- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alaplap nem kompatibilis a videókártyával?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fererencz89
őstag
Heló!
Nem rég baleset történt. Véletlenül egy kábellel zárlatot csináltam a gépemben...
A táp lekapcsolt, de aztán működött. Viszont azóta furcsa ciripelést hallok, terheléskor a táp is enyhén zúg.Ami van a gépben:
fsp600 80bpn 85+
asus m5a97 pro
fx8350
asus r9 280Kikapcsoltam minden energiagazdálkodási funkciót a BIOS-ban. Így a cicergések megszűntek (gondolom VRM-eknél), de terheléskor a táp nem túl hangosan, de zúg.
Nagy a baj? Mit tanácsoltok?
Köszi!
Nem szotkam hibázni.
-
fererencz89
őstag
Heló!
Segítséget szeretnék kérni.
Új albérletbe költöztem, és egy eddig nem tapasztalt jelenség kínoz. Billenőkapcsolós elosztóról megy a gép, monitor, hangfal, nyomtató. Ha felkapcsolom az elosztót (még semmi nincs elindítva), levágja a biztosítékot.
Kiszedtem a tápot, az is önmagában le tudta verni. Ugyan arról a konnektorról porszívó simán működik.A hiba eseti, kb. 6-ból egyszer. Viszont ha elindul, akkor stabilan működik, több óra terhelésteszttel is.
Mi lehet a problémás láncszem? Táp? Biztosíték? Elosztó?A táp: FSP 600 80BPN
Köszi a segítséget!!
Nem szotkam hibázni.
-
fererencz89
őstag
Sziasztok!
Úgy két éve nem indult a gépem. Am3+ Asus m5a97 pro deszka, fx8350 proci,... CPU led folyamatosan világít, ventik forogtak, de nincs kép, nem is csippan. Gondoltam előszedem a cuccot, cserélem az alaplapot. Előtte még gondoltam egyet, kiszereltem a házikóból, dobozra tettem, bele a táp, proci, ram. Be akartam dugni a hálózatba, de minden világítás elhalványult.
Ha a tápot önmagában akartam bedugni, akkor is. Automatát nem nyomta le, de még 10 percig nem tudtam indítani nagyobb fogyasztót (porszívó), majd a hálózat magától helyreállt, mintha semmi nem történt volna. A táp FSP FSP600-50ARN, vagy valami nagyon hasonló. Az eset után leszedtem a burkolatot, nem láttam belül elváltozást, szaga sem volt.
Mielőtt félreraktam a cuccost (tehát egy két éve volt ez), kimértem a táp minden ágát multiméterrel, jó értékeket kaptam. Most meg ez a jelenség...Mire utalhat ez? Lehet, hogy a táp volt a ludas, már eleve? Sajnos ismerősi körömből nem tudok szerezni másikat próbára. Esetleg mégis valami ötlet, amivel elindulhatnék?
Köszi!
Nem szotkam hibázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest