Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • LukE

    veterán

    válasz rambo4ésfél #1801 üzenetére

    igen, 2 köbméter/perc:) (ami 2000x60=120000liter/ora:D)

    (tobbieknek) Sima akvariumi pumpaval nem fogsz olyan aramlast csinalni, ami mar ''sok''. (a hot felvevo CPU/GPU/csipszett/akarmilyen blokk, a radiator* hatasfokanak is jot tesz a minel magasabb aramlasi viz (es persze a radiator eseten levego) sebesseg. Ami sok lehet, az a pumpa hotermelese, amit belenyom a rendszerbe. Amig a rendszer elhut 150-200W-ot, es van mellette egy 10-20W-os pumpa, addig meg kb mind1. Ha beleraksz 40-60W-nyi vizforgatot, akkor mar majdnem biztosan az fogja melegiteni a rendszert.

    Es nem lesz tenyleges x00l/h, mert a rendszer ellenallasa nem engedi. Emelesi magassag es egyeb kellemetlensegek, tessek visszaolvasni, irtam es linkelgettem. Meg (?)bim(?) sajat szameredmenyeket is irt.

    * radiator eseten nem 100%, valahol jooo nagy aramlasi sebesseg mellett mintha nem lenne olyan jo mar, de lehet, hogy csak a meres volt el***-va


    Ct-> eheim 1046-nal halkabb pumpat tudtommal nem nagyon kapsz, szoval ha a leghalkabb kell, akkor igen. Ha vannak mas elvarasok is, akkor nem biztos.

    [Szerkesztve]

    ''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

Aktív témák