Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz dvd_R+ #46754 üzenetére

    hat szamolj utana a komponenseknek es meg fogod erteni, hogy mirol van szo. ez gyonyoruen nez ki, de a custom kabelkoteg az AXre 80 euro (ha nem MDPC-Xrol jott a harisnya pl), aztan bitspower csatlakozokat hasznal amik jellemzoen ilyen 8-12euro / darab korul mennek. az aquacomputer blokk szinten az egyik legdragabb a piacon.

    meg szinre vannak valogatva az alkatreszek.

    nem arrol van szo, ez gyonyoru, csak jellemzoen ez inkabb egy kiallitasi gep demonstralni, hogy milyen szepet lehet ebbol a hazbol kihozni, mint valami olyan, amit valaki elso epitett viznek ossze tud rakni. mehet, de lesz vele szivas boven.

    csovezesnel a topik egyik huvelykujjszabalya nem veletlenul az, hogy majdnem mindegy a sorrend es majdnem mindegy hogyan mennek a csovek addig, amig mindent be tud az ember kotni ugy, hogy:
    - nem torik meg a kabel
    - utana biztonsagosan es lehetosegekhez merten egyszeruen szet lehet szedni a rendszert.

    ezt ugy nezd, hogy a sajatom epitesi ideje kb 40 ora volt akkumulalva es csak a kabelezessel tobb ido ment el, mint amennyi ido alatt osszerakok egy atlag 1gpus rendszert egy meretes leghutovel egy Fractal Rxben (tapasztalatbol). szoval itt a topikban az idoigenyes teljesen mas dimenzioban mozog egy leghutes / kompakt vizhez kepest (duplatornyos thermalright + multiGPU legen viszonylatban is).

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák