- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
Lekopogom még sosem tettem semmit tönkre vízhűtéssel ,pedig már 6 éve benne vagyok a mókába és jópár cucc megfordult a kezemben...Bár lehet épp ezért nem volt még gáz mert gyakorlott vagyok Hát mondjuk egy GTS-t lesarkazni elég nehéz... Majd vesz tőlem jó hővezető padot és ha az rajta van nem tudnak majd semmit sem lesarkazni...
-
vedini
őstag
hát jah a szivárgás nagyon ritka, én is mindig a szétszerelés összerakástól tartok, lesarkazok vmit, vagy elektrosztatikusan véletlen kisütök valamit
más: a rendszer leengedésén szoktam gondolkodni mi lenne a legpraktikusabb, azon elég sokat el tudok szöszölni, Ti hogy szoktátok leengedni?workworkwork...
-
törölt tag
Nem lesarkazástól félek, hanem attól, hogy eláztatom a cuccot, túlhúzom a csatlakozókat, rosszul kötöm be, leégetek valamit...tehát a vízhűtés-specifikus részében kellene segítség, mert ilyet még csak képen láttam, s egyáltalán nem biztos, hogy nulla tapasztalattal egy ilyen összetett rendszert normálisan össze tudnék rakni.
A szerelést tehát vállalom, csak jó, ha ott van valaki, s elmondja, mit, hogyan, merre, meddig. Ha egyszerűbb lenne a szerkezet, akkor megcsinálnám simán, de egy ilyennek nem merek segítség nélkül nekiállni.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest