130K-t rohadtul nem ér meg.
-
yakuza.tora
addikt
Akkor már értem, hogy milyért ilyen sz.r az expl. Balika közelebbi kapcsolatba került vele! Remélem, nem fog áttérni a FF-re! (Istenem! De egy szemét állalt vagyok! )
szacsee: Ez nagyon jó volt!
Macka: Majd ha megjelenik az ATI 4xxx kártyája, majd kiderül, hogy ki nyúlt bele a tutiba!
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz szacsee #5996 üzenetére
megtörtént...
hőfokügyileg nemtudom sajnos,de a vizhőm egy hangyapöcsnyit sem emelkedett
shteer már megválaszolta az RPM kérdést is, csak nem hisztek neki 800 alatt valamivel egyébként...
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
fuzik
aktív tag
Asszem eddig tartott a pihi.... ma nenek egy p5q pro lapért. Meglessük mit tud !
Azon gondolkozok, hogy tegyek e rá vizet. (Titokban persze.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest