- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
Van egy rossz hírem, December körültől nem lesz analóg szolgáltatás, most tudtam meg egy emberkétől, elkezdik levenni a szűrőket ahol van, és mindenhol boxok lesznek majd kihelyezve... hogy mennyi boxot adnak az kérdéses!
[ Szerkesztve ]
-
Tido
aktív tag
válasz poli27 #21952 üzenetére
Hátha eljön kábelmánia paradicsoma, és jön a 3.1, és a sávszélesség növekedés
Mondjuk arra kiváncsi vagyok, hogy ez megint csak BP-en, vagy országosan lépik meg. Mert ha országosan, akkor nincs sok értelme szüleimet a nagyobb csomag felé terelnem a digitális adás miatt..
[ Szerkesztve ]
UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz poli27 #21952 üzenetére
Egyszerre az összes fejállomáson vagy fokozatosan?
Tido: Itt azt említi meg hogy év végén/jövő évben várhatók a d3.1 eszközök.
mate3553: Szerintem sem egysezrre
TIT: Olcsóbb lesz az üzemeltetés, modulátorok kikapcsolásával lehet spórólni az áramon+egyszerűbb lesz a fejállomás csak médiaconverter+cmts-t kell működtetni, szerintem nem egyszerre lesz lekapcsolva.
CNN Viva és Cartoon Network/TCM több fejállomáson is kivették, Discovery/Natgeo-t pedig silverből (ahol van) áthelyezték a bronzeba. Szerintem a silvert/ex Rubicom területen Goldot fogják először lekapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
Kifutottam a szerkesztési időből: Amíg mindenhol nem lesz kint a helyi tv dvb-c adása addig lesz analóg, az egy más kérdés hogy hány darab. Közszolgálati+kereskedelmik+pár sport+spektrum/natgeo/discovery szerintem kintlesz még párévig.
[ Szerkesztve ]
-
Tido
aktív tag
válasz kabelmania27 #21956 üzenetére
Egyébként még az fog érdekelni, hogy milyen boxot adnak.. Pl nagyszülőkhöz SCARTos kell, de nálunk meg HDMI kellene, mert LED TVn a Scart csatlakozást igencsak tökönszúrásnak érzem
Bár gondolom kiszórják az ócska scartosat, és aki perkál, annak lecserélik HDMI-sre..UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
oszkarfincs
aktív tag
Van egy cisco hd mediaboxom. A hdmi kimenetét rákötöttem a lapostévére, ez úgy ahogy tökéletes. A scart kimenetét meg egy dvd/hdd felvevőre, viszont innen csak a hang megy át. Fél napnyi basszamázás után rájöttem, hogy a mediabox ki sem adja a képet scarton, még akkor sem, ha a tvre dugom. Gondolom kicserélik, ugye?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
poli27
veterán
válasz oszkarfincs #21966 üzenetére
Ha egyszerre van csatlakoztatva HDMI meg scart sztem normális!
-
blakey
titán
válasz oszkarfincs #21966 üzenetére
Ki kell húznod a HDMI-t és akkor lesz jel a scarton ill. fordítva.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
oszkarfincs
aktív tag
Nem mondjátok komolyan, hogy ez így normális. Nem tud egyszerre két kimenetet kezelni, ráadásul nekem kell lehúzni, ha használni akarom a másikat? Azt még valahogy elfogadom, hogy nem lehet kiírni a felvett anyagokat, pedig lenne rajta usb port is. De hogy még azt is megakadályozzák, hogy más eszközzel vegyek fel róla, az már a szánalmas kategória.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
blakey
titán
válasz oszkarfincs #21970 üzenetére
Ez ilyen, digitális jelet nem tud analógon átküldeni és fordítva, egyszerre csak egy aktív a boxban. Ritka mikor valaki egyszerre digitális és analóg jelet is akar nézni, megoldás a + mediacard vagy marad a ki/be csatlakoztatás.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Arolotifar
őstag
Angyalföldön elszállt a UPC... Se net, se tv, se telefon...
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
F_Zolee
veterán
válasz Arolotifar #21972 üzenetére
Akkor elkezdődött, jön a rossz idő valahonnan.
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz blakey #21971 üzenetére
Akkor azt hiszem marad az alternatív áruházakból történő beszerzés, mert míg amerikakapitányt meg lehet vásárolni az osánban, egy csomó érdekes műsört nem. Nekem meg derogál hetente ki-behúzogatni a madzagot. Köszönöm a felvilágosítást.
-
poli27
veterán
Tudni tudna, csak nem engedélyezik szándékosan!
-
Laza...
addikt
Sziasztok!
Van egy lejárt hűségű csomagom, amit csak felfelé tudok módosítani.
A jelenlegi csomag TV: GOLD, internet 60/6, meg franc tudja mi telefon, ezért fizetek 11200ft-ot most.
Ha módosítani akarom, akkor csak a legmagasabba tudom (ismét, az előző is így volt), de így 11990ft lenne 24h hűséggel 12990 12h hűséggel , de kell a tökömnek a 240Mb internet. Inkább kevesebbet fizetnék. Van valakinek 5lete? Legjobb lenne hűség nélkül.
A jövőben költözni is akarunk (és ott lesz Digi), de ha hűségből kilépek, mert az új címen nem elérhető a UPC akkor akár 100k+ is lehet amit majd ki kell csengetni (vagy az új lakó átvállalja a jelenlegi csomit há persze)
Never give up!
-
pjen
félisten
Hát ki írni éppen kilehet,akár asztali íróval is.
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
-
^Boss
őstag
"sajnos" igen, nem tudom mi a gond a TC-vel, valami upc-féle firmware lehet szerintem. Cisco-s olyan, amilyet elvár az ember ilyen gyorsaságnál. TC-vel néha a 384/512 körüli időket idézte: szélessávnak szélessáv, de hogy nem gyorsult semmit érzetre az első chellohoz képest az oldalbetöltés, az tuti. Cisco-val gyakorlatilag mintha helyi hálóról töltögetne be oldalakat a böngésző.
mindenki ragaszkodjon a ciscokhoz, akinek még az van, ezt tudom tanácsolni.. -
poli27
veterán
válasz kabelmania27 #21988 üzenetére
Az egész analóg megszűník ezt írtam is!
-
canniball
nagyúr
-
Zitronensaft
aktív tag
Silver,gold szűrőt nem tudnak kiszedni mert az a full csomag,ergo nincs szűrő.
Bronze és start szűrőt szednek ki,start szűrő csak korlátozásnál kerül majd be,ideiglenesen.
Boxra..nem tudom melyik szolgáltató boxa tud egyszerre hdmi-n és scart-on képet adni...szerintem egyiké sem. Egyébként tv-ből továbbkötve esetleg meg lehet oldani a jel továbbítását.. -
Laza...
addikt
válasz kabelmania27 #21995 üzenetére
Nos, xopás van. Le kell mondani, 3 hónapig nem használni, és akkor mint új üf. kinyalják. Addig meg középső újj. Ez ám a régi előfizetőknek járó hűség kedvezmény
Lényeg a lényeg: nincs megoldás. Max ima, hogy a Digi húzgáljon ki optikát errefelé is - de ez álom sajna
Never give up!
-
kungzi
veterán
válasz Zitronensaft #21996 üzenetére
én olyan tv-t nem láttam, amin lenne scart kimenet nem csak bemenet vagy rajtuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest