- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
xerobyte
aktív tag
Szia!
Pár napja tettem fel ezt a kérdést, válasz még nem jött rá, szóval megosztom mit találtam azóta. Én itt a TWS-ekre fókuszáltam, te is vezetéknélkülit írtál, de lehet nem a full vezetéknélkülire gondoltál.Kezdem a konklúzióval, hacsak nem vagy szerencsés fülergonómiailag, vagy futás alatt igazából nem csak kocogást értesz, akkor valószínűleg a kis eartip/earwing-el rendelkező agybadugósak nem lesznek elegek, mert egyszerűen kiesik és baromi idegesítő. // Hozzáteszem, nálam a mérce, amit túl kell kimozdulás nélkül élnie a konstans 16km/h futás és 50 burpee lenyomása egyben, 1 órán keresztül, ez nem feltétlen általános fitness igény//
Ebbe a kategóriában a következőket szedtem össze:
FIIL T1X
HAVIT G1PRO
1MORE STYLISH TWS
SoundCore Liberty 2 Pro
Edifier TWS NBA nem kiesők határvonala nálam itt van:
JBL Reflect FlowÉs akkor jelenleg ezekkel szemezek, earhook-os kivitel:
Mpow Flame Pro (pillanatnyilag befutó)
JLab Audio JBuds Air SportTudásban, hangminőségben és szintben ez a 8 füles nagyban különbözik, nincs egy szuper mindent legyőző legerősebb sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest