- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
Essetleg valakinek egy dízájn bringa? Home made effekt ez is saját tulajdon
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz yakuza.tora #4255 üzenetére
sajna nincs már elvitték kb fél ével ezelőtt
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz yakuza.tora #4255 üzenetére
beolvasztanád, mi?
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
yakuza.tora
addikt
Olyan izgatott vagyok! Lehet, hogy lecserélem a 88GTS-t egy X2-re...
Alléz Olympique de Marseille!
-
nygma
addikt
válasz yakuza.tora #4259 üzenetére
Mennyivel jobb az X2 azonkívül,hogy 2 magos...
-
Bulitt
addikt
válasz yakuza.tora #4261 üzenetére
meg vastagabb, és jobban mellbe lehet vágni vele yakuzát Tuti nagyobbat üt mint a 88gts
-
sK0t
tag
válasz yakuza.tora #4263 üzenetére
Akkora kb. mint egy kisméretű tégla félbevágva, de súlya az vetekedik az egész tégláéval, így kézben látva
Mellesleg ki vette meg Jugeentől a D5ömet? :szájbaverősszályli:Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
fuzik
aktív tag
D5 -öt akarsz venni? Segíthetek ?
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
nygma
addikt
válasz yakuza.tora #4261 üzenetére
Villanyszámla rulez..
-
nygma
addikt
válasz yakuza.tora #4268 üzenetére
Persze,de az X2 többet fogyaszt...
Jó lesz az avatarod...
-
sK0t
tag
válasz yakuza.tora #4268 üzenetére
És a pici de játékos elv ?
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
fuzik
aktív tag
Akinek kicsi, az szokott ilyenekkel jönni - nyugi nem kell szégyenkezni miatta, ha egyszer csak az jutott !
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
-
nygma
addikt
válasz yakuza.tora #4272 üzenetére
Jó gondolkodás..
650-es Corsair gond nélkül vinni fogja...
-
Soak
veterán
válasz yakuza.tora #4272 üzenetére
Vicces kérdés
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hogy ezek a P45-ös lapok ugy ánblokk milyen vadállat módjára meg lesznek pakolva mindennel
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
fuzik
aktív tag
"Rossz" az aki "rosszra" gondol.... én a videókarikról beszéltem - hát te?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Úgy néz ki, boldog "PowerMac" tulaj lettem
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #4277 üzenetére
Ezek amúgy miért lesznek olyan nagyszerűek? Egyébként a Rampage II vagy melyik nagyon tetszik (a DDR2-es, P45-ös, 16 fázisú PWM-es állat), bár tuti, hogy azt az undorító hűtőrendszert már hazafelé a metrón leszedném róla, hogy ráférjenek a vizesblokkok!
Apropó vizesblokkok: úgy látom, ha rendelek a P5K-ra, akkor azokat át tudom rá menteni... hmmm Tata, lehet, bővítem a listát.
Egyébiránt ezek jobban fognak menni, mint az nForce 790i? Mert néztegetem még a Foxconn Dreadnought-ot is, csak hát ez a chipset megint olyan, hogy drága, mint a rosseb, az adatvesztős mizéria pedig elárulja, mennyit is foglalkoznak azzal, hogy normálisra megcsnálják.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz #72042496 #4280 üzenetére
Jók lesznek, legalábbis szerintem. Nagyon szépen megépitett lapokat csinálnak köré. Eretnekség,de a Giga lapok megen nagyon jónak tűnnek...
Jó, persze vannak páran, akik lázadnak a PCI, PCI-e elhelyezések miatt,de én önző vagyok, nálam elfér,megaztán nem kell batár léghűtést rakni a VGA-ra, akkor elfér, hőt sem ad át a közel lévő PCI-eszközöknek. Aztán csókolomLátom te komolyabban bele vagy esve a Foxconn lapokba. Azért jól ellenél, mire belövögetnéd,mert erősen "régi-DFI" érzésű BIOSaik vannak állitólag, meg képeken sem túl egyszerűnek tűnik. Mondjuk nekem "bonyolult-BIOS-fóbiám" van a Maximus óta
De asszem P45-nél ezen túl kell magam tenni,mert ez mostmár ilyen lesz. "Hiába akarok még mindig Ladát vezetni,ha már nem korszerű""Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #4281 üzenetére
Szerintem a DFI sem volt para, amihez nem értettem, azt hagytam auton, így is ment az annyit, amennyit nem akartam.
Azért tetszenek, mert elég beletekerni két csatit a gyári lapba, s kész a vízhűtés. Nem kell vele szórakozni, pasztázni, blokkokat várni, szerelni, etyem-petyem, hanem csak rá a cső, beköt, aztán hadd szóljon!
Giga nem köll, mert nem fekete a NYÁK. Meg a csatijaik színe sem heteroszexuális embernek való.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz yakuza.tora #4284 üzenetére
Rájöttem!
Nagy spekulátor vagy te
Fogaggyunk felvásároltál egy jó nagyrakás ELMÜ-részvényt, és most azt akarod, hogy jó legyen az árbevétel"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
nygma
addikt
válasz yakuza.tora #4286 üzenetére
Egetverő nincs...
X2 tulaj ...szép büszke lehetsz magadra...
Miért nem GX2 tulaj?
Szvsz jön a GTX 280 az majd lesöpri a GX2-őt...
-
yakuza.tora
addikt
"Egetverő nincs..." - Na látod!
Nézd! Én a hardversznobságot pedig ki nem állhatom! Ahogy utálom az INTEL - AMD, ATI - nVidia basz...kodásokat is! Semmi értelme. Mindegyik cégnek vannak jó és rossz szériái. Nekem a 9600XT például nagyon bejött. Jó kis kártya volt a maga idejében. Miután eladtam, egy Galaxy 7600GS-re vátottam. Azzal is meg voltam elégedve. Sőt, most a GTS-t is szeretem...Ez nálam nem elvi kérdés!
GX2-t pedig a felépítése miatt sem vennék. Láttad már azt a kártyát? Egy katasztrófa! Kinek a nyomorult fejéből pattanhatott ki, hogy két darab - egyébként önmagában is szépen melegedő - G92-es magot egymás tetejére forgat???!!!
A GTX 280-as kártyáról csak annyi, hogy várjuk meg, amíg az asztalra kerül. Ha ez megtörtént, akkor pedig óvatosan, nagyon óvatosan meg az árcédulát![ Szerkesztve ]
-
Soak
veterán
válasz yakuza.tora #4288 üzenetére
Azt már tudjuk ,hogy mennyibe fog kerülni, csak azt nem hogy mekkorát fog szólni
-
Soak
veterán
válasz yakuza.tora #4290 üzenetére
130-160k között a csucsmodell , gyártótól függően ... főleg ha a leggyorsabb lesz ami elég valószinű
-
nygma
addikt
válasz yakuza.tora #4288 üzenetére
GX2-őm van lehet el kellene adom...
-
yakuza.tora
addikt
Ha már megvetted...
Nem azt mondtam, hogy szar a kártya, hanem azt, hogy az elmélet, ami alapján összeállították, hát hogy is mondjam...szóval eléggé megkérdőjelezhető. Tulajdonképpen egy "belső SLI kártya". Arra azért számíthatsz, hogy ha a GTX 280 megérkezik, és tényleg olyan vaddisznó lesz, mint az sejthető az előzetes adatokból, akkor a GX2 ára igen komoly mélyrepülésbe fog kezdeni.Nyugdíjas: Látom, a Columbo TV2-es törlése miatt oly mértékű elvonási tüneteid vannak, hogy nekiállsz kiforgatni a szavaimat!
-
nygma
addikt
válasz yakuza.tora #4296 üzenetére
Erősen gondolkozom rajta,hogy el-e adjam,aztán ha kijön az új nVIDIA csúcskártya megveszem azt a megjelenés után kb. egy hónappal,mert ugye amikor megjelenik,akkor még aranyárban mérik...
Hát nem tudom,mert akkor megint ott vagyok,hogy megvettem,még ki sem használtam igazán azt adom is el...
Valószínű nem nagyon fog érdekelni a dolog,hogy jönnek majd az újak,csak ha olyan mértékű pénz áll a házhoz...
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz yakuza.tora #4296 üzenetére
"Just one more question..."
-
shteer
titán
válasz yakuza.tora #4299 üzenetére
én már feltelepítettem múlt 7en de nincs rá energiám
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest