Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zemaa

    újonc

    Hali, lenne egy kis problemam.
    A számitógépem random újra indul/ kikapcsol pl: filmnézés közbe, de van amikor leáll és hiába kapcsolom vissza nem akar bekapcsolni a videókártya világit azonban nem kapcsol. Kihuzom a tápkábelt vissza bedugom, újra jó müködik(persze egy idő után jelentkezik újra a jelenség.)
    Amit próbáltam: fm2 alaplap egy amd a6-5400k proci. R9 380 4GB vidikari. És 6GB ram, és egy ig max 600w táp. Nos ugye mint minden ember próbáltam másik táppal régebbivel ig max 500w (kb 6 éves táp) ugyan ez volt a hiba jelenség. Gondoltam majd megfogom és kicserélem az alaplapot és a cpu-t meg is volt egy msi 760gm-p21 alaplap került bele, illetve egy fx 6100 cpu. Mindkét tápnál ugyan ez volt a hiba. Amit tudni kell mind kettő táp használt volt egyik nagyjából 6 év, a másikat pedig nemtudom mivel elhoztam nagybácsimtól de az sem mai darab. Amikor kicseréltem a cpu és alaplapot beinditom ugyan ez volt a hiba. 500w táp (régi) eljutott addig hogy belépjek a játékba, 5percre rá kikapcsolt/ vagy ujraindult. Azonban egy nyekkenő hangra lettem figyelmes és ez mind kettő tápnál mutatkozik. Igy tanácstalan vagyok. Utána gondoltam a proci nem jó hát szereztem egy fx 6300at ugyan ez volt a hiba. Annyit tudni kell egy időben engedte játszani a játékot (five m client) A 600w táp mikor belépek a játékba kikapcsol vagy újra indul, azonban addig addig ment a gta v amig be nem dobott a fiveM clientbe és ott egyből jelentkezett a jelenség. Az 500w táp egyszer csak játé közben kikapcsolt és azóta be sem kapcsol ( valószinűleg meghalt.)
    Alaplapi elemet cseréltem benne vadi új lett belerakva. Hdd 100% jó. A hűtő gyári de ez előtt baj nem volt vele.
    Nem csak jatek inditaskor kapcsol ki hanem pl: google,fb,youtube vagy tobb oldal van megnyitva es dc vagy akarmi mas kikapcsol/ vagy ujra indul. Előre is köszönöm a segitséget, és a helyesírási hibákat nézzétek el nekem telóról irtam ezt. ( vidikari nélkül is ez a jelenség fenáll)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák