- Milyen TV-t vegyek?
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proki79
csendes tag
Hali!
Egyik ismerősömnek van egy ilyen TV Tunere: http://www.elmisria.com/images/USB%20TV%20BOX.jpg
Újra kellett rakni nála a rendszert, de a tuner drivere meg nincs meg neki, neten meg sehol nem találok megfelelőt. Valaki tudna segíteni, hogy hol keressem? -
Gabesz87
veterán
Üdv
Nemrég vettem egy TV tunert: AverTV Hybrid Volar HX, bedugtam a kábelt (nem az antennát, hanem az otthoni kábelt!!) arra számítottam hogy majd olyan képet kapok mint TV-n, és nagyot csalódtam. Egyes adókat be sem fogott, de egy csomó meg tök szar minőségű (pl. RTLKLUB). Ez miért van???
DrGonzzo: én sem tudom fogni a DVB-T adásokat, pedig vettem egy elég nagy antennát (persze olyat ami fogja a DVB-T-t)
-
DrGonzo22
őstag
válasz Gabesz87 #403 üzenetére
"Egyes adókat be sem fogott, de egy csomó meg tök szar minőségű (pl. RTLKLUB). Ez miért van???"
Nekem nem teljesen ez a tunerem van, de eléggé hasonló. Az első kereső menüben van egy keresés/alkalmaz/tovább hármas, vagy valami ilyesmi, ott válaszd a tovább-ot, megnyílik egy külön ablak, ahol van egy keresés minden frekvencián opció, azzal befogja az összeset.
DVB-T-vel ma volt egy kisebb sikerem, a tunerhez csomagolt antennával befogtam az m1-m2-duna-duna aut adókat, igaz, csak olyan rövid időre, hogy képet már nem kaptam, ill. többször sikerült befognia őket, de akkor már nem volt ideje a beazonosításra. Holnap kipróbálom notebook-kal Budán, közelről, közvetlen rálátással a toronyra, szerintem úgy szépen menni fog.
-
Gabesz87
veterán
Egyrészt, mi a fene az a galvanikus leválasztó?
Másrészt, minden frekvencián kerestem, szóval úgy csináltam ahogy írtad! -
Széll Ernő
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni egy Philips SAA713x drivert keresek a google-ba ha beírom sok hülyeséget meg reklámot dob ki megkérek mindenkit akinek ilyen karija van az írjon ide vagy küljön egy pü-t! ELŐRE IS MINDENT KÖSZÖNÖK !!!!!! -
Kori2
csendes tag
Van egy AVerMedia Hybrid Volar HX USB tunerem. Elég jó a cucc, de van egy kis hiba szoftverében. A hang néha szaggat Vista 64 alatt. XP32 alatt minden jó. ChrisTV alatt jó a hang de képe rosszabb emiatt szeretnék az AverTV6 mellett maradni. Valakinek van esetleg ötlete, hogy mi lehet ez? Esetleg egy új codec pakk segítene? Most Vista Codecs van fent (bár lehet hogy az avertv6 minden esetben a saját codecjeit használja)
Ha bekapcsolom a timeshiftet, akkor megszűnik a gond (ilyenkor a mentett, rosszabb minőségű felvételt látjuk).
Kipróbáltam Overlay Mixer, VMR és Enhanced Video Renderer módban is, de nem volt hozzá köze. FM rádió is beszaggat. A CPU Core2Duo @ 1,66Mhz, bírnia kellene, 15-25% a terhelés analóg tv módban. Esetleg ha volna valakinek ötlete megköszönném.
Üdv!
-
sirdond
őstag
valamelyik nap unatkoztam és gondoltam beizzítom a régi winfast tv2000 xp deluxe kártyámat. sikerült is, és most már a pvr2 is támogatja (eddig nem volt ilyen), úgyhogy dscalerrel sem kell kínlódni
régi kártyához képest elég jó képet ad, egy gondom azonban van, mikor a csatornákat váltom ilyen "durranó" hangot ad ki. na ez mitől lehet? lehet,hogy valami egyszerű dolog, de nekem nem sikerült eddig rájönnöm. földhurok nemhiszem, galvanikus leválasztót is használok. ötletek?[ Szerkesztve ]
-
cudar07
senior tag
sziasztok
van egy haupptage TV-tuneremén a csatornákat akarom behozni!
nem talál meg mindent
pl RTL, meg TV2
mit és hogy kell beállítani?
nem találok magyarország
meg PAL-... mit kell választani??
előre is kösz -
sirdond
őstag
na kirpróbáltam két másik hangkártyán is,live 51. digital, meg az alaplapi realtek, és hát az alaplapi eddig a legjobb,mert valami csinálja ezeket durranó hangokat csatorna váltásnál,valamikor nem.
bzoley: pvr2-ben hol tudom szerkeszteni a távirányító beállításokat? nem igazán működik, illetve csak 1-2 gombot ismer fel.ez lehet azért,mert nem volt bedugva a távirányító érzékelője amikor telepítettem a pvr2-t?van rá külön driver?
-
bzoley
veterán
Ilyen régi típusnál talán a kártya is okozhatja a pukkanást.
Sehol nem szerkeszthető. Nekem is van ilyen távirányítóm. Lényegében kuka, nem is használom. Amelyik nem működik, arra egyáltalán nem reagál semmit?
Tölts le egy WF_RemCtrl-t, indítsd el, az ikonja minden gombnyomásra villog. Esetleg a távirányítót is ellenőrizheted, hogy egyáltalán ad-e jelet a "rossz" gomb(LCD teszt - kamerába irányítva nyomd a gombot, látnod kell az infra fényét, ha működik). -
Tottika
tag
Sziasztok!A problémám nem egyedüli ahogy olvasgattam a fórumokat.
Adott egy pinnacle pctv/pro sztereo tuner.64bites Vista alá egyszerüen nem találok drivert.Valakinek sikerült már összehozni?Bármit teszek fel hibakóddal nem indul el
Köszi!T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
DrGonzo22
őstag
Üdv,
a következő lenne a problémám. Van egy 16:10-es képarányú monitorom, és egy AverTV Hyrid Volar FM+ usb-s tunerkártyám, amit az alap szoftverével használok analóg módban. Így (a torzítás elkerülése végett) levágott, elfeketített oldalakkal vagyok kénytelen használni, ami nem is probléma, de az utóbbi időben egyre gyakoribb (spekrum, nat geo, discovery főleg) a belső 4:3-as tartalom "gyári" levágása 16:9-re. Így már egy elég vaskos fekete keret veszi körül a hasznos tartalmat úgy, hogy sehol sem éri el a monitor belső káváját. Az alap szoftverrel sehogy sem sikerült bővítenem a hasznos látható felületet, így kénytelen vagyok egy apró adást nézni, amit minden irányból fekete káva vesz körül. Olyan, mint ha egy sokkal kisebb monitorom lenne. Erre létezik valamilyen megoldás?
Előre is köszönöm.
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok
Látom probléma sok válasz szinte semmi, de azért bepróbálkozok...
Nekem is ilyen Aver TV USBm van, a gond az hogy a távirányitóm nem müxik... egy hétig működött aztán se kép se hang... mivel a csati listát ennél a proginál nem lehet exprotálni importálni ezért nem igazán szeretném ujra telepiteni hogy aztán megint szöszöljek két napig mig behangolok mindent aztán vagy jó lesz egy hét után a távirányitó vagy nem... valahol biztos lehet állitani rajta winben, de ötletem nincs merre kotorásszak... Ha valakinek van valami ötlete, vagy megesett már vele hasonló és orvosolni tudta a problémát, megköszönném ha megosztaná velem a tapasztalatait...Előre is köszönöm!
Túrista vagyok
-
oris
aktív tag
Ki lehet menteni a listát, itt tárolja a program:
c:\Users\User\Documents\AVerTV\PI_21442620080332.xml
c:\Users\User\Documents\AVerTV\PI_22592520080332_Group.xml
c:\Users\User\Documents\AVerTV\PI_23012520080330.xml
c:\Users\User\Documents\AVerTV\User.ini
c:\Users\User\Documents\AVerTV\User.xml"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy AVerTV Hybrid + FM Cardbus Tunert, azzal a reménnyel hogy a mostanában induló digitáli TV adást is nézni tudjam. Szentesen a Duna és a Duna Autonómia jött be. A probléma az, hogy szinte másodperces szaggatással, változással jön a kép. Tudnátok e segíteni a hiba kiküszöbölésében?
Üdv.: iref-h -
iref-h
tag
Még annyit az előző soraimhoz, hogy MSI VR600X 240HU géppel használnám a tunerkártyát.
Üdv.: iref-h -
DM43
őstag
Sziasztok!
A következő gondom van: Adott egy P4 3GHz gép, MSI NX7600GS TD512 AGS-s videókártyával, Vista-val. Vettek bele egy WinFast TV2000 XP Globál tuner-t. Betéve a gépbe, a rendszer átmegy 4 színűbe, a Vista közli, hogy nincs elég erőforrás a videókártyához.
Találkozott-e már valaki ilyen problémával, illetve esetleges megoldási javaslatot nagyon megköszönnék.Előre is köszi: DM
-
attilla84
tag
Sziasztok!!! Kerem segitsetek!!!!
Kb egy honapja vettem egy
Tuner TV Avermedia AVerTV-Hybrid-STB1080i (kulso) Tv-tunert es azota sem tudom megoldani a problemat.Azt szeretnem hogy ossze tudjam kotni a szamitogeppel es 1 monitoron tv-is tudjak nezni es szamitogepezni is. Ez lehetseges-e valamilyen kabelokkal??? koszonom elore is a segitseget!!!
-
attilla84
tag
Igen ugy akarnam hogy kossem ossze a geppel a tunelt es egy gombnyomassal tudjam valatani a tv-t es szamitogepet...
En rakottem a DVI-in re es a masik felit a videokartyara es nem adja at a szamitogep jelet hogy tudjam valtani... mi lehet a gond??? vagy kellene a gepen valamit megoldani??? kerlek segely mert 1 honapja nem tudok tv-t nezni
KOSZI!!!
[ Szerkesztve ]
-
attilla84
tag
Megkerlek nagyon szepen segitessz nekem MSN- vagy Yahoo mert enkem nem akar jonni ossze,meg valamijen kabelt is vettem de nem tudtam megoldani...
-
attilla84
tag
Kerem segitsen valaki priviben megoldani a Tuner TV Avermedia AVerTV-Hybrid-STB1080i (kulso) osszekoteset a szamitogeppel hogy a monitoromonn mindkettot tudjam hasznalni!!
KOSZI!!
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy tv tuner karit, de nem gondja van vele.
Típus: pinnacle pctv nano stick 73eA probléma a következő: Kábel ráduga, driver fent, de csatórnát nem talál.
Valakinek ötlet?
Előre is köszi!
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
attilla84
tag
Sziasztok!!! Kerlek aki ert a Tuner TV Avermedia AVerTV-Hybrid-STB1080i (kulso) beszerelesehez az szanjon ram 10 -percet mert nem tudom hangolni osssze hogy a PC-n tudjam mindkettot hasznalni!!! KOSZI!!!
-
attilla84
tag
O igen bocs...
Eloszor is En azt akarnam elerni hogy a tv-tunert ugy tudjam hasznalni a monitoromonn hogy egy gombnyomassal vagy ilyensmi tudjam valtani a szamitogeppel...
Az osszekotest igy csinalom es nem mukodik az atvaltas,csak a tv tuner megy a monitoromonn.:
A monitor kabelat kihuztam a videokartyarbol es betettem a DVI-out -ba.! A DVI-IN-t es a videokartyamat osszekottem egy DVI-VGA kabellel.
A tv-tuner a jelet egy beltero egysegbol kapja amit az AV-in -re kottem.
Es igy tokeletesenn mukodik,a monitoronn a tv nezes.Es most jon a baj:elinditom a szamotogepet es hogy lehet atvaltani hogy a gep is megjelenjen a monitoromonn,es ismet egy visszavaltassal a tv menjen???
Probaltam nyomni az AV/PC gombot.a "source" gombot ami valtja a kulonbozo modokat de a szamitogep eggyik modban sem jon elo...Kerem irjatok ha valami mas otletet vagy mas megodast tudtok az oszeszerelesehez!!!
KOSZI !!!
-
attilla84
tag
A kabel neve pontosan: DVI (DVI-D)
A videokartyam Geforce 9600GT es csak egyhely van ahova ezt ra lehet kotni,az ahonnat levettem a monitor kabalat.
De amikor megy a tv a monitoron es nyomom az AV/PC -gombot akkor nem csinal semmit,hanem a jobb-felso sarkaban a kepernyonek egy "piros" karika jelenik meg ,athuzva kozepen
De a a baj fiuk( ) hogy en nem nagyon ertek hozza es nem took mindent jol kiprobalni...sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest