- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Steel & Steam: Episode 1
N469H-EHZ35-CX48Z -
Argos
őstag
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
i2k
őstag
Három kódra néztem rá - mind duplicate...
//Stealth 2, Two Worlds
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Urguru
tag
Ravensword: Shadowlands P9T**-QCG0Z-77IEK
Audi **
Ha vitted pls. jelezd
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Why So Evil: GY6ZP-NA9AE-5G4**
** Star Wars ep 7 rendező...
Gorky 17: 4xy5T-K3LFP-Q7VRT
xy: menza csapat ezt méri.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #9458 üzenetére
mensa az
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
nagyúr
-
Niczo
senior tag
[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Urguru
tag
Kis okosság
[FREE] Don't Starve + DLC (DRM-FREE) nem steames ..
https://steamcommunity.com/groups/jogosbra#announcements/detail/45395274261886545
-
sto1911
veterán
válasz KaiotEch #9464 üzenetére
Ott van az is.
Arra lennek kivancsi, hogy mikor veszik el ezeket a peldanyokat. Egyebkent most asszem mindketto akcioban van, osszesen talan ha 5EUR-be kerulnek, meg kell venni, akinek bejon (nekem kedvencem).
Masreszt meg a GoG-os verziot le kell szedni, steames kulccsal lehet updatelni is es steamtol fuggetlen -
sto1911
veterán
válasz kalozhun100 #9466 üzenetére
"Hogyan lopjunk el jatekot a steamrol az ingyen hetvegenek koszonhetoen"
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz kalozhun100 #9466 üzenetére
Steamen most ingyenes hétvége van a Don't Starve játéknál, elkezded letölteni, átváltasz Részletes nézetre a Steam főablakában, jobbra ott lesz hogy CD-Kulcs, kirakja a játék és a DLC kulcsát is.
Ezeket egyesével bemásolod ebbe a linkbe az X-ek helyére majd enter:
https://www.humblebundle.com/s?key=XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
Bejön az oldal és jobbra fent "Claim this Page" gomb, ekkor a Humble-s fiókodra rárakódik a DRM mentes Don't Starve + az egyik DLC-je. -
bullseye
addikt
válasz sto1911 #9467 üzenetére
Jajj, rosszul fogod fel. Ez teljesen önzetlen dolog a játékosok részéről, akik így hívják fel a figyelmet, hogy a forgalmazók nem fordítanak kellő figyelmet az adatbiztonságra a keresztplatform aktiválások kapcsán, ahogy a régióvédelem is még komoly finomításokra szorul, és egyáltalán a k*rva anyjuknak tartanak ingyenes hétvégéket?!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
NyMRooD
őstag
válasz kalozhun100 #9469 üzenetére
Igen, azt leszámítva, hogy most van free weekend-rá, a játék adatlapján tudod a fiókodhoz adni.
De akkor már ha írtam:
Desert Thunder: 22VVW-3L34W-**J2A
** - Budapest fordított sorrendben.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
nagyúr
Desert Thunder: 4xyE2-3D084-8Q7YC
xy - a német tankok kódjelei kezdődnek ezzel a két betűvel.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Assimilator
őstag
-
joe-ker
senior tag
válasz Assimilator #9475 üzenetére
Thx!
Gmail címmel nem jön meg a regisztrációt megerősítő mail.T-online és freemail-el azonnal.1 IP-vel 3 regisztrációt fogadnak el. -
Sirandrish
legenda
-
kisborda
tag
válasz Sirandrish #9478 üzenetére
nem
-
sto1911
veterán
Szerintem eleg gaz, hogy 1500 HUF-ert nyiltan vallaljak egyesek, hogy tolvajok.
(#9470) bullseye: es meg egy jo sale-t se kapunk cserebe. Szemetek!
[ Szerkesztve ]
-
Urguru
tag
válasz sto1911 #9484 üzenetére
Szerintem az a gáz , hogy kritizálnak másokat 1500 Ft miatt , remélem elárazott terméket nem "loptál" "akarsz" venni (ha elárazzák várd meg meg míg visszamegy az ára) mert az szégyenletes lenne ha akkor jutnál hozzá. Az is elfogadhatatlan . hogy valaki valamikor törtbe játszott , használt (win3.1 , 3.11 stb).
Szégyenletes tettek ezek.
Én vállalom
Fától az erdőt...
Üdv
-
Sirandrish
legenda
Még jó hogy én már hónapokkal ezelőtt megvettem így most nem lettem bűnöző
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Urguru
tag
válasz Sirandrish #9486 üzenetére
Hát igen az előrelátás mindent megér Nekem is megvolt np
-
Urguru
tag
-
Urguru
tag
Earth 2150 - Lost Souls : MDDA8-4WIikszM-J78Peee
-
Urguru
tag
válasz sto1911 #9490 üzenetére
A kérdésedre a válasz benne volt amit írtam ( "hanem segítség jelleggel") , nem magam miatt , hanem ("Szerintem eleg gaz, hogy 1500 HUF-ert nyiltan vallaljak egyesek, hogy tolvajok.") című írásodra reagáltam. Engem nem ez zavart "bántott" , csak mért kell mást , és ismeretleneket megbántani illetve leszidni mert nincs pénze valamire.
Nem vettem magamra. ( jobb adni mint kapni
Ui.: Melyik Országból írsz? vagy a billentyűzet a ludas ?
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Urguru
tag
FREE MiniBikers
Mielőtt bárki is megnézi , sokat kell klikkelni...ha nem szereted az ilyet hagyd ki.
http://www.giveaways4ever.com/ FREE MiniBikers
-
-
Urguru
tag
De most ez él..
Klikkbajnokok előnyben
Rush Delta Z
http://www.giveaways4ever.com/
Sry a késő infó miatt
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Lattam, hogy mit irtal, csak kicsit feb@xott, hogy jatszani jatszana valaki, de 1500 FT-ot sajnal ra, egy olyan jatekra, amiben also hangon 50 oraja benne lenne.
Egyebkent magyarhonbol irok, csak a munkam miatt teljesen atszoktam az angol billentyuzetre, azert irok ekezet nelkul
Amig nem dolgoztam, ill. meg a C64 korszakban szinte termeszetes volt a warez, mert vagy nem volt ra penz, vagy azt se tudtam, hogy az warez. De amiota dolgozok, igyekszek megvenni ami tetszik, es csak olyanokat, amikkel jatszanek. 1500 HUF a mai vilagban nem penz, akinek megis, annak meg ne a jatek legyen az egyik penznyeloje.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs