- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #16979 üzenetére
Nekem működik...
Itt viszont valami történt a hálózattal, mert jó sz@r lett a vissza irány!
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 0.2 dBmV 39.4 dB
Channel 2: -2.3 dBmV 39.0 dB
Channel 3: -1.5 dBmV 39.0 dB
Channel 4: -0.6 dBmV 39.4 dB
Channel 5: 0.7 dBmV 39.3 dB
Channel 6: 1.4 dBmV 39.4 dB
Channel 7: 1.9 dBmV 39.6 dB
Channel 8: 2.2 dBmV 39.9 dB
Upstream Channels
Power Level:
Channel 1: 51.0 dBmV
Channel 2: 51.0 dBmV
Channel 3: 51.0 dBmV
Channel 4: 51.0 dBmV -
MODERÁTOR
Felénk nem volt semmi komoly szerencsére, csak a TV előtt szörnyülködtünk, hogy mi volt a Balaton környékén például...
Már hónapok óta stabil 46-48 volt a vissza irány, erre most gondol egyet, és felugrik egy hangyafasznyival a határérték alá! Hát nem vagyok boldog ettől!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #17039 üzenetére
Bár én Express-t használok, de az is hibátlanul megy!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz devil-k #17048 üzenetére
Így van! És cseppet sem mellékes - még ha igazából sok titkolnivalóm nincs is -, hogy a LAN-omat védő tűzfalat teljes egészében én felügyelem, vagy pedig a szolgáltatótól "bárki" bármikor beleturkálhat! Engem ez a tudat kicsit frusztrálna! A sok egyéb funkció mellett, már csak ezért sem hagynám ki a körből a saját routerem soha!
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #16998 üzenetére
-
MODERÁTOR
"- Ez technokolos téma mennyire üzembiztos, a WIFI része mennyire megbízható?"
Ember legyen a talpán, aki erre válaszol! Van akinek tökéletesen működik, és esküszik, hogy semmi baja, de van aki meg szopik vele mint a torkos borz! Na már most lehet, hogy ebben szerepet játszik némi előítéletesség is, egyrészt a kicsit komolytalannak és röhejesnek hangzó neve miatt, másrészt az itt a fórumon olvasható sok negatív vélemény miatt is, és bár nekem nincs vele személyes tapasztalatom, csak nagyon minimális, én is azt mondom, hogy feltűnően sok a panasz rá, és nem csak a WiFi rész miatt! Valahogy a CISCO-val nincs ennyi gond...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz malvin1 #17082 üzenetére
"direkt a felvetel opcio miatt valtottam" + "T-Home-os siman felvett 4 stream-et"
És tényleg komolyan gondoltad, hogy egy box fel fog venni 4+, vagy netán korlátlan számú TV adást?"Amikor kiderult, hogy az UPC-nel meg a 2 sem megy, akkor, es ezert akartam felmondani a szerzodest,"
OK, rendben, hogy két hónapig nem volt ilyen helyzet, hogy szükséged lett volna a sokszoros felvételre, de én is amondó vagyok, ha egy szolgáltatást kimondottan egy dolog miatt rendelek meg, akkor azt tuti letesztelem, még ha a fókuszt is kell felvenni esti mesével meg kölyök klubbal együtt!"Mellesleg az UPC-nek a kotberszamitasban sincs igaza:"
Nem vagyok jogász, így ez inkább no comment, csak annyit hozzá, hogy szerződéskötéskor aláírtad, és az ÁSZF bármikor megtekinthető, aláírás előtt is az volt! Ettől függetlenül lehet, hogy ebben igazad van, erről nem is kívánok vitába szállni..."Csak hat nem azt kaptam, amit hirdettek - az interneten maig kint vannak a parhuzamos felvetelrol szolo (es a Cosco-n nem mukodo) szovegek."
Hol van kint olyan, hogy kettőnél több adás rögzíthető egy időben? Tudsz linkelni ilyet hivatalos UPC-s forrásból?"Nekem mar "papirom is van" az UPC-tol, amiben "elismerik" a hibakat"
Ha kifogsz egy olyan ügyintézőt, akkor az bármit elismer, és ad érte 2000Ft-os videótár bónt, mivel az nekik úgyse kerül semmibe, vagy épp azt sem tudja miről beszélsz, és egy sablon szöveggel leráz, hogy minden rendben van! De ez nem UPC sajátosság, ez minden szolgáltatónál így van![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Ma megint itt kavartak egész nap a One Telecom szerelői a faluban, másztak az oszlopokra, így hát gondoltam ránézek a modemre, hogy mit is csináltak, hátha javítottak valamit a visszirányon! De nem, ehelyett csak még az előre is rosszabb lett! Gratulálok nekik, ügyes társaság!
Downstream Channels
Channel 1: -2.2 dBmV 38.9 dB
Channel 2: -5.8 dBmV 38.5 dB
Channel 3: -5.0 dBmV 38.6 dB
Channel 4: -4.1 dBmV 39.0 dB
Channel 5: -3.3 dBmV 39.0 dB
Channel 6: -2.8 dBmV 38.7 dB
Channel 7: -1.7 dBmV 39.0 dB
Channel 8: -1.5 dBmV 39.0 dB
Upstream Channels
Power Level:
Channel 1: 49.3 dBmV
Channel 2: 49.8 dBmV
Channel 3: 49.8 dBmV
Channel 4: 50.0 dBmV[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz korcsillio #17286 üzenetére
Szia!
Miből gondolod, hogy erre itt bárki is fog tudni válaszolni? Feltételezem az előző tulajnál sem csak úgy becsempészték azt az oszlopot éjjel a telekre! Lehet Ő megkapta érte a pénzt, hogy betehessék oda, ne adj isten a tulajdonlapon is van valami szolgalmi jog féle, szóval ezt leginkább a szolgáltatóval tudod lezongorázni, hogy milyen alapon van az ott, ha már a tulajt nem kérdezted meg erről!
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #17287 üzenetére
Tényleg röhej, hogy ilyeneket minek engednek hozzányúlni...?! Illetőleg a munka elvégzését a UPC részéről senki sem ellenőrzi? Vagy ez lett volna kiadva nekik mai feladatnak, hogy b@sszák el, ahogy tudják?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #17298 üzenetére
Inviteles!
UPC-s topikban szerinted milyen lehet?
-
MODERÁTOR
válasz canniball #17352 üzenetére
Igen! A szerződést is csak 8 nap után kapod meg mailben, nekem is így volt, amikor telefonon hosszabbítottam! A tényleges szerződéskor "ajánlatként" kapod meg róla a mailt! Én is rákérdeztem, hogy miért ajánlat, ezt a választ kaptam!
Kedves XY!
Az ,,érdeklődés” kifejezés arra utal, hogy amíg nem aktiváljuk az új csomagot és Ön nem veszi használatba, addig ezt a megrendelési igényt ajánlatként kezeljük. Amint lejárt a 8 napos elállási joga, kiküldjük a tényleges szerződést, melyet aláírva visszaküldeni nem kell, az az Ön példánya lesz.
Tehát a megrendelési igényt rögzítettük és legkésőbb 72 órán belül aktiváljuk a Fiber Power 60-as csomagot!
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal,
üdvözlettel,
upc on-line
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #17354 üzenetére
Channel 1: -0.9 dBmV 39.0 dB
Channel 2: -4.5 dBmV 38.6 dB
Channel 3: -3.7 dBmV 38.5 dB
Channel 4: -2.9 dBmV 39.0 dB
Channel 5: -2.1 dBmV 38.9 dB
Channel 6: -1.5 dBmV 39.0 dB
Channel 7: -0.4 dBmV 39.0 dB
Channel 8: -0.2 dBmV 39.1 dB
Channel 1: 49.3 dBmV
Channel 2: 49.8 dBmV
Channel 3: 50.0 dBmV
Channel 4: 50.0 dBmV -
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #17356 üzenetére
Pedig biztosan lesz, ezt itt most elcseszték rendesen!
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #17360 üzenetére
Én nem foglalkozom vele, párom szokta nézni, eddig nem panaszkodott!
-
MODERÁTOR
Nem értem miért vagy ettől úgy felháborodva, máshol se működik semmi jól!
A telekom topikban például most a tvgo a téma, ott azt újították be, de sok esetben szintén nem megy, a t meg persze rákeni, hogy a root-olt telefon miatt van, ami valójában nincs is root-olva!
Youtube-ot nézni lehet pc-n is, még a sz@ros távirányítóval bepötyögök bármit a keresőbe, addig pc-n végig is nézem a klippet! Ha lefagy, nem kell küzdeni vele! Én egyszer megpróbáltam, kb 15 perc után nálam is beadta az unalmast, szép volt, jó volt, majd lehet 1-2 év múlva megint megpróbálom! Eddig se volt ilyen, vedd úgy, hogy most sincs!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Megteszi a hatását a 28C fok!
Downstream Channels
Channel 1: -2.6 dBmV 38.9 dB
Channel 2: -6.1 dBmV 38.3 dB
Channel 3: -5.3 dBmV 38.6 dB
Channel 4: -4.4 dBmV 38.6 dB
Channel 5: -3.6 dBmV 39.0 dB
Channel 6: -3.2 dBmV 38.6 dB
Channel 7: -2.1 dBmV 39.0 dB
Channel 8: -1.9 dBmV 39.0 dB
Upstream Channels
Power Level:
Channel 1: 49.8 dBmV
Channel 2: 49.5 dBmV
Channel 3: 50.3 dBmV
Channel 4: 50.3 dBmV -
MODERÁTOR
válasz HofiZoli #17431 üzenetére
Nálatok falban, és föld alatt mennek a kábelek - gondolom -, így annyira nem befolyásolja a külső hőmérséklet változása, de nálunk ugye villanyoszlopon megy a ktv., így aztán elég komoly hatással tud lenni rá! Tegnap este pl. még -2 és +2 közt volt az előre irány (letöltés), és felfelé is mindegyik 50 alatt volt!
-
MODERÁTOR
válasz Gubek-Einste #17433 üzenetére
Nálad is földkábel van?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Van nekik, bár nem mindegyiknek! Volt már olyan, amikor mérni kellett volna oszlopon, és mondta, hogy nála nincsen műszer, de majd holnap küldi egyik kollégáját, akinek van! Mondjuk az is csak belenézett az erősítőbe, de nem csinált vele semmit, mert állítólag maxra volt már állítva! Viszont a node-ba nem nyúlt bele még egy sem, azt szerintem meghagyják UPC-nek, illetőleg volt már amikor mondtam, hogy a feltöltést kicsit feljebb tekerhetné, és az volt a válasz, hogy ahhoz inkább nem nyúl, mert a vissza irány állítgatása elég macerás! Szóval nincsenek toppon, az biztos!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Szerintem elég egyértelmű, hogy ha leszedték a honlapról, akkor nem lehet már előfizeti rá! Gondolom zárt csomag lett, a jelenlegi előfizetők használhatják, amíg ki nem kopnak, és ha már nagyon kevesen lesznek, akkor majd esetleg átrakják őket az akkori legkisebb (30-as?) csomagba!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Uthenger #17522 üzenetére
Csomagom az most is van, de abban azt hiszem 590Ft a telefon! Szerintem 1000Ft-nál többet nem nagyon lennék hajlandó vezetékes telefonra áldozni havonta! Igazából nálunk már senki nem nagyon hív erről, csupán az elérhetőség miatt tartottam meg, mert anno az Invitel ADSL miatt kellett, és már nagyon sokan tudják a számot, és vannak, akik azon hívnak! Mi csak azt a néhány ismerőst, akiknek szintén van UPC vonalas, így ingyen beszélünk, de ezt egy kezemen meg tudnám számolni, illetőleg a hibabejelentésre (1221) jó, ha éppen nem azzal van gond!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz spanglee001 #17530 üzenetére
Én nem tapasztalok semmi ilyet! Nem DNS hiba?
-
MODERÁTOR
válasz spanglee001 #17536 üzenetére
Az alsó 57-es érték miatt szakadozik!
-
MODERÁTOR
válasz spanglee001 #17539 üzenetére
Az egyik osztó előtt szar a bekötés, lóg a koax bele! Fali csatlakozó iszonyatosan sokat (akár 10-11dB-t is) csillapít, azt meg kellene szüntetni, és közvetlenül kötni a koaxot a modembe!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz spanglee001 #17544 üzenetére
A szakadozást az okozza, ahol most 57-et látsz! Na azt illene leszorítani 50 alá...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Viszont most, hogy újra elseje van, reggel 8 órakor már a postaládában volt a 80%-os fair use policy mail, most meg megérkezett a 100%-os is, így a június már le van tudva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest