- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
Saints Row IV
F7R66-5TTC4-**$@@
**látom
$két gyufaszál
@@Marshall Bruce Mathers filmUplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Sirandrish
legenda
válasz tomsolo #9401 üzenetére
Nah ez szép felajánlás...
Imádtam volna az az enyém lehet, de esélyem se lett volna, még akkor sem ha időben észreveszemlkristóf megírta, észrevetted, elolvastad, megfejtetted, aktiváltad, beírtad mindezt 2 perc alatt? Nem egyszerű
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
regener
veterán
válasz kalozhun100 #9406 üzenetére
Reflink kamu, ne kattintsatok.
Jelentve.
(#9408) kalozhun100
Miért a referral szerinted mi?
valamiweboldal.com/account/ referral /dropkey? ref= számokvoltakitt[ Szerkesztve ]
-
ToMy_
tag
válasz regener #9407 üzenetére
Ezzel amúgy mi a gond? Fájt neked?
Aki rákattintott, annak attól nem lett rosszabb, az ő nyeresége is max annyi, hogy kapott pár grátisz pörgetést a ruletten.
Szóval nem értem, ezzel mi a baj.#9410 Jó tudni, hogy ilyen éber önkéntes rendőrök is jelen vannak.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Az, hogy a fórum szabályzata tiltja. Más semmi.
szerk:
1. Gondolj bele, ha mindenki elkezdene ref linkeket berakni, mondjuk dropbox tárhely növelésre, egy picit zavaró lenne.
2. Az ilyen oldalak nem nagyon működnek, max adataidat nyúlják le.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
tomsolo
addikt
válasz kalozhun100 #9413 üzenetére
Ott van a jobbra kiírva:
Téma tudnivalók
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Urguru
tag
http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-09-350-000-steam-keys-up-for-grabs
Free game.
-
Urguru
tag
válasz Assimilator #9418 üzenetére
Munka nélkül , nincs eredmény. Bocs ha megzavartalak Üdv
Commander - Conquest Of The Americas : KCLAT-**WZM-Q7GWE
** : coupe
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
Szerintem egy facebook fiók és egy email kell csak, itt a like/follow és hasonlók nem kritériumok.
Uguru: bárkinek lehet néha rossz napja , köszi, hogy megosztottad!
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Argos
őstag
Beírni egy emilcímet és klikkolni egyet. Legalábbis nálam.
Még rég lájkoltam egyszer a bundlestarst, azóta se kell csiripelnem, meg lájkolnom ezeknél a promóknál semmit.
10 mp-el a klikk után a postafiókomban volt a kód....elmúlik...
-
Arcképgyáros
Egyre pofátlanabban.. dögöljenek meg.
-
tomsolo
addikt
válasz kalozhun100 #9425 üzenetére
az lett volna meglepő ha nem azt kapsz
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
bul07
nagyúr
Csak mert elég jól telik az éjszaka, és mindjárt mehetek haza aludni (ezzel is eltelt egy kis idő)
Gondolom egyértelmű a feladat
Csillagok helyére az egyiket
Egyet kérek ha elvittétek valamelyiket a csillagos kódját másoljátok be ide hogy lehessen tudni hogy az már elkelt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Twilight.666 #9428 üzenetére
Szívesen
Lehet rosszul fogalmaztam, úgy értettem hogy ezt kell beírni ide
Tiéd ez volt
QDKXQ-*****-WIWXTTehát ez kell bedobni hogy többi se legyen könnyű
Aki elfáradt nézze meg ezt, hétvégén csodálkoztam rá hogy ez szép meg nem könnyű
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sirandrish
legenda
válasz -secret- #9431 üzenetére
Én a Racert akartam de túl sokat próbálkoztam és a steam befuckolt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Edorn
senior tag
Talisman: Prologue steam
Q8HQL-5X77P-8MBCH
(az első blokk fel van cserélve az utolsóval)AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Sirandrish
legenda
Valamit nem értettem a játékkal kapcsolatban mert én egyet se tudtam vinni..sőt még a steam is lockolt
-
CR2025
csendes tag
válasz Assimilator #9438 üzenetére
No offense de csak az emailt kellett beírni. Ez ennyire nagy dolog?
-
Urguru
tag
Descent: Underground Steam Early Access Key
https://eu.alienwarearena.com/giveaways/descent-underground-steam-early-access-key-giveaway
-
Cheesus
senior tag
Bloop:
0XP7Q-9IQ42-32B28 https://www.twitch.tv/csehla
-
NyMRooD
őstag
Azért még mindig szégyenletes, hogy egy pc/szerver gyártónak az oldala alatt nincs megbízható vas
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
bul07
nagyúr
válasz KronoszOlen #9444 üzenetére
A táncra érted hogy mi a nehéz benne?
Hát én a csepp súlyommal jó ha 10mp tudnák így táncolni, á még addig se, nem hogy megállás nélkül több mint 3percigHolnap majd kirakom a eredi képet ahol minden kulcs teljes
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Wolverine
félisten
válasz NyMRooD #9442 üzenetére
Az esetek 98%-ában rendesen megy. Abban a 2%-ban, amikor ingyen kulcsot osztanak, akkor meghal - ennyi időre nem sok értelme van bővíteni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Edorn
senior tag
Még egy Talisman: Prologue:
ZCWIC-NRK8H-9**F9** = másolás
(remélem az előzőt is vitte valaki)
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest