Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zufi

    csendes tag

    Sziasztok!

    A társasházban ahol lakom (Bp. III.ker.), csak telekom hálózat elérhető, elő is vagyok rá fizetve, minden oké, jól működik. Viszont nem rég megtudtam, hogy a Voda is szolgáltat, bérli a telekomtól a hálózatot. Mivel több telefon előfizetésem is van a Vodánál, így csomagkedvezmény okán gyak. ingyen kapnám a netet és a tv-t a Vodától, és megszabadulhatnék a 13ezres telekom számlámtól.
    Meg is rendeltem a szolgáltatást a Vodától, hozták is a modemet (Sagemcom 3682 V2), minden jó, kivéve, hogy 2-300+ ms-os ping spike-jaim voltak vele, mivel kompetitív fps-t (is) játszok, azonnal megéreztem, úgy laggoltam, mint a barom.
    Mivel a hálózat ugyanaz, mint eddig volt (leszámítva, hogy korábban a telekomnál 1000-es volt, ennél 500-as), csak a modem változott, ezért nyilván a modemmel van valami. Jeleztem feléjük, jött a szerelő, kicserélte egy másikra ugyanebből a típusból (azt mondták, hogy csak ezzel az egy típussal dolgoznak ők, nem is tudnának mást adni), az fel sem tudott csatlakozni a hálózatra, volt nála még egy, azzal is megpróbálta, de az sem tudott felcsatlakozni. Tehát a 3 tökugyanolyan modemből egynél volt net, csak szar volt a minősége, a másik kettő meg még csak fel sem tudott csatlakozni a hálózatra. Na most, ez mi a tököm? Hoznak majd egy negyediket, ötödiket, huszadikat? Szerintem bent a Vodánál is vakarják a fejüket. Jelenleg a telekomos netemet használom, szerencsére még nem mondtam le...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák