Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RAZERX

    csendes tag

    Sziasztok! Tudom hogy nem ide vágó teljesen de itt aktívan vannak!
    Adott egy 9800gtx+ kari aminek 2x6pin táp kell !
    Következő a kérdés...
    Tehát gyárilag adtak hozzá 2x6 pines csatit aminek összesen 4 db molex csatlakozót foglalt el a tápon mert egy 6pin 2db 4 molex csatlakozót kelet belekötni!
    Na most ebből a 6 pin ből csak 5 volt bekötve a középen valamelyik hiányzott már nem tudom hogy alsó vagy felső! Na most ugye van már olyan táp amin van 6 pines csati de aból nem hiányzik a közepéből semmi tehát ott van feszkó !
    A problémám az hogy úgy lett bekötve a kari hogy egy tápról jövő 6 pines és amit gyárilag adtak hozzá abból pedig egyet !!! Na kérem el is szált rajta egy kondi !!!! kicseréltem a kondit és a gyárilag adott táp kábellel csatakoztattam azzal jó is működik ! De ha vissza raktam a tápos csatlakozót akkor megint kínlódót ill sipot is a kártya !!! A táp az jó mert ati kártyával tökéletes a 6 pinről!
    Tehát van e valami szerepe annak hogy a gyárilag adott 2x 6 pines kábelből hiányzik a közepe tehát csak 2x 5pin csatlakozik a kártyába ha meg olyan a táp amin már van 2x6 pines csati amiben meg van mind a 6 pi akkor a kártya elszáll !????

    nem tudom érthető voltam :U

    asus rog rampage formula,Ocz reaper 4gb ,CPU Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz Videokártya Asus R7260X 1gb ,Fsp 400w blue strom II

Új hozzászólás Aktív témák